De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παίδες, κι εμένα από Αγγλία παραγγελία μικρά δέματα, έφυγε στις 1/11 και ακόμα να εμφανιστεί... Κάτι παίζει με τα τελωνεία κ ένας καριόλης δεν έχει βγεί να κάνει βγάλει μια ανακοίνωση.
parismac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ελπιζω να μην περιμενετε οσο περιμενω εγω...απο 14/10 το ενα και 15 το αλλο...παω για ρεκορ αναμονης! ---------- Προσθήκη στις 11:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:01 ---------- Λιγο οι τρομοκρατικες ενεργειες, λιγο οι γιορτες, λιγο οι εκλογες, λιγο η 28η οκτωβριου....περασαμε τον μηνα! Α ρε κρατος...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ντάξει για τις υποτιθέμενες τρομοκρατικές ενέργειες καταλαβαίνω την καθυστέρηση. Τι δουλειά έχουν όμως οι εκλογές με τα τελωνεία; Κ για γιορτές είναι νωρίς ακόμη από τις 20 συνήθως αρχίζει ένας φόρτος αν κ φέτος ελπίζω να είναι πεσμένα τα πράγματα και να σοβαρευτούν λίγο οι χαζοχαρούμενοι που γιορτάζουν τα χριστούγεννα από το τέλος οκτώβρη.
Pinball1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Είναι πολύ σοβαρά δυο πραγματα που αναφέρθηκαν πριν 1) ότι κάποιος πλήρωσε δασμούς για αγορά από γερμανία και 2) ότι τώρα περνάνε τελωνείο μέχρι και τα βιβλία! Στην πρώτη περίπτωση προκειται για παρανομία αφού ό,τι κι αν αγοράσεις από ΕΕ δεν περνάει τελωνείο. Στην δεύτερη, πως δικαιολογείται να περάσει τελωνείο ένα βιβλίο που κάνει πχ 15€ ???
poscaman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Λάθος, δεν πλήρωσα δασμούς, απλά έμεινε στο τελωνείο του αεροδρομίου (του ελτα???) για περιπου 25 μέρες.
tasoskont Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παίδες, κι εμένα από Αγγλία παραγγελία μικρά δέματα, έφυγε στις 1/11 και ακόμα να εμφανιστεί... Κάτι παίζει με τα τελωνεία κ ένας καριόλης δεν έχει βγεί να κάνει βγάλει μια ανακοίνωση. και εγω απο αγγλια εχω παραγγειλει απο τις 29/10 το fable 3 και ακομα περιμενω με τους μ@λ@κες μονο τους λογαριασμους ξερουν να φερνουν αμεσως.πιστευω δεν φταινε τα τελωνεια αλλα τα ταχυδρομεια.
FKLDS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και εδώ μία από τα ίδια. Παραγγελία στο amazon.co.uk (για DVD drive) εστάλη στις 23/10, έφυγε στις 25/10 και ακόμα περιμένω. Εδιτ: Τελικά έπρεπε να ποστάρω στο insomnia για να αλλάξει το γούρι. Μόλις το πήρα. Άντε και στα δικά σας!
parismac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ντάξει για τις υποτιθέμενες τρομοκρατικές ενέργειες καταλαβαίνω την καθυστέρηση. Τι δουλειά έχουν όμως οι εκλογές με τα τελωνεία; Κ για γιορτές είναι νωρίς ακόμη από τις 20 συνήθως αρχίζει ένας φόρτος αν κ φέτος ελπίζω να είναι πεσμένα τα πράγματα και να σοβαρευτούν λίγο οι χαζοχαρούμενοι που γιορτάζουν τα χριστούγεννα από το τέλος οκτώβρη. Καθοτι στα τελωνεια ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, αφορμη ψαχνουν να το κλεινουν το μαγαζι. Ξερω και εγω?? Προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα.
poscaman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 τι ανακάλυψα πριν λίγο... http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1171.html ‘Ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου 2010, η ΕΕΤΤ είχε καλέσει σε σύσκεψη στην έδρα της τις διεθνείς ταχυμεταφορικές εταιρείες για διάφορα κλαδικά θέματα (αεροπορικές διακινήσεις, τελωνειακές διατυπώσεις κλπ) όπου έθεσε και θέματα ασφάλειας των δεμάτων, αναμένει δε τις απόψεις τους, ώστε να προβεί στις ενδεδειγμένες κανονιστικές ή νομοθετικές ενέργειες. λέτε να χει κάποια σχέση;
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παίδες το παρέλαβα χθες, περίμενα από τις 21/10.
tasoskont Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εμενα μου ηρθε σημερα το πρωι μαλλον πηραν μπρος
parismac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απο Αμερική, ακόμα τίποτα! περιμένει κανένας άλλος δέμα απο Αμερική?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.