Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Magic Mouse

majnun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ με ένα νέο θέμα

Έχω εναν iMac απο το Μαρτιο του 2010 και προχτες καθως τον δούλευα σταμάτησε να δουλεύει το scroll down στο ποντίκι.Mπρος πίσω ,και πάνω δουλεύουν , μονο το κατω έχει προβλημα.

Εβγαλα μπαταριες,εκανα ρισταρτ και τίποτα.Καποια ιδέα ; Με καλύπτει η εγγύηση , θα μπλέξω άσχημα ;( Το χω παρει απο το Πλαισιο)

Δημοσ.
Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ με ένα νέο θέμα

Έχω εναν iMac απο το Μαρτιο του 2010 και προχτες καθως τον δούλευα σταμάτησε να δουλεύει το scroll down στο ποντίκι.Mπρος πίσω ,και πάνω δουλεύουν , μονο το κατω έχει προβλημα.

Εβγαλα μπαταριες,εκανα ρισταρτ και τίποτα.Καποια ιδέα ; Με καλύπτει η εγγύηση , θα μπλέξω άσχημα ;( Το χω παρει απο το Πλαισιο)

Εγγύηση θα σε καλύπτει σίγουρα αλλά πρώτα πήγαινε στο Settings -> Mouse -> Scroll και δες αν είναι τσεκαρισμένο!

Δημοσ.

Παιδιά σημερα που τον ανοιξα μετα απο μια εβδομαδα επανήλθε μονο του :-D.

Ουφ γλυτωσα μισο τονο ταλαιπωρία.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !

Δημοσ.

Ρε γαμώτο δεν πρόλαβα να χαρώ και να τα πάλι.

Συνεχώς συνδέεται και αποσυνδέεται απο μόνο του.Θελω να το βαρέσω και λυπάμαι τα λεφτά μου !

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα...

Στο πρώτο post έλεγες ότι δούλευαν όλα κανονικά και μόνο το scroll δεν δούλευε, δηλαδή το gesture με τα δύο δάχτυλα πάνω-κάτω...

Στο δεύτερο αναφέρεις ότι συνδέεται/αποσυνδέεται, δηλαδή πρόβλημα στο pair του bluetooth;

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να αλλάξεις τις μπαταρίες? Γιατί και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια αλλά είχαν τελειώσει οι μπαταρίες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνω και γω... Τα σημαδια που σου κανει ειναι ενδεικτικα για αλλαγη μπαταριων..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

magicmousex.jpg

Πήγαινε στο System Preferences (απ' το Dock) και μετά Mouse και δες αν είναι τσεκαρισμένο το Scroll και αν έχεις μπαταρία.

img1ka.jpg

Επίσης, δες αν υπάρχει κάποια επιλογή MagicPrefs στο System Preferences

img2oj.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...