Προς το περιεχόμενο

καθυστερηση παραλαβης δεματων

parismac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά έφτασε!

Arrived Abroad, November 30, 2010, 8:21 am, GREECE

International Dispatch, November 23, 2010, 7:19 pm, ISC CHICAGO IL (USPS)

τι σκατά με καράβι ήρθε;λολ

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω στείλει 4 mail στον πωλητή και δεν λέει να μου απαντήσει!! Του ανοίγεις dispute ή οχι? Κάθομαι και παρακαλάω τον καθένα....

Δημοσ.

τελικά έφτασε!

Arrived Abroad, November 30, 2010, 8:21 am, GREECE

International Dispatch, November 23, 2010, 7:19 pm, ISC CHICAGO IL (USPS)

τι σκατά με καράβι ήρθε;λολ

Κάνε λίγη υπομονή τώρα να σου έρθει και στο σπίτι...

Δημοσ.

To περιβόητο δέμα μου.

Out of Foreign Customs, 2010-11-30, 13:24:00

Into Foreign Customs, 2010-10-27, 10:46:00

Arrived Abroad, 2010-10-27, 09:03:00

International Dispatch, 2010-10-24, 06:41:00, ISC SAN FRANCISCO (USPS)

Arrival

Electronic Shipping Info Received, 2010-10-22, 00:00:00

Αφού φυσικά με δική μου πρωτοβουλία επικοινώνησα με με με με με για να επικοινωνήσω τελικά με Τελωνείο και να μου ζητήσουν αντίγραφο της paypal κατάθεσης χρημάτων. Περιμένω να δω πόσο θα μου ρθει το μπουγιουρντί...

Δημοσ.

To περιβόητο δέμα μου.

Out of Foreign Customs, 2010-11-30, 13:24:00

Into Foreign Customs, 2010-10-27, 10:46:00

Arrived Abroad, 2010-10-27, 09:03:00

International Dispatch, 2010-10-24, 06:41:00, ISC SAN FRANCISCO (USPS)

Arrival

Electronic Shipping Info Received, 2010-10-22, 00:00:00

Αφού φυσικά με δική μου πρωτοβουλία επικοινώνησα με με με με με για να επικοινωνήσω τελικά με Τελωνείο και να μου ζητήσουν αντίγραφο της paypal κατάθεσης χρημάτων. Περιμένω να δω πόσο θα μου ρθει το μπουγιουρντί...

Στο ίδιο στάδιο είμαστε :) Εγώ έστειλα τα δικαιολογητικά στο τελωνείο την παρασκευή. Λογικα μέσα στην εβδομάδα πρέπει να μου έρθει.

Δημοσ.

για να καταλάβω. τα δέματα σας είχαν σταλεί σαν gift και γιαυτό σας ζήτησαν invoice; Επίσης δεν μπορούσαν να βρουν κάποια στοιχεία επικοινωνίας και γιαυτό έπρεπε να το ψάξετε πρώτα εσείς ώστε να ξεκινήσει η όλη διαδικασία αποστολής Invoice κτλ κτλ ;

Δημοσ.

για να καταλάβω. τα δέματα σας είχαν σταλεί σαν gift και γιαυτό σας ζήτησαν invoice; Επίσης δεν μπορούσαν να βρουν κάποια στοιχεία επικοινωνίας και γιαυτό έπρεπε να το ψάξετε πρώτα εσείς ώστε να ξεκινήσει η όλη διαδικασία αποστολής Invoice κτλ κτλ ;

Το δικό μου δεν είχε σταλεί σαν gift, ο πωλητής μου επιβεβαίωσε ότι η αξία του φαινόταν πάνω στο δέμα. Στοιχεία επικοινωνίας φαντάζομαι ότι είχε όνομα-διεύθυνση, κι όχι τηλέφωνο πάνω στο δέμα. Βέβαια όταν θα το παραλάβω θα μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Στο ίδιο στάδιο είμαστε :) Εγώ έστειλα τα δικαιολογητικά στο τελωνείο την παρασκευή. Λογικα μέσα στην εβδομάδα πρέπει να μου έρθει.

Αυτο να φανταστώ γίνεται με αντικείμενα χ αξίας και πάνω ε;

Όταν είναι σαν gift πώς επιβεβαιώνεται αυτό;

Εγώ ας πούμε περιμένω κάτι ξεφτίλα 10-15 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση (γενικά όχι για το συγκεκριμένο) να σου κάνουν χουνέρι για gift?

Και εφόσον είναι gift εσύ τι έχεις να αποδείξεις; Περίεργα πράγματα..

Δημοσ.

βασικά οτι εχω λάβει αναγράφει πέρα της τιμής και τι περιέχει το δέμα. οπότε υποθέτω αν δεν είναι κάτι εξόφθαλμα περίεργο δεν θα έχεις πρόβλημα. τώρα αν λέει iphone4 και αναγράφει αξία 50 ευρώ υποθέτω θα σε "ενοχλήσουν".

όταν με το καλό ξεμπερδέψεις poscaman ρίξε μια ενημέρωση

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα! Επιτέλους! Μετά από 53 μέρες αναμονή! :blink: ...και βέβαια με 132 ευρώ χρέωση φόρων και εκτελωνισμού. Όσο για το track των ΕΛΤΑ, πέρα βρέχει! Και τα δύο δέματα που περίμενα αναφράφονταν πάνω στο κουτί απο τον πωλητή το κόστος του δέματος και η περιγραφή του. Δεν άνοιξαν κανένα απο τα δύο. Τα φορολογήσανε και μου τα στείλανε. Εάν περιμένετε κάτι σαν gift, και δεν αναγράφεται τιμή, πιθανόν να το ανοίξουν. Δεν ξέρω.

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα! Επιτέλους! Μετά από 53 μέρες αναμονή! :blink: ...και βέβαια με 132 ευρώ χρέωση φόρων και εκτελωνισμού. Όσο για το track των ΕΛΤΑ, πέρα βρέχει! Και τα δύο δέματα που περίμενα αναφράφονταν πάνω στο κουτί απο τον πωλητή το κόστος του δέματος και η περιγραφή του. Δεν άνοιξαν κανένα απο τα δύο. Τα φορολογήσανε και μου τα στείλανε. Εάν περιμένετε κάτι σαν gift, και δεν αναγράφεται τιμή, πιθανόν να το ανοίξουν. Δεν ξέρω.

132 Ευρώ χαράτσι για τί αξίας δέμα;

Δημοσ.

132 Ευρώ χαράτσι για τί αξίας δέμα;

520 ευρώ ήταν η αξία του δέματος. Το ίδιο και το πρώτο που παρέλαβα πρίν μία εβδομάδα. Για το πρώτο που αναγραφόταν στο κουτί η τιμή, το φορολογήσανε και μου το στείλανε. Το δεύτερο μου ζητήσανε την χρέωση απο την paypal επειδή ο πωλητής είχε αναγράψει περιγραφή, αλλά όχι και την τιμή του.

Δημοσ.

520 ευρώ ήταν η αξία του δέματος. Το ίδιο και το πρώτο που παρέλαβα πρίν μία εβδομάδα. Για το πρώτο που αναγραφόταν στο κουτί η τιμή, το φορολογήσανε και μου το στείλανε. Το δεύτερο μου ζητήσανε την χρέωση απο την paypal επειδή ο πωλητής είχε αναγράψει περιγραφή, αλλά όχι και την τιμή του.

OK σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά το έχω γράψει και παραπάνω, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Για πολλούς και διάφορους λόγους ανοίγουν πια τα ΠΑΝΤΑ.

Χαμηλής αξίας, gift τα πάντα. Μία συνιστώσα για την καθυστέρηση τελευταία (μαζί με τρομοκρατεία, εκλογές, απεργίες, στάσεις κλπ) είναι και αυτό. Προσέχτε πολύ...

Επίσης έχουν πονηρέψει. Αν δουν ένα iphone4 μέσα και τιμή 100$, μην περιμένετε 23 ευρώ φόρο (που λέει ο λόγος). Θα αγνοήσουν παντελώς το αναγράφων και θα ρίξουν. Αν δεν το ξέρουν το προϊόν θα ζητήσουν paypal.

Για μένα η Αμερική πια είναι τελειωμένη υπόθεση. Μόνο αν είμαι απελπισμένος και δεν βρίσκω κάτι ΕΕ ή ακόμα και ΗΚ/Κινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...