petrikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 γεια σας εχω φαει τον κοσμο να βρω το κινητο sharp gx40 ειχε βγει στην ελληνικη αγορα αλλα ρε παιδια ελεος δεν παιζει να μην το αγορασε κανεις και να μην το πουλαει και μετα απο 4 χρονια ρε παιδες θελω ενα αμα βρειτε κανενα ηηηηη ξερετε retro καταστηματα στο κεντρο της αθηνας ομονοια μονο πειτε μου το ειχα βρει ενα σφραγισμενο αλλα οπως καταλαβατε δεν προλαβα μαγκες βοηθηστε να παρω ενα
Chris_85 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 O αδερφος μου εχει ενα παλιο, το οποιο μαλιστα δουλευει ακομα, αν και δεν υπαρχει φορτιστης αν θυμαμαι καλα.. Τεσπα στο μοναστηρακι στην Αθηνα ολο και κατι θα βρεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ή Πανεπιστημιου στο υψος της Ομονοιας. Εχει τρια μαγαζια που πουλανε μεταχειρισμενα και/ή παλια κινητα, οποτε μπορει να εισαι τυχερος. Μονο μη δειξεις πως το θελεις τοσο πολυ, μπορει να χασεις καποια ενδεχομενη εκπτωση.
petrikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 η πανεπιστημιου στο υψος της πλατειας ομονοιας θες να πεις
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ναι, τα δυο ειναι απεναντι απο το metropolis και το αλλο ειναι διπλα στην Αιολου. Το ενα λεγεται buy n sell mobile και τα αλλα ειναι τα kaizer, ισως μπορεις να βρεις τηλεφωνο στο νετ.
petrikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω stormrain θα παρω τηλεφωνο φιλε αλλα αμα βρεις και εσυ τιποτα σε κανενα καταστημα πες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.