karcin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Εχω σε κινούμενα σχέδια τον Ταρζάν. Πως μπορώ να έχω την Ελληνική γλώσσα στην ταινία και όχι την Αγγλική; Εχω το SmartRipper. Μήπως χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Astakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Του επιλέγεις να κάνει Stream Processing και τσεκάρεις την Ελληνική γλώσσα και όχι την Αγγλική.
karcin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα αλλά δεν έχω καθόλου ήχο. Μήπως πρέπει να τσεκάρω το "Extract to new VOB";
Astakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Τι εννοείς ότι δεν έχεις καθόλου ήχο; Στην καρτέλα Stream Processing τσέκαρες το Enable stream processing; Μετά τσεκάρεις ξετσεκάρεις τις γλώσσες που θέλεις. Για να καταλάβω όμως πριν αρχίζω και λέω διάφορα...το προορίζεις για DivX ή να το κοπιάρεις σε DVD-R;
karcin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Τσέκαρα αυτά που μου είπες και έβαλα το PowerDVD για να το παίξει. Η εικόνα είναι μια χαρά, αλλά ήχος δεν ακούγεται. Το προορίζω για DivX.
3DViRuS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 exeis dokimasei to dvdx2? einai poli kalo kai exei oles tis rythmiseis apo subtitles analisi ta panta....
Nfountou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Dokimases to dvd2avi? Kane to rip me to smartripper dialegontas ola ta arxeia (etsi gia na goustareis!!!) kai meta fortwse to dvd2avi kai sto audio dialekse track1 kai sto dolby digital demux all tracks... 8a sou vgalei arketa arxeia ac3 ena apo ta opoia tha einai sta agila sto bitrate kai sta kanalia pou theleis...
mindtrapper Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2003 i pio apla otan to kaneis rip sto stream prossesing min epilexeis demux to extra file otan exeis highlighted to arxeio ixou pou thes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.