oneofthem Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 δεν διαφωνώ με το realtime αν είναι να αλλάξεις priority το αν θα δουλεύουν τα υπόλοιπα αν τα χρειαστείς εξαρτάται από το αν θα απορροφηθούν όλοι οι/πολλοί πόροι, αλλά αφού αυτός είναι ο σκοπός μας τότε realtime, γιατί όχι? αλλά ως προς τη χρήση του, αυτό που κάνει είναι να δίνει priorities (προφανώς..), κάνω λάθος? άρα είμαστε σίγουροι ότι χρησιμεύει σε αυτό που λέμε? δεν ξέρω αν έχει να προσφέρει κάτι σε επιδόσεις εκτός από μερικές προτεραιότητες που θα πάρει από το λειτουργικό εκτός αν δουλεύει και κάτι άλλο ο χρήστης ταυτόχρονα οπότε θα έπαιρνε προτεραιότητες και από εκεί (όπου αυτή είναι και η χρήση του) υποθέτω πως δεν μιλάμε για την τελευταία περίπτωση όμως γιατί τότε πολύ απλά ο χρήστης θα έκλεινε ότι άλλο βαρύ τρέχει αν δεν τρέχει κάτι άλλο τότε απλά θα πάρει τις πρώτες που έγραψα και αν απορροφήσει τους πόρους τότε μάλλον θα κολλάει το σύστημα επειδή δεν θα μοιράζει πόρους σε αυτές τις διεργασίες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίσει κάτι μετρήσιμο σε επιδόσεις γιατί αυτό το κάτι που θα μοιράσει είναι κρίσιμο για αυτές τις διεργασίες αλλά δεν είναι μετρήσιμο για αυτήν που θέλουμε και είναι βαριά *EDIT: για πιο αδύναμα/παλιότερα pc τότε η αναλογία λογικά θα είναι πιο δεκτική για αυτήν την χρήση βέβαια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το είχα κοιτάξει στο workstation κάποια στιγμή (σε xp) κι έχω την εντύπωση πως δεν είχα δει μετρήσιμες διαφορές (σε πυρηνοφάγα applications), οπότε το έχει δοκιμάσει κάποιος με καλύτερα αποτελέσματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.