73leonardo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους και μπραβο για την βοηθεια που μας δινετε ανα πασα στιγμη. Το ερωτημα που εχω εχει να κανει με το title tag στο site μου. Εχω αγορασει το συγκεκριμενο site : http://www.flashmint.com/show-template-2234.html . Το προβλημα ειναι οτι αν το ψαξω στο gooγle, επειδη ειναι flash, σαν τιτλο μου βγαζει τη λεξη "main" και δεν βγαζει καμια επεξηγηση απο κατω. Θα ηθελα τη βοηθεια σας για να αλλαξω το τιτλο και να βαλω επεξηγησεις. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας. Να σημειωσω οτι ειμαι ασχετος με το θεμα.
dewn735 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχεις βάλει τα απαραίτητα meta στο head; Κοίτα για παράδειγμα τα meta της σελίδας που διαβάζουμε τώρα: ><meta name="keywords" content=" Προβλημα με title tag σε template site, insomnia, forum, hardware, software, games, wiki, consoles, greece, ps3, xbox360, forthnet, tellas, adsl, adsl2, windows, linux, mac, ipod, iphone" /> <meta name="description" content=" Προβλημα με title tag σε template site Web Design - Development" />
73leonardo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Φιλε dewn735 Δεν εχω βαλει τιποτα (ουτε τιτλο, ουτε meta tags) γιατι στα αρχεια του site δεν μπορω να βρω αρχειο html. Μηπως ξερεις που ειναι η πως μπορω να το δημιουργησω; Σου θυμιζω οτι το site ειναι απο template με cms v2. Ευχαριστω για την απαντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.