pantermaros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα φιλοι μου .. Μηπως γνωριζει κανενας απο σας πως μπορω να φτιαξω μενου για το εστιατοριο μου και χρησιμοποιω ΜΑΚ αν ξερει κανενας απο σας ας μου πει Ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εκτός των γνωστών εμπορικών προγραμμάτων, ένα πολύ καλό για δωρεάν πρόγραμμα είναι το Inkscape. Είναι ας πούμε το corel στο δωρεάν του, δηλαδή για vector. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Και αν χρειαστείς κάτι σε επεξεργασία εικόνας πάλι σε δωρεάν, το gimp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 και με το pages μπορείς και με photoshop... φυσικά οι καλύτερες επιλογές νομίζω για κάτι τέτοιο είναι το illustrator και το indesign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Και quark express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Και αν χρειαστείς κάτι σε επεξεργασία εικόνας πάλι σε δωρεάν, το gimp. βασικά το gimp σε mac mini late 2009 2.2Ghrz 2GB RAM, σέρνεται, πιστεύω λόγο Χ11, αλλά σε αντιπαραγωγικό σημείο, σε εσένα λειτουργεί καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 indesign (και ίσως photoshop και illustrator, αναλόγως τις απαιτήσεις σου και τι θες να φτιάξεις). Τα εργαλεία είναι ενα μικρό κομμάτι, θα χρειαστεί να προσέξεις άλλα σημαντικότερα. Μέγεθος, τύπος γραμματοσειράς, χρώματα, στήσιμο είναι κάποια απ' αυτά. Είναι πολύ κύριο η εμφάνιση του menu σε ένα εστιατόριο. Προδιαθέτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.