cier Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 παιδια μια ηθοποιοs χριστινα σειχ που επαιζε στο δεκα λεπτα κηρυγμα που εξαφανιστηκε τωρα?
Tilemaxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία είναι. Αμ ο Τέλης;
mrfan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η ελληνικη τηλεοραση (δυστυχως) δεν ειναι για τα νεα παιδια
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Βεβαια η κοπελιτσα ηταν εντελως αγγουρι, οποτε δεν ειναι και περιεργο που εξαφανιστηκε. 1
RottenLungs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει στο internet, την είχα ψάξει πρίν κάμποσο καιρό γιατι ένας φίλος μου μου έλεγε μαλακίες οτι έχει πεθάνει. Μια χαρά είναι η κοπέλα, την λεχει δεί η ξαδέρφη μου κολωνάκι. 1
mrfan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καραπατσαβούρα και με σπαστική φωνή. Πιο ωραία ήταν η γιαγιά του Λεωνίδα.
tsifotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 οντως ναι! το πρωτο πραγμα που λες ισχυει οτι αφου ξερουμε οτι σαν εμφανιση και χαρακτηρας ειναι καραπατσαβουρα. επισης τι πιο θελτικο απο αυτο... ουφ! ενταξει το να συμφωνουμε με τον πολυ κοσμο σε καποια πραγματα δεν μας κανει και προβατα στο 1'', χαλαρωστε! ολοι πια - δεν γινεται ν ακουστει κατι απλο και εστω βαρετα προβλεψιμο - πρεπει να κοντραρουμε. αντε και καλες ονειρωξεις με την beth ditto οι σκληροπυρηνικοι aternative ζζζζ...
mrpink Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καραπατσαβούρα και με σπαστική φωνή. Πιο ωραία ήταν η γιαγιά του Λεωνίδα. Όχι ρε μεγάλε, καλή ήταν τότε. Τώρα μου φαίνεται ότι μοιάζει με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ (του Σάκη του υδραυλικού)!!
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η Beth Ditto γαμάει, σε ένα live που είχε κατέβει στο κοινό είχα μυρίσει τη μασχάλη της.
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εγώ απλά λέω τη γνώμη μου όπως πάντα. Που είναι οτι η παραπάνω τύπα είναι σπαστική χαμουροσαβουρομπαζόσαυρα, και τότε που ήταν κοκκινομάλλα κι έπαιζε τη μαθήτρια, και τώρα που τα βαψε ξανθά και φωτογραφίστηκε με τα εσώρουχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα