morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα Δυστυχως αναγκαζομαι να ανοιξω ενα τετοιο θεμα για ενα καταστημα που εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Το παρον θεμα θα το προωθησω σε ΟΛΑ τα φορουμ που γνωριζω καθως και στο ινκα εαν χρειαστει. Ο φιλος μου μαλιστα που αγορασε μεσω εμου την καρτα θα κινηθει νομικα μεσω του θειου του που ειναι δικηγορος εαν δε βρεθει λυση. Τα πραγματα ιδιαιτερα απλα. Βρισκω σε προσφορα μια albatron 4890 1 γιγα στα 99 ευρω ( bulk ) . Η καρτα αγοραζεται και μενει στο κουτι του πλαισιου εως οτου κατεβω στο φιλο μου να την τοποθετησω. 8 ημερες μετα ανοιγοντας τη συσκευασια, παρατηρουμε οτι υπαρχει στα πισω dvi ενα μικρο σημαδι. Δε δινω καμμια σημασια καθως σε διαφορες καρτες εχω δει κατι τετοιο και επαιζαν αψογα. Το τροφοδοτικο που παρηγγειλε το παιδι φθανει απο pc1 την 9η ημερα οπου και επιχειρω προσωπικα να κανω την ολη συνδεση(υπαρχουν ολες οι αποδειξεις κτλ). Η καρτα αρνειται πεισματικα να δωσει σημα. Θεωρω οτι φταιει το bios της μητρικης του και προχωρω σε αναβαθμιση. Τα ιδια. Την τοποθετω σε δευτερο pc δικο μου αυτη τη φορα και το οποιο κανει το ιδιο πραμα. Του αναφερω πως παιζει η καρτα να ειναι DOA και πως απλα θα επικοινωνησει με το πλαισιο να την αλλαξουν. Το πλαισιο αρνειται να καλυψει τα μεταφορικα, οπως οφειλει απο το νομο για να παρει την καρτα, και ο φιλος μου με δικα του εξοδα την στελνει με κουριερ σε γνωστο μου στην αθηνα και απο εκει σε καταστημα πλαισιο ( στο αγρινιο οπου διαμενει δεν υπαρχει κανενα). Την επομενη ημερα τον ενημερωνει ο τεχνικος οτι η καρτα ειναι "πειραγμενη στο dvi" και αρνειται να προβει σε αντικατασταση. Αναφερει πως περασαν 10 ημερες μεχρι να την στειλει , κατι 100% λογικο καθως τη συνδεση κτλ οπως ανεφερα τα ειχα αναλαβει προσωπικα. Σε απαντηση του φιλου μου οτι η καρτα ετσι ηταν και πως αν το dvi του χαλαγε καρτες τοτε η δικια του (αλλα και η δικια μου που δοκιμασα για να δω αν ολα οκ με το συστημα του) θα ειχαν παρομοια σημαδια ο τεχνικος λεει "αφου δουλευε η παλια η καρτα τοτε γιατι την αλλαξες?" Μιλαει εν συνεχεια ο φιλος μου με τον προισταμενο του πλαισιου οπου του λεει οτι "αγορασες μια καρτα bulk, γνωριζες οτι μπορει να ειναι εκθεσιακο κομματι, οφειλες να την δοκιμασεις εξαρχης και οχι σε 10 ημερες". Καλως ή κακως εχω τοποθετησει δεκαδες καρτες στη ζωη μου και καλως ή κακως δεν εχει αναγκη τα 99 ευρω ο φιλος μου να τα "κλεψει" απο το πλαισιο καιγοντας ή χαλωντας καρτες. Ζηταω συγγνωμη εαν κουρασα και θα ενημερωσω ποια ειναι η τελικη τους απαντηση καθως και θα ενημερωσω επισης τι νομικες κινησεις θα κανει το παιδι. ΟΛΑ τα ονοματα των υπαλληλων και υπευθυνων προιοσταμενων εχουν καταγραφει και θεωρω ντροπη που ενα καταστημα τετοιου βεληνεκους χανει πελατες. Δεν προκειται να ξαναστειλω κανεναν σε αυτους εαν δε βρεθει λυση. Εχω εκνευριστει πραγματικα. Φιλικα
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 το μοναδικο σφαλμα απο τη μερια σου ειναι οτι τους αφησες το περιθωριο να πατησουν στο οτι περασε το 10ημερο ωστα να μπορουσες να κανεις DOA απο εκει και περα δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα τωρα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας καθως αυτοι εβγαλαν την ετυμηγορια οτι εσυ χαλασες την καρτα. επαναλαμβανω ολα τα δικια αν ειναι οπως το λες ειναι με εσενα. ελπιζω να βγαλεις ακρη αλλα προσπαθησε κυριως με ευγενικο τροπο και τηλεφωνα. προσπαθησε να μιλησεις εσυ ή ο φιλος σου με καποιον προισταμενο ή με τα κεντρικα του πλαισίου. πιστευω οτι θα βγαλεις ακρη ειδικα αν παλι ευγενικα τους φοβησεις οτι θα κοινοποιησεις το θεμα και παραπέρα.....ολα αυτα γτ οι δικηγοροι κοστιζουν περαν των 99ευρω της αξια της κάρτας και είναι ασυμφορο να το επιχειρήσεις καλη τύχη. p.s το σχόλιο του υπαλλήλου οτι αφου δούλευε η καρτα σου γτ την αλλαξες με εκανε να γελάσω πραγματικα. το εχουν χάσει εντελώς εκει στο πλαίσιο ή τους έχουν σφίξει τόσο τα λουριά που δεν ξέρουν πια τι λένε. αν μη τι αλλο αν εχεις όρεξη και το τραβήξεις δικαστικώς αυτος ο υπάλληλος θα πρέπει να κρυφτεί για να μην ξανακάνει αιτηση για ταμείο ανεργίας στον ΟΑΕΔ
Anubis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ειναι απλο περνας απο το πλαισιο και τους την χτυπας στο κεφαλι
lionheart75 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Tα προβλήματα με την εν λόγω αλυσίδα είναι ουκ ολίγα τον τελευταίο καιρό. Μπορείς να ενημερωθείς (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) διαβάζοντας τα παρακάτω threads, όσο αγορά τις προσφορές τους / ευκαιρίες τους / bulk τους και τα συνναφή. 1. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=406952 2. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=404561&page=25 Δυστυχώς το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι υπομονή και καλή τύχη. Αν και πιστεύω ότι η υπόθεσή σου θα έχει θετική κατάληξη στο τέλος αλλά θα πρέπει δυστυχώς να τρέξεις / ασχοληθείς με το θέμα. Γεγονός που φυσικά δεν ξεπληρώνεται σε καμμία περίπτωση με μια απλή αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Περιμένουμε νέα.
lexmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το παρον θεμα θα το προωθησω σε ΟΛΑ τα φορουμ που γνωριζω καθως και στο ινκα εαν χρειαστει. Εγω, παλι, θα εκανα πρωτα το 2ο και μετα το 1ο. But that's just me! Κατα τ'αλλα καλη υπομονη οπως και θα σου πουν ολοι και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας οπως σου ειπε και ο Spitoulis!
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λοιπαν πηραν τηλεφωνο πριν 3 λεπτα το φιλο μου και του ειπαν πως θα του κοψουν πιστωτικο. Μονο αυτο δικαιουμαστε? Η καρτα αγοραστηκε απο αυτους ΜΟΝΟ επειδη ηταν σε προσφορα. Ουτε θα αλλαζε καρτα τωρα ουτε βρισκει οτιδηποτε παρομοιο στη 4890. Θεωρω πως ή πρεπει να βρουνε κατι παρομοιο ή να προβουν σε επιστροφη χρηματων. Οσον αφορα το δεκαημερο , εχετε μεν δικιο, αλλα οπως ειπα την καρτα την τοποθετησα εγω στο φιλο μου. Δεν ειχα χρονο κατι τετοιο να το κανω νωριτερα μιας και μενουμε σε αλλες πολεις . Το να μας στειλουν χαλασμενη δε το ειχα καν στο μυαλο μου. Φιλικα και ευχαριστω για τις απαντησεις
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Απ' τη στιγμή που επρόκειτο για εκθεσιακό κομμάτι, δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να την αντικαταστήσουν με καινούρια 4890, η οποία φυσικά δε θα κόστιζε μόνο 99€. Οπότε λογικά θα έχεις δύο επιλογές, είτε να γίνει αντικατάσταση με μία στο ίδιο περίπου χρηματικό ποσό (δε σε συμφέρει από άποψη απόδοσης), είτε να πάρεις το πιστωτικό στα 99€. Μακάρι να γίνεται να πάρεις τα χρήματά σου πίσω ώστε να μην τα ξαναδώσεις σε εκείνους υποχρεωτικά.
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ελεγε bulk βεβαια δεν ελεγε εκθεσιακο. Το bulk παντου σημαινει χωρις συσκευασια, αν στο πλαισιο εννοουν μεταχειρισμενο ειναι αλλο θεμα. Σε πολλα που διευκρυνιζει απο κατω οτι ειναι, συμφωνω, σε αυτη δεν ελεγε τιποτα περι εκθεσιακου παντως. Δυστυχως του ειπαν οτι μονο πιστωτικο δεχονται και πως του κανουν εκπτωση ...8,5 ευρω προκειμενου να παρει με αλλα 40 μια 5770. Δεχτηκε. Εγω διαφωνω καθετα με αυτο αλλα στην τελικη ουτε μου πεφτει λογος ουτε μπορω να μιλαω εγω εκ μερους των φιλων μου με πλαισιο Ντροπη τους παντως....αν ηταν ετσι δε θα αγοραζε καν καρτα...απλα λογο "προσφορας" την ειχε αγορασει..
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν όλο αυτό γινόταν μέσα στην προθεσμία του DOA, σίγουρα θα έπρεπε να απαιτήσει τα χρήματά του πίσω, τώρα δεν ξέρω τι μπορούσε να κάνει..
johnny21a Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γενικα το Πλαισιο τα εχει κανει μπαχαλο αλλα στην περιπτωση σου οι 10 μερες που περιμενες ηταν το λαθος. Και φυσικα καταλαβαινω οτι δεν ειχες χρονο, ησουν μακρυα, η τελος παντων δεν μπορεσες για τους δικους σου λογους να τσεκαρεις νωριτερα την καρτα αλλα απο την μερια τους και αυτοι πρεπει να βαζουν καποιο οριο και να το τηρουν και για δικη τους προστασια και σε αυτο εχουν δικιο. Μπες και εσυ στην θεση τους και θα δεις οτι ετσι ειναι το σωστο... Και ετσι και αλλιως εχεις το περιθωριο σε 7 μερες να απαιτησεις επιστροφη χρηματων, ε μην τα θελουμε και ολα δικα μας... Οι εμπειριες που εχω εγω απο το πλαισιο ειναι οτι οι υπαλληλοι στον τομεα της πληροφορικης ειναι αθλιοι με ελεεινη εκπαιδευση και συμπεριφορα αλλα γενικα οποτε εχει χρειαστει να παω σε καποιον υπευθυνο η ακομα και στα ταμεια τους παντα εξυπηρετηθηκα. Προσφατα μαλιστα πηρα κατι που το γυρισα και πηρα και τα λεφτα μου πισω...
BIGSTELIOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τελευταια στο Πλαισιο σαν κατι να εχει αλλαξει Ανταγωνισμος? Επιχειρηματικα προβληματα?
Tenshi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τελευταια στο Πλαισιο σαν κατι να εχει αλλαξει Ανταγωνισμος? Επιχειρηματικα προβληματα? Τους τελευταίους 10 μήνες (για μένα). Γιατι οταν προ-παραγγέλνεις vga των 600 ευρώ δίνοντας στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας για το validation,για να διαπιστώσεις μετα απο ενα μηνα (και 3 τηλεφωνά) οτι η παραγγελία δέν δόθηκε ποτέ...ε,καταλαβαίνεις οτι κάτι δέν πάει καλά. Για κανα μελάνι με δώρο πίτσα hut καλά είναι (ήταν).
v-tidus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πάντως να ξέρετε πως όλα τα προιόντα δεν έχουν doa... Η κάθε εταιρεία δίνει doa αν θέλει. Δεν λέω πως δεν έχει δίκιο ο φίλος, όμως δεν μπορεί να πατήσει σε αυτό. Μπορεί να πατήσει στο ότι επεστράφη το προιόν του μέσα σε 14 ημερολογιακές οπότε έχει δικαίωμα να πάρει χρήματα και όχι πιστωτικό.
simon23196 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εμένα μου την δίνει στα νεύρα το ότι όταν πας στο τμήμα των PC και λες θέλω ένα pc για αυτό αυτό κι αυτό σου λένε ΌΤΙ ΝΑ ΝΕ λες και κάνουν την σύνθεση στην τύχη !!!! το άλλο είναι τα turboX η μεγαλύτερη απάτη του PLAISIO. σου φτιάχνουν ένα turbox με cpu 300eyro κάρτα γραφικών 250 ευρώ και σου βάζουν μητρική και τροφοδοτικό με 50 ευρώ. άμα τους ρωτήσεις σου λένε ότι είναι μια χαρά και μ@λ@κιες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.