Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών Θέλω συμβουλές

NikosKozani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω 1 φορητό pc με κάρτα γραφικών

nVIDIA Geforce Go6600 με 128mbs μνήμη.

Πριν από κάνα 2 βδομάδες κάηκε η κάρτα. Νόμιζα ότι είναι onboard αλλά τελικά ανακάλυψα ότι η κάρτα βγαίνει

(καθώς ο πατέρας μου ηλεκτρονικός τον ανοίξαμε και είδαμε ότι η κάρτα είναι τύπου MXM κουμπωτή και βγαίνει)

---- Θέλω λοιπόν να την αντικαταστήσω και δε ξέρω τί να κάνω. Ταιριάζει καμιά άλλη με μεγαλύτερη μνήμη πχ 1gb η 512mbs ή θα πρέπει να βρω να αγοράσω την ίδια?

Το pc μου είναι:Mitac 8000DX GTK

με επεξεργαστή Intel Pentium M 1,87

1gb μνήμη Dram

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Έχω βάλει 4570M σε δάυτο αλλά έφαγα με dremel την ψύκτρα σε πολλά σημεία γιατί δεν πατούσε στον πυρήνα και μετά την μόνωσα όλη πλην επαφής με core, λόγο του ότι η ψύκτρα βραχυκύκλωνε σε κάμποσα σημεία. Αν έχεις την υπομονή να το κάνεις θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα κι ας είναι overkill το ΑΤΙ σε pentium M πλατφόρμα. Επίσης αν έχεις ΧΡ, θα παίξει μόνο με "καρφωτούς" modded D.N.A. drivers της 4570 (desktop).

Δημοσ.

Να σου πω τώρα ότι δε κατάλαβα σχεδόν τίποτα αλήθεια θα είναι. Εγώ μέχρι χτες δεν ήξερα καν ότι ο φορητός μπορεί να αλλάξει κάρτα γραφικών ΧD.

4570M?

dremel Tί είναι αυτό?

"θα παίξει μόνο με "καρφωτούς" modded D.N.A. drivers της 4570 (desktop)" ο.Ο ??

SOrry αλλά είμαι τελέίως άσχετος από αναβάθμιση σε φορητό. Θα μπορούσες plz να μου τα εξηγήσεις?

---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:26 ----------

Αναρωτιέμαι επίσης αν είναι ΜΧΜ Ι ή ΜΧΜ ΙΙ. Δε μπορώ να το βρω από πουθενά γι'αυτό όποιος γνωρίζει κάτι Plz να βοηθήσει γιατί φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά αν δε βάλω σωστή κάρτα.Πώς ξεχωρίζεις αν είναι ΜΧΜ Ι ή ΜΧΜ ΙΙ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...