majnun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ με ένα νέο θέμα Έχω εναν iMac απο το Μαρτιο του 2010 και προχτες καθως τον δούλευα σταμάτησε να δουλεύει το scroll down στο ποντίκι.Mπρος πίσω ,και πάνω δουλεύουν , μονο το κατω έχει προβλημα. Εβγαλα μπαταριες,εκανα ρισταρτ και τίποτα.Καποια ιδέα ; Με καλύπτει η εγγύηση , θα μπλέξω άσχημα ;( Το χω παρει απο το Πλαισιο)
kpartsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ με ένα νέο θέμα Έχω εναν iMac απο το Μαρτιο του 2010 και προχτες καθως τον δούλευα σταμάτησε να δουλεύει το scroll down στο ποντίκι.Mπρος πίσω ,και πάνω δουλεύουν , μονο το κατω έχει προβλημα. Εβγαλα μπαταριες,εκανα ρισταρτ και τίποτα.Καποια ιδέα ; Με καλύπτει η εγγύηση , θα μπλέξω άσχημα ;( Το χω παρει απο το Πλαισιο) Εγγύηση θα σε καλύπτει σίγουρα αλλά πρώτα πήγαινε στο Settings -> Mouse -> Scroll και δες αν είναι τσεκαρισμένο!
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εχεις βαλει MagicPrefs ή κατι αναλογο? για δες απο κει μερια αμα παιζει τπτ...
majnun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σημερα που τον ανοιξα μετα απο μια εβδομαδα επανήλθε μονο του . Ουφ γλυτωσα μισο τονο ταλαιπωρία.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
majnun Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ρε γαμώτο δεν πρόλαβα να χαρώ και να τα πάλι. Συνεχώς συνδέεται και αποσυνδέεται απο μόνο του.Θελω να το βαρέσω και λυπάμαι τα λεφτά μου !
kpartsi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα... Στο πρώτο post έλεγες ότι δούλευαν όλα κανονικά και μόνο το scroll δεν δούλευε, δηλαδή το gesture με τα δύο δάχτυλα πάνω-κάτω... Στο δεύτερο αναφέρεις ότι συνδέεται/αποσυνδέεται, δηλαδή πρόβλημα στο pair του bluetooth;
nik1992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μήπως πρέπει να αλλάξεις τις μπαταρίες? Γιατί και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια αλλά είχαν τελειώσει οι μπαταρίες...
koumos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνω και γω... Τα σημαδια που σου κανει ειναι ενδεικτικα για αλλαγη μπαταριων..
dinos33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε στο System Preferences (απ' το Dock) και μετά Mouse και δες αν είναι τσεκαρισμένο το Scroll και αν έχεις μπαταρία. Επίσης, δες αν υπάρχει κάποια επιλογή MagicPrefs στο System Preferences
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.