papvasia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα ..έχω ενα πρόβλημα με τον υπολογιστη μου...εκανα updates για τα windows 7...και την επομενη μερα..δεν μου αναγνωριζε την ασυρματη καρτα μου ( ειναι linkys wireless adapter) που μπαινω στο Internet....κατεβασα και εγκατεστησα τους drivers για τα windows 7 ..αλλα και παλι μου βγαζει οτι τα windows δεν μπορουν να αναγνωρισουν την συσκευη σας...και το error στο device manager που μου βγαζει ειναι code 43...επισης να τονισω οτι την δοκιμασα σε ολες μου τις θυρες..αλλα δεν δουλευει σε καμια..επισης εκλεισα το Pc απο το ρευμα..τον ξαναανοιξα την ξαναεβαλα αλλα τπτ...παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει...σας ευχαριστω!!!!!!
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Με μια επαναφορά συστήματος πιστεύω να σου λυθεί το πρόβλημα....
papvasia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ποια είναι η κάρτα σου; η καρτα η ασυρματη μου ειναι Linkys compact -G network adapter...μοντελο WUSB54GC 3.00.1 ...επισης να σας πω οτι την κωδιμασα και σε αλλο υπολογιστη με windows xp και παλι που λεει " αγνωστη συσκευη"...ΜΗΠΩς εχει χαλασει η ειναι προγραμματιστικο το προβλημα...ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 19:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ---------- Με μια επαναφορά συστήματος πιστεύω να σου λυθεί το πρόβλημα.... εκανα επαναφορα συστηματος αλλα τπτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.