Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για ''βελτιωση'' επιδοσεων

teo 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να ''επικεντρωνει'' τον υπολογιστη σε μια μονο εφαρμογη (συγκεκριμενα για παιχνιδι) ή κατι παρομοιο, για να μπορει να τρεχει καλυτερα και πιο γρηγορα?

• Moderators
Δημοσ.
@Gi0: Realtime; Σίγουρα;

Δεν εχω feedback πανω στο συγκεκριμενο καθως δεν το χρησιμοποιω αλλα υποθετω πως κατι θα ξερει ο Russinovich.Δοκιμασες κατι και δεν σε ικανοποιησε?

Δημοσ.

Πρόσφατα όχι, απλά όσες φορές το χα τσεκάρει (σε WinXP) κολλούσαν τα πάντα (εκτός ίσως απ τη συγκεκριμένη εφαρμογή). Ούτε task manager άνοιγε, ούτε τίποτα άλλο. ΟΚ λογικό ίσως μιας και κανένα άλλο process δεν παίζει σε realtime αλλά ήταν λίγο απάλευτη η κατάσταση :>

• Moderators
Δημοσ.
ΟΚ λογικό ίσως μιας και κανένα άλλο process δεν παίζει σε realtime αλλά ήταν λίγο απάλευτη η κατάσταση :>

Λογικο μου ακουγεται και μενα,μια και ουσιαστικα δινεις οτι resources εχει το συστημα σε συγκεκριμενο proccess.

• Moderators
Δημοσ.
Ότι δε χρειάζεται επιπλέον πρόγραμμα

Ο process explorer ειναι αρκετα ανωτερος απο τον task manager και απο την στιγμη που υπαρχει καλυτερη λυση,προτεινω αυτη κ οποιος θελει την ακολουθει.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα όχι realtime αλλά ίσως Above normal (περισσότερο από κανονικό).

Αν το βάλεις στο realtime δεν θα δουλεύει τίποτε άλλο.

Μην περιμένεις όμως καμιά θεαματική αλλαγή στα games.

Αν δεν τραβάει η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής/μνήμη

δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Μπορείς να τερματίσεις όποιες διεργασίες δεν χρειάζεσαι αλλά πάλι, ποιές είναι αυτές και πως θα ξέρεις τι χρειάζεσαι;;;

Όσον αφορά το process explorer είναι πολύ καλό πρόγραμμα και ενσωματώνει πολλές λειτουργίες των windows σε ένα gui. Έτσι μπορείς να βρεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις.

Βέβαια ένας απλός χρήστης που δεν ασχολείται μπορεί να χαθεί.

Δημοσ.

Φιλε μου μην κανεις πειραματα μονος! Βαλε το game booster το μονo που κανει αυτην την δουλεια και ειναι αρκετα soft! αλλα οπως σου ειπαν

Μην περιμένεις όμως καμιά θεαματική αλλαγή στα games.

Αν δεν τραβάει η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής/μνήμη

δεν θα κερδίσεις τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...