willysyros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Χαιρετώ τα παιδιά.. Για άλλη μια φορά ζητώ τη βοήθειά σας. Κατευθείαν στο ψητό.. Είμαστε από Ελλάδα, και θέλουμε να πουλήσουμε στο ebay. ΠΩΣ πουλάμε?? Και εξηγώ.. στο ebay.com σου βγάζει επιλογή να πουλήσεις σε δολλάρια.. MONO.. στο ebay.co.uk βγάζει λίρες.. Πώς μπορώ να πουλήσω Ευρώπη πχ, (που και σε Ευρώ είναι, και με ενδιαφέρει περισσότερο σε σχέση με αυτά που θέλω να πουλήσω.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
NOMIKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Απλός μετρέπεις τα δολλάρια με την τρέχουσα ισοτιμία με το ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 . ΠΩΣ πουλάμε?? Σαν τους Γυφτους με τα κιλιμια στην Λαικη:lol:
willysyros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Απλός μετρέπεις τα δολλάρια με την τρέχουσα ισοτιμία με το ευρώ. Εχεις πουλήσει δηλαδή εσύ? το λέω γιατί αν βάλω μια προσφορά για 30 μέρες, η ισοτιμία αλλάζει!! που να ξέρω πώς θα είναι σε 30 μέρες η ισοτιμία?? Επίσης επιλογή να πουλήσω μόνο σε Ευρώπη δεν παίζει??
Finn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βάλε την δημοπρασία σου στο γερμανικό ή το ιταλικό ebay.
willysyros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βάλε την δημοπρασία σου στο γερμανικό ή το ιταλικό ebay. ευχαριστώ για την απάντησή σου.. αλλά εκεί όλα είναι στα Γερμανικά ή στα Ιταλικά!! βγάλε άκρη δηλαδή!! κανείς άλλος?? ιδέα?? Ευχαριστώ..
willysyros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, προς ενημέρωση και όσων ίσως έχουν την ίδια απορία με εμένα.. Επικοινώνησα με email με το support του ebay και μου απαντήσαν στα Ελληνικά παρακαλώ!! σε γενικές γραμμές αυτό που μου είπαν είναι οτι μπαίνεις στο ebay.co.uk και έχει επιλογή να δηλώσεις που θέλεις να στείλεις προϊόντα αποκλείοντας τις χώρες στις οποίες δεν θέλεις να στείλεις τα προϊόντα σου. όσον αφορά το νόμισμα, πρέπει να κάνεις μετατροπή από λίρες σε Ευρώ μόνος σου, ωστόσο όσοι μπαίνουν από τα τοπικά site τους, θα βλέπουν αυτόματα την τιμή του προϊόντος σε Ευρώ..
corsakias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 να υπολογιζεις ομως επίσης και τα διόλου ευκαταφρόνητο ποσο σε ευρο για τα μεταφορικα για την αποστολη του προιόντος... Δεν ειμαστε xonk kong ούτε uk
NOMIKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 να υπολογιζεις ομως επίσης και τα διόλου ευκαταφρόνητο ποσο σε ευρο για τα μεταφορικα για την αποστολη του προιόντος... Δεν ειμαστε xonk kong ούτε uk Αυτό ξαναπέστο,αν δεν βάλεις σωστά shipping θα μπεις μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.