paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 φτιάξε ταχυδρομική θυρίδα στην Αμερική. Σε αγορές άνω του ενός ποσού τα ταχυδρομικά εντός τα παρέχουν δωρεάν. Από τη θυρίδα ο διαχειριστής θα στα στέλνει με usps ώστε αν σε σταματήσουν στο τελωνείο να ξέρεις από πριν τι θα πληρώσεις (είναι τα ελάχιστα έξοδα + 12€ νομίζω). Αυτά αν κάνεις συχνά αγορές. Διαφορετικά βρες ποια εταιρία διεκπεραιώνει τα πακέτα εδώ, πάρε τηλέφωνο και ρώτα. ευχαριστώ. το ειδα και εγω λίγο το θέμα. Δε σκοπευω να παραγγέλνω συχνά οποτε δε με συμφέρει. Ξέρει κανεις τι παίζει με την DHL? Περνάνε χύμα πακέτα; Αν το μαρκαρουν ως gift αλλα αναγραφεται η κανονική του αξία; Θα τους πάρω αύριο πρωι τηλέφωνο και βλέπουμε...
Ather Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Οι τελωνειακοί δεν τρώνε κουτόχορτο (εντάξει εξαιρέσεις θα υπάρχουν ) Μην περιμένεις ότι αυτός όταν θα δει gift θα το περάσει για δώρο τη στιγμή που ο αποστολέας είναι ένα κατάστημα. Σύμφωνα πάντως με αυτό:http://vafman.blogspot.com/2007/12/dhl.html υπολογίζω την αμοιβή του εκτελωνιστή της DHL στα 70€ (το ΦΠΑ και ΔΕΤΕ είναι στα εξτρά )
paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 @topicstarter: διαβασα οτι πλήρωσες 75 ευρω τελωνείο για τον εκτελωνισμό. Τον έκανες εσυ; Το ενδεχόμενο να στείλω κάποιον με εξουσιοδότηση να το κάνει η να βάλω δικό μου εκτελωνιστη συμφέρει;
lordelesar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Να σημειώσω ότι δεν είμαι αθήνα αρα δεν μπορώ να τα εκτελωνίσω εγώ (απ'οτι διάβασα). Μπορεί κάποιος φίλος μου; Πόσο θα με γδάρουν αλλιώς, εχει κανεις ιδέα; παρακαλω αν χαλάει τη συζητηση να γίνει νεο θέμα. @topicstarter: διαβασα οτι πλήρωσες 75 ευρω τελωνείο για τον εκτελωνισμό. Τον έκανες εσυ; Το ενδεχόμενο να στείλω κάποιον με εξουσιοδότηση να το κάνει η να βάλω δικό μου εκτελωνιστη συμφέρει; Φίλε μου δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να το εκτελωνίσει κανένας άλλος εκτός του δικαιούχου και εκτελωνιστή. Μόνο αυτοί οι δύο και δεν δέχονται οποιουδήποτε είδους εξουσιοδότηση. Αν βάλεις εκτελωνιστή ή αν πας εσύ θα γλιτώσεις την αμοιβή εκτελωνιστή μείον τα "πρακτοριακά δικαιώματα (στην δική μου περίπτωση της FedEx αυτά ήταν 30,75 ευρώ)
parismac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Τηλεφωνώ 3 μερες τώρα στο τελωνείο του αεροδρομίου και δεν απαντάει κανείς! Τι μπουρδελοκρατος ρε γαμωτο! Γιατι να μην λειτουργεί τίποτα σωστά???? Πολύ κρίμα. Θα πάω σε καμία χαρτορίχτρα να μου πεί τι γίνεται με το δέμα μου!!
lordelesar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Τελικά τι έκανες? Έστειλες απόδειξη/τιμολόγιο? Εμένα ήρθε τελικά... Χρέωση 121 ευρώ με κόστος πακέτου στα 397 ευρώ. Πάντως προσοχή παιδιά, έμαθα από σχετικά έγκυρη πηγή ότι αρχίζουν πια και τα ανοίγουν ΟΛΑ. Ακόμα και με κόστος κάτω από 100$. Δεν θα περνάει τπτ στο τζάμπα, για πολλούς και ευνόητους λόγους. Επίσης και για να λέμε και τα καλά και να μην γκρινιάζουμε μόνο (όχι άδικα αλλά anyway) το πακέτο μου το οποίο περιείχε ένα συλλεκτικό άγαλμα το ανοίξανε και το κάνανε φύλλο και φτερό (φάνηκε στη συσκευασία) ΑΛΛΑ άγαλμα το ίδιο ήταν πάρα πολύ προσεγμένο. Ούτε γρατζουνιά δεν του έκαναν (ευτυχώς γιατί τους είχα σκοτώσει επιτόπου) και το πακέταραν μέσα με προσοχή όπως έπρεπε για να φτάσει σώο.
parismac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εκτύπωσα και τους έστειλα την χρέωση της κάρτας μου στην paypal αλλά ακόμα δεν μου στείλανε το δέμα, ούτε και επικοινώνησαν μαζί μου. Όσο για το ότι ανοίγουν τα δέματα, κάτι που παρέλαβα πρίν 4 μέρες απο Αμερική, ήρθε σφραγισμένο με τις ταινίες της usps. Ίσως αρκέστηκαν στην περιγραφή που αναφερόταν πάνω στο κουτί.
Luciddream Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αν και λίγο αργά έτσι για την ιστορία εμένα είχε έρθει απο τις 15/11 στα ελτα της περιοχής μου και μάλλον την χάσανε λίγο την μπάλα... πήγα απο εκεί μια φορά δεν βρήκαν τίποτα, μετά πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΠ των ελτά και μου είπαν οτι είναι στο υποκατάστημα της περιοχής μου... τότε πήγα ξανα (πριν μερικές μέρες) και έψαξα μαζί με την κοπέλα και το βρήκαμε... ότι να ναι δηλαδή τέλος καλό όλα καλά..
parismac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εαν πρέπει να κάνουμε και την δουλειά των υπαλλήλων για να βρούμε τα δέματά μας...αλλοίμονό μας! Απ'την 'αλλη, εάν είναι να κάνουμε την ζωή μας πιό εύκολη, ας είναι και έτσι!
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Έχω παραγγείλει από Κίνα διάφορα πράγματα και έχουν καθυστερήσει παραπάνω από έναν μήνα. Επικοινώνησα με τους πωλητές και μου απάντησαν: ¨Dear, Thank you for your business. We are sorry for the situation. the delivery time might take longer than usual cause by Christmas Heavy Post Load Delivery. Lot of our buyer got the item long time, they give us feedback is (One month to have it, but all is good. Buyer: Member id ch06eb ( Feedback Score Of 96Blue star icon for feedback score in between 50 to 99) Nov-17-10 09:11 P407 Sexy Lingerie Gothic RED Corset Dress M/L/XL (#320594107316)) Pls help us waiting some days, sorry for any inconvience caused! HI, the payment we got on 29th Oct, your item was shipped out on 1st Nov, since we are in China, and from Sep is halloween shipping peak time, hence would take 25 working days for goods arrival, and I think it would show up soon, and pls kindly keep me in touch, following is the news from hongkong post:http://www.hongkongpost.com/eng/publications/notices/2010/20101116b/index.htm Goods won't be lost, just for delayed, pls kindly keep us in touch, thank you thank you Δεν τα φοράω εγώ αυτά! Αμέσως να σκεφτείτε μ@λ@κία... Κάποια πράγματα που είχα αγοράσει πιο παλιά και πλέον δεν τα βλέπω προς πώληση, ρώτησα και πήρα την παρακάτω απάντηση. hiwe do not ship the items to your country for a while. the christmas season is coming. there are so much orders all over the world.the flights of the post office is tight.maybe there will be some delay there. if the shipping time is not so important to you,please make the payment to our paypal address [email protected] the total price is 17USD best regards Γενικότερα υπάρχει θέμα απ' ότι βλέπω. Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα: 1) Τι είναι το dispute ? 2) Μετά από 60ημέρες δεν έχεις δικαίωμα να βάλεις κριτική. Αν καθυστερήσουν παραπάνω από 60 ημέρες και στο τέλος δεν έρθουν ή έρθουν ελαττωματικά, τι κάνω? Μπορώ να δώσω παράταση με κάποιον τρόπο, ώστε να μπορώ να βάλω κριτική?
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Έχω κάνει την παραγγελία απο HK στις 11/11. Έφυγε απο αυτούς στις 16/11. Τώρα βλέπω το tracking και ακόμα τριγυρνάει στο γ@μημενο hong kong και The item (@$#%#$@) is being processed for departure from Hong Kong as of 30-Nov-2010. Άντε να φτάσει ελ.βελ. Να έρθει θεσσαλονίκη... Να μου φέρουν την ειδοποίηση... Κυριολεκτικά καλα χριστούγεννα.. Στο διάλο.
guido Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά περιμένω ένα δέμα από US που έρχεται με USPS με air mail , και στο tracking αναφέρει International Dispatch, November 23 και ακόμα να βγάλει "Arrived Abroad" 7 μέρες μετά . Αυτό τι μπορεί να σημαίνει ; Έχει φτάσει και ακόμα δεν το έχουν καταχωρήσει στο ΚΔ Αεροδρομίου; Γενικά πότε σου βγάζει arrived; Οταν περάσει την διαδικασία από τελωνείο ή απλά όταν φτάσει Ελλάδα; Το προηγούμενο μέσα σε τρεις μέρες μου είχε βγάλει arrived πάντως.
poscaman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά περιμένω ένα δέμα από US που έρχεται με USPS με air mail , και στο tracking αναφέρει International Dispatch, November 23 και ακόμα να βγάλει "Arrived Abroad" 7 μέρες μετά . Αυτό τι μπορεί να σημαίνει ; Έχει φτάσει και ακόμα δεν το έχουν καταχωρήσει στο ΚΔ Αεροδρομίου; Γενικά πότε σου βγάζει arrived; Οταν περάσει την διαδικασία από τελωνείο ή απλά όταν φτάσει Ελλάδα; Το προηγούμενο μέσα σε τρεις μέρες μου είχε βγάλει arrived πάντως. Σου βγάζει ενημέρωση όταν φτάσει και όταν μπει τελωνείο. Μην αγχώνεσαι. Γενικά το tracking number στην Ελλάδα είναι κάτι "optional". Όποτε και αν θέλουν το ενημερώνουν.
guido Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 α κατάλαβα. παίζει να το λάβω δηλαδή και ακόμα να λέει τα ιδια ε; ok thx:)
poscaman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 α κατάλαβα. παίζει να το λάβω δηλαδή και ακόμα να λέει τα ιδια ε; ok thx:) ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Άλλη όρεξη δεν είχαν Χριστουγεννιάτικα, να σκανάρουν και να ενημερώνουν τον tracking number σου.... οχουυυυυυυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.