morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τι να πω.. Παντως για το τελος της ιστοριας να ανφερω οτι του κοψανε 8,5 ολοκληρα ευρω και προσθεσε αλλα 40 προκειμενου να αγορασει μια 5770 που να δουλευει...
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά και χειρότερα.
nemesiskp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλα το πλαισιο εχει γινει πλεον απο τα χειροτερα καταστηματα.Μια με αυτα που εχουν ακουστει εδω μεσα για τις δηθεν προσφορες του , μια τα περιστατικα σαν του φιλου εδω περα....ελεος πια.Εγω σημερα μεσημερι αγορασα μεσω νετ ενα fan cotroller για τον υπολογιστη των 6,19 ευρω με παραλαβη απο το καταστημα περαια(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ).Για κακη μου τυχη ομως δεν ειδα οτι δεν ητανε αμεσα διαθεσιμο και ετσι μετα απο καμια ωρα με περνουν τηλεφωνο αναφεροντας μου οτι δεν ειναι διαθεσιμο και αν θελω να κρατησω σε αναμονη την παραγγελια για οταν ερθει(το οποιο και εκανα).Το απογευμα παω με εναν φιλο μου στο καταστημα πειραια(στο οποιο ειχα κανει την αρχικη παραγγελια) για να αγορασει ενα παιχνιδι και λεω αφου ηρθα που ηρθα δεν ρωταω μπας και εχει των controller και το site λεει βλακειες??Παω , ρωταω και ως δια μαγειας το ειχε(ασχετα που το νετ ελεγε "αναμενετε συντομα¨και ασχετα που με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικος οτι δεν υπαρχει)!!!!Με το που μου το δινει ομως ο υπαλληλος βλεπω την συσκευασια ψιλοσκισμενη.Το ανοιγω και βλεπω το σακουλακι τυλιγμενο οπως οπως και ταυτοχρονα μυρισα λιγο καμμενο.Χωρις να του πω τιποτα πηγα αφησα αυτο και πηρα ενα αλλο , χωρις ασφαλως να μου πει κατι.Δηλαδη κριμα παλια ητανε πολυ καλο καταστημα και τωρα ειναι ενα μαυρο χαλι.
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κι εσύ δε μπορούσες να πεις ότι σ' εκείνο είχε ανοιχτεί η συσκευασία; Όχι ότι θα γινόταν κάτι βέβαια..
nemesiskp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειχα ορεξη να αρχισω να τσακωνομαι για 6 ευρω και στο τελος οπως ειπες και εσυ να μην γινοταν τιποτα.Απλα αμα του το ελεγα θα μου εδινε απλα και ωραια μια αλλη κλειστη συσκευασια , για αυτο και εγω πηγα και την πηρα μονος μου χωρις φωνες και αλλα τετοια.
UpToDate_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλά στου Πειραιά οι περισσότερες συσκευασίες παίζει να είναι ανοικτές.. Την ψύχτρα μου(hyper212+)την είχα πάρει απο εκεί και ας ήταν ανοιγμένη η συσκευασία. Έχε χάρη που δεν υπήρχε σε κανένα άλλο κατάστημα.. (αν και η βάση του cpu είχε κανονικά το αυτοκολλητάκι κολλημένο)
nemesiskp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εγω θα ηθελα να ξερω αυτο το site δεν το ενημερωνουνε ποτε?Παραγγειλα προιον για παραλαβη απο καταστημα,μου ειπανε δεν υπαρχει,πηγα στο καταστημα και το βρηκα......!!!!
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τα λέμε τόσο καιρό αυτά, έτσι είναι εδώ και χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.