Προς το περιεχόμενο

καθυστερηση παραλαβης δεματων

parismac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ περιμένω ακόμα από 25/10 αλλά μάλλον είναι τελωνείο...Εκεί έχει σκαλώσει το tracking της USPS. Αλλά δεν με έχει πάρει κάποιος κάποιο τηλέφωνο ούτε έχει έρθει χαρτί στο σπίτι.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ περιμένω ακόμα από 25/10 αλλά μάλλον είναι τελωνείο...Εκεί έχει σκαλώσει το tracking της USPS. Αλλά δεν με έχει πάρει κάποιος κάποιο τηλέφωνο ούτε έχει έρθει χαρτί στο σπίτι.

Μια απο τα ίδια...απο 16/10..

Δημοσ.
Απο Αμερική, ακόμα τίποτα! περιμένει κανένας άλλος δέμα απο Αμερική?

περιμενω απο 14/10 κατι μνημες μεσω ebay.

σε αντιθεση με amazon.uk που εστειλε ενα σκληρο δισκο σε 4 μερες (και δωρεαν).

επισης, απο play.com ενα dvd το οποιο επρεπε να εχει ερθει επισης απο 15/10

αλλα αυτο μαλλον μου το φαγανε... :-)

Δημοσ.

δεν μου το ειχανε στειλει, το ζητησα και οταν το βαζω μου βγαζει αυτο:

Label/Receipt Number: ***********

Class: First-Class Mail International

Service(s): International Letter

Status: Processed through Sort Facility

Your item was processed through and left our SANTA CLARITA, CA 91383 facility on October 20, 2010. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Detailed Results:

Processed through Sort Facility, October 20, 2010, 4:09 pm, SANTA CLARITA, CA 91383

Electronic Shipping Info Received, October 19, 2010

ακομη ερχεται....

Δημοσ.
Το πρώτο απο τα δύο δέματα μου ήρθε εχτές! Ώρα ήταν! Και 127 ευρώ φόρος απο τελωνείο σε αγορά 530 ευρώ.

καλώς τα δέχτηκες :mad:

εμένα μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση για κάποιο (περιμένω 5-6), θα πάω αύριο από ταχυδρομείο και θα ενημερώσω. Πάντως στο ειδοποιητήριο δεν έγραφε tracking number η κάποιο ποσό, οπότε καταλήγω ότι δεν είναι το δέμα "που με καίει"

Δημοσ.

Τι να πει κανείς, φαίνεται ότι μετα τις εκλογές (πιστεύω θα είναι τυχαίο) πήραν μπρος. Αυτό με τους δασμους είναι ο,τι κάτσει. Περίμενα δυο πακέτα όμοια, με ίδιο τροπο αποστολής αλλά από διαφορετικούς εμπόρους. Ήρθαν με διάφορα μιας μέρας και ενώ στο ενα πλήρωσα το κλασικό 3 ευρώ στο άλλο τίποτα. Ήταν και τα δυο από Αμερικη. Τι να πεις....

Από Αγγλια παρέλαβα 3 δέματα την Τριτη. Με καθυστέρηση 15 ημερών περίπου..

Δημοσ.

ντάξει το όλο θέμα έχει ξεφύγει.

Παρέλαβα σήμερα ένα δέμα το οποίο είχε φύγει από αμερiκή 1/11, ΜΕ tracking number. Στο ειδοποιητήριο που μου ήρθε χτες, δεν υπήρχε πουθενά το tracking number, ενώ στην USPS έχει μείνει στην παραλαβή. Ούτε λόγος φυσικά για το track 'n' trace των ΕΛΤΑ. Εκεί δεν εμφανιζόταν πουθενά.

Το κόστος του περιεχομένου ήταν στα 15 δολλάρια.

Μάλιστα η κυρία στο ταμείου μου είπε ότι η ειδοποίηση που της πήγα εκδόθηκε στις 12 του μήνα, κι ότι επειδή δεν είχα πάει να το πάρω έβγαλαν και δεύτερη ειδοποίηση. Ξαναλέω ότι η ειδοποίηση ήρθε χτες 18/11.

ΕΛΕΟΣ

για τα άλλα δέματα, ούτε λόγος

(σορρυ για το πρήξιμο, αλλά θέλω κάπου να πω τον πόνο μου :D)

Δημοσ.

Σήμερα λοιπόν μου στείλανε μια επιστολή απο το τελωνείο του Ελ.Βελ. στην οποία μου αναφέρουν πως επειδή δεν αναφέρεται στο δέμα η τιμή του αντικειμένου, πρέπει να τους στείλω την απόδειξη αγοράς, τιμολόγιο ή ηλεκτρονική χρέωση της πιστωτικής μου κάρτας προκειμένου να δούν το κόστος και να το φορολογήσουν αντίστοιχα. Εάν δεν το κάνω, το δέμα θα επιστραφεί στον αποστολέα. Μήπως να το στείλω πίσω και να πώ να μου το στείλει με αναγραφόμενη μικρή χρέωση? Και το χθεσινό δέμα που παρέλαβα, το χρεώσανε σύμφωνα με το τι έγραφε στην ετικέτα του πακέτου. Δεν το άνοιξαν.

Δημοσ.

Αν τα δεχτεί όλα αυτά ο πωλητής μπορείς να το κάνεις. Κανονικά είναι παράνομο πάντως και πολλοί θα το αρνηθούν, το έχει κάνει όμως φίλος μου.

Δημοσ.

ρε παιδια, λιγη βοηθεια για να μην ανοιγω άλλο θέμα... θελω να παραγγείλω ρούχα που εχω βρει σε επισημο σαιτ γνωστης εταιρείας με εδρα την αμερική. είναι 11 τεμαχια με συνολική τελική αξια 286 δολάρια και οι τύποι στέλνουν μόνο με dhl. Δεδομένου ότι ειναι εταιρεία και μάλιστα μεγάλη δεν παίζει να το βάλουν κόστος 40$ (θα είναι και σχετικά μεγάλο ως πακέτο) ούτε και να το μαρκάρουν σαν gift (αν και τωρα που το σκεφτομαι εχει στο site επιλογή gift με +5$ για το πακέτο).

Να σημειώσω ότι δεν είμαι αθήνα αρα δεν μπορώ να τα εκτελωνίσω εγώ (απ'οτι διάβασα). Μπορεί κάποιος φίλος μου; Πόσο θα με γδάρουν αλλιώς, εχει κανεις ιδέα;

παρακαλω αν χαλάει τη συζητηση να γίνει νεο θέμα.

Δημοσ.

φτιάξε ταχυδρομική θυρίδα στην Αμερική. Σε αγορές άνω του ενός ποσού τα ταχυδρομικά εντός τα παρέχουν δωρεάν. Από τη θυρίδα ο διαχειριστής θα στα στέλνει με usps ώστε αν σε σταματήσουν στο τελωνείο να ξέρεις από πριν τι θα πληρώσεις (είναι τα ελάχιστα έξοδα + 12€ νομίζω). Αυτά αν κάνεις συχνά αγορές. Διαφορετικά βρες ποια εταιρία διεκπεραιώνει τα πακέτα εδώ, πάρε τηλέφωνο και ρώτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...