Προς το περιεχόμενο

Dual sim κινητό!!

berica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Είμαι ανάμεσα στο Samsung GT-E2152 που είναι στα 77 ευρώ περίπου και σήμερα έμαθα για ένα καινούργιο που έφερε η Wind το ZTE R221 το οποίο κάνει μόνο 25 ευρώ?

Ποιό να επιλέξω? Φοβάμαι την μπαταρία του δεύτερου πολύ. Να επιλέξω το πρώτο που

είναι και πιο αξιόπιστο λογικά?

Ας μου πεί κάποιος γρήγορα τη γνώμη του καθώς το βιάζομαι!!!

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

ZTE R221 με τις παντες καθως εχει καμερα οχι καλη vga αλλα εχει εισαγωγω καρτας μνημης μεχρι 2gb και FM radio, Dual SIM,Calendar,MP3/WAV player,Predictive text input, MP3 ringtones ΚΑΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΕΙ Standard battery, Li-Ion 1000 mAh ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ BLUETOOTH ΟΥΤΕ USB ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ USB ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ AMA ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ZTE R221

Δημοσ.

μήπως ξέρετε αν το zte έχει και τις δύο γραμμές ενεργές; γιατί αν είναι να κάνει επανεκκίνηση τι να το κάνεις; επίσης πώς μεταφέρεσαι από τη μια γραμμή στην άλλη; στο samsung πχ έχει ένα κουμπάκι στο πλάι.

Δημοσ.

δεν ειναι standby ουτε το samsung ουτε το zte τωρα οσο για το κουμπι καλυτερα να περασετε απο την wind να το τσεκαρετε

Δημοσ.

τι εννοείς δεν είναι standby ούτε το samsung? σίγουρα το samsung έχει και τις δύο γραμμές ενεργές απλά αν χτυπήσει η μία γραμμή την ώρα που μιλάς στην άλλη δεν μπορείς να πάρεις την κλήση, σου έρχεται σε μήνυμα. Αλλά δεν χρειάζεται επανεκκίνηση, λειτουργούν ταυτόχρονα και οι δύο κάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...