Haldol Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ο μονος λογος που σκεφτομαι να ανοιξω dispute, ειναι μηπως και καταφερω κατι παραπανω απο το απλα να περιμενω ποτε θα κανουν σωστα την δουλεια τους στο τελωνειο! Θα καταφέρεις να σου κλείσει το dispute το eBay / PayPal και να πάρεις και αρνητική κριτική. Ο πωλητής ήταν 100% εντάξει, το τελωνείο είναι δική σου ευθύνη. Ξεκόλλα! Λογικά στο αεροδρόμιο θα είναι το δέμα. Δεν γράφει το tracking number που βρίσκεται;
poscaman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ρώτησα και πιο πριν, παίζει να βρω άκρη αν επικοινωνήσω με τελωνείο;; γίνεται; (να επικοινωνήσω)
lordelesar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα, περιμένω ένα δέμα από Αμερική, από γνωστό ο οποίος το έχει στείλει με USPS. Στο tracking της USPS μου λέει ότι έχει μπει τελωνείο από 22/10. Ακόμα στο track&trace των ελτά δεν έχει εμφανιστεί τπτ. Τι σημαίνει αυτό? Να ετοιμάζομαι να με σκίσουν? Κάποιος μου είπε ότι πάντα φαίνεται έτσι από USPS και αν δεν έχει έρθει ραβασάκι από τελωνείο ακόμα απλά περιμένει να το σκανάρουν τα ΕΛΤΑ και μάλλον τη γλίτωσα. Ισχύει κάτι τέτοιο?
lordelesar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ναι είναι αρκετά πιθανό. Ποιο είναι το πιθανό? Να την γλίτωσα ή να με σκίσουν? :-)
juliahna12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παίδες, καλησπέρα. Τελευταίο καιρό παρατηρείται μια μεγάλη καθυστέρηση (ελπίζω όχι απώλεια) δεμάτων που έχουν σταλθεί απο Αγγλία. (πιθανών και άλλες χώρες). Συγκεκριμένα πάρα πολλά δέματα απο ίδιους αλλά και διαφορετικούς εμπόρους που έχουν σταλθεί με προορισμό την Ελλάδα, έχουν καθυστερήσει γύρω στις 15 - 20 ημέρες. Γνωρίζεται κάτι σχετικό ή εχει και κάποιος φίλος παρόμοια εμπειρία; Πολλά διαδυκτιακά καταστήματα εχουν εκφράσει ανυσηχία και πιθανότατα θα διακόψουν την αποστολή προς την Ελλάδα. Κάθε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει. Πάντως γενικα υπάρχει η ελπίδα οτι όλο αυτό το μπάχαλο εχει προκληθεί απο τις εκλογές, το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα και την εξαιρετική ταχύτητα των ελληνικών υπηρεσιών.
Ather Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Στα ΕΛΤΑ στα εκτελωνίζουν οι ίδιοι, άρα αν πρέπει να πληρώσεις εκτελωνισμό θα σου έρθει μαζί με το δέμα. Δεν μπορώ να σου απαντήσω όπως καταλαβαίνεις αν το δέμα σου θα χρεωθεί ή όχι. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχουν βάλει χέρι και όλα θα περνάνε από τελωνείο.
parismac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Θα καταφέρεις να σου κλείσει το dispute το eBay / PayPal και να πάρεις και αρνητική κριτική. Ο πωλητής ήταν 100% εντάξει, το τελωνείο είναι δική σου ευθύνη. Ξεκόλλα! Λογικά στο αεροδρόμιο θα είναι το δέμα. Δεν γράφει το tracking number που βρίσκεται; Οχι. Αναφερει μονο "into foreign customs". Λογικα,πρεπει να ειναι στο αεροδρομιο. ---------- Προσθήκη στις 01:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ---------- Ο μόνος λόγος που δεν έχω τηλεφωνήσει στο αεροδρόμιο, είναι μήπως και μου έρθουν τελικά τα δέματα χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Απο την άλλη όμως έχουν περάσει και 30 μέρες.
ksanthos daimon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ περιμένω να παει ελλαδα δεμα που εστειλα απο αμαζον αγγλιας και εχει ηδη αργησει εξαιρετικα...
juliahna12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ποτέ έφυγε από Αγγλια περίπου; Οι καθυστερήσεις που αναφέρονται είναι μετά τις 25/10 περίπου. Και μιλάμε και για μικρά δέματα πχ βιβλία. Υπάρχει κάποιος που έχει λάβει δεμα πρόσφατα;
Insignificant Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος που έχει λάβει δεμα πρόσφατα; Από seller μέσα από amazon.co.uk στις 3 το έστειλαν, στις 9 μου ήρθε. Το έστειλαν με royal mail αν θυμάμαι καλά και ήταν μέτριου μεγέθους.
Luciddream Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 και εγώ περιμένω απο 29/10 δέμα απο ταιλάνδη.. πήγα να τους στείλω mail αλλα είπα να περιμένω λίγο ακόμα. συνήθως στις 10-11 μέρες μου έρχεται ... αν μάθετε τι τρέχει πείτε μας κ εμάς.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μια απο τα ιδια και εδω. Μιλαμε για δεματα μικρα (παιχνιδια κυριως) που κανουν απο 10 ως και 20 μερες για να ερθουν. Ολα με royal-mail. Δεν ξερω αν παιζει κατι με αυτο αλλα πλεον δεν υπαρχουν δωρεαν εξοδα αποστολης για το royal-mail. Πλεον πληρωνεις 2 ευρω για αποστολη.
slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγώ από Hong Kong. Απ' ότι βλέπω υπάρχει γενικότερο πρόβλημα, γιατί;
poscaman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 2 πράγματα μου έρχονται στο μυαλό 1. Μπουκωμένες μεταφορές λόγω των πρόσφατών τρομοκρατικών ενεργειών (με τα παγιδευμένα δέματα), οπότε έχει πέσει πολύ δουλειά 2.Λόγω Χριστουγέννων. Αλλά για το δεύτερο πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εκτός αν έχουμε δεν έχουμε πάρει γραμμή τί γίνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.