microdim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε ξαφνικά στο laptop. Έχω συνδεδεμένο στο laptop ( HP compaq 6730s με Vista home serv pack 2) ένα απλό ποντίκι της microsoft (basic optical mouse v2.1) το οποίο μέχρι και εχθές δούλευε κανονικότατα, σήμερα χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή δεν δουλεύει! ??? Το κόκκινο φως από κάτω ανάβει, το σύνδεσα και σε όλες τις usb του laptop χωρίς κανένα αποτέλεσμα. επίσης το ποντίκι δοκιμάστηκε σε άλλο μηχάνημα όπου δούλευε κανονικά (άρα δεν φταίει το ποντίκι) , δοκίμασα και άλλα ποντίκια στο laptop χωρίς να δουλεύουν πάνω του . αν έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ?? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Rooters Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μήπως είναι κολλημένο το laptop ...;;;Χωρίς βάβαια να είμαι σίγουρος.Στο λέω με κάθε επιφύλαξη, μου έχει συμβεί και εμένα ...
microdim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Kτεβασε το intelipoint το Εγκατέστησα αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως είναι κολλημένο το laptop ...;;;Χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος.Στο λέω με κάθε επιφύλαξη, μου έχει συμβεί και εμένα ... όταν λες κολλημένο τι εννοείς ? αν και να σας πω τι συμβαίνει σήμερα, έχω βγάλει όλα τα usb και συνέχεια μου βγαίνει το μήνυμα "άγνωστη συσκευή usb" χωρίς να είναι τίποτα πάνω συν δεμένο , να υποθέσω αυτό είναι "κολλημένο"!! ??? τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση????
Fronimitis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μηπως εχεις προβλημα με τις θυρες usb;Δοκιμασες να συνδεσεις κατι αλλο στις θυρες για να δεις;π.χ. καποιον σκληρο δισκο.
microdim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μηπως εχεις προβλημα με τις θυρες usb;Δοκιμασες να συνδεσεις κατι αλλο στις θυρες για να δεις;π.χ. καποιον σκληρο δισκο. Δοκίμασα και οι άλλες συσκευές (πχ εκτυπωτής ) και δουλεύουν κανονικά, άρα τι κάνουμε??
gkokki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασα και οι άλλες συσκευές (πχ εκτυπωτής ) και δουλεύουν κανονικά, άρα τι κάνουμε?? Βγάλε όποια συσκευή έχεις στις usb. Κατέβασε από ΕΔΩ το USBDeview v1.82 και κατάργησε όλες τις συσκευές που βλέπει ότι είχαν τοποθετηθεί στις usb. Συνδέεις μία μία τις συσκευές, περιμένεις να αναγνωριστούν, να εγκατασταθούν και δες αν δουλεύει τώρα το ποντίκι
microdim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Βγάλε όποια συσκευή έχεις στις usb.Κατέβασε από ΕΔΩ το USBDeview v1.82 και κατάργησε όλες τις συσκευές που βλέπει ότι είχαν τοποθετηθεί στις usb. Συνδέεις μία μία τις συσκευές, περιμένεις να αναγνωριστούν, να εγκατασταθούν και δες αν δουλεύει τώρα το ποντίκι Φίλε το δοκίμασα, όλες οι συσκευές εκτός του ποντικιού εμφανίστηκαν και δούλεψαν κανονικά, το ποντίκι δεν εμφανίζεται συν δεμένο όμως (αν και το led του από κάτω ανάβει) καμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά????? δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο στο ποντίκι συμβαίνει αυτό και όχι σε άλλες usb συσκευές. Λύση θα ήταν το format???
xristoforos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εχει κανενας φιλος σου ενα usb hub να δοκιμασεις εκει το ποντικι? http://www.e-shop.gr/PER_usb_hubs.phtml
microdim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εχει κανενας φιλο σου ενα usb hub να δοκιμασεις εκει το ποντικι?http://www.e-shop.gr/PER_usb_hubs.phtml φίλε Χριστόφορε η λύση σου για έναν περίεργο τρόπο δούλεψε !!! ευχαριστώ πολύ! αν μπορεί κανείς να εξηγήσει το φαινόμενο, ας το κάνει, γιατί "άδυτος ο επεξεργαστής του laptop"
xristoforos89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εφοσον δουλευουν ολες οι αλλες συσκευες που συνδεεις πανω,γιατι να μην δουλεψει και το usb hub εφοσον λογιζεται ως συσκευη?? τωρα το γιατι δουλεψε,ειναι ενα αλλο θεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.