konill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Στο Carrefour στο Μαρούσι, 100 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/263881/AS-Dora-TV-%2B-DVD.html Παίζει DIVX, έχει έξοδο scart . Πρέπει να είναι όμως κανα-δυό ίντσες μικρότερη.
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Είναι CRT πράγμα που όπως καταλαβαίνεις την κάνει άχρηστη και ογκώδη! Πρέπει μέχρι τον καινούργιο χρόνο να την έχουν 40 ευρώ...
konill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχεις άδικο. Όμως για παιδικό δωμάτιο για DVD - CD Player με DVIX/MP3, με οθόνη και ηχεία όλα μαζί σε ένα, μια χαρά μου φαίνεται σε αυτά τα χρήματα. Αν πέσει κι άλλο, ακόμα καλύτερα. Μη ξεχνάς ότι είναι και Ντόρα. Η μικρή εξερευνήτρια. Η καλύτερη μαθήτρια.
mikeas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή σιγά σιγά θα ντύνουν όλες τις crt's με Dora, Barbie, McQueen κλπ μπας και τις ξεπουλήσουν;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχεις άδικο. Όμως για παιδικό δωμάτιο για DVD - CD Player με DVIX/MP3, με οθόνη και ηχεία όλα μαζί σε ένα, μια χαρά μου φαίνεται σε αυτά τα χρήματα. Αν πέσει κι άλλο, ακόμα καλύτερα. Μη ξεχνάς ότι είναι και Ντόρα. Η μικρή εξερευνήτρια. Η καλύτερη μαθήτρια. Δεν σκεφτεσαι ομως την ακτινοβολια που θα δωσεις στο παιδι σου ενω μπορεις να την αποφυγεις. Ουτε 10€ δεν θα εδινες αν το σκεφτοσουν ετσι. Σωστα;
lefta_yparxoun Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δεν σκεφτεσαι ομως την ακτινοβολια που θα δωσεις στο παιδι σου ενω μπορεις να την αποφυγεις. Ουτε 10€ δεν θα εδινες αν το σκεφτοσουν ετσι. Σωστα; Σιγά την ακτινοβολία! μεγάλωσαν μαζί τους γενιές και γενιές.... Άσε που δεν είναι οθόνη υπολογιστή, (για να κάθεσαι τόσο κοντά) αλλά τηλεόραση, που θα βλέπει το παιδί από 1,5 μέτρο το λιγότερο.
citiz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 14" θα σταβωθεί το παιδάκι, είναι πολύ μικρή...
telis_petsotis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ένα έχω να πω: Ααααααααααχ!!!!!!! ισως δεν ξερεις τι εστι ντορα γιαυτο το λες.............................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.