suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 http://www.opseis.gr/ Το παραπανω λινκ ειναι απο το site της φωτογραφικης ομαδας ‘’οψεις’’. Παρακαλω πολυ αφιερωστε 5 λεπτα απο τον χρονο σας να περιηγηθειτε σε αυτο και μετα γραψτε μου τις εντυπωσεις σας. Πως σας φανηκε; Τι σας αρεσε και τι δεν σας αρεσε; Τι θα θελατε να βελτιωθει; Πως κατα τη γνωμη σας θα μπορουσε να γινει πιο ελκυστικο; Η απαντησεις σας θα βοηθησουν να γινει καλυτερο.Παρακαλω πολυ εμπεριστατωμενες αποψεις για να ειναι πιο επικοδομητικες.
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σε γενικές γραμμές ωραία είναι.. Αλλά βαλτε και λίγο χρώμα μέσα βρε παιδιά... Φωτογραφική ομάδα είστε...
v-tidus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μια αποψη και απο εμενα. Μου φαινονται πολυ μικρα τα ορια της σελιδας. Χρησιμοποιω widescreen οθονη 1920χ1080, και εχω ενα τεραστιο μαυρο κενο στα δεξια...
suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 και σε μενα ετσι φαινεται.το site ειναι φτιαγμενο σε μικροτερη αναλυση.εγω μαζευω γνωμες για να τις παω σε αυτον που το εκανε και να του τις δειξω.
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 να αναθερμανθει λιγο το θεμα παρακαλω την αποψη σας
karmen1983 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 οκ το θέμα να αναθερμανθεί αλλά σκέψου έναν επισκέπτη ο οποίος με το που μπει βλέπει αυτό στην οθόνη του!!! Πραγματικά πολύ μικρή ανάλυση, απουσία χρωμάτων και γενικά πολύ ουδέτερο δεν θα με κέντριζε να το εξερευνήσω πάντως. Φιλικά πάντα
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 οκ το θέμα να αναθερμανθεί αλλά σκέψου έναν επισκέπτη ο οποίος με το που μπει βλέπει αυτό στην οθόνη του. Πραγματικά πολύ μικρή ανάλυση, απουσία χρωμάτων και γενικά πολύ ουδέτερο δεν θα με κέντριζε να το εξερευνήσω πάντως. Φιλικά πάντα αυτο θελω.γνωμες!για να πεισω τους υπευθυνους οτι ειναι καιρος να αλλαξει το site.ευχαριστω
doutsos13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 συμφωνώ ουσιαστικά χρειάζεται να αλλάξουν τα χρώματα , η ανάλυση (γιατί και όχι η γραμματοσειρά "πιο φιλική" στον αναγνώστη ) επίσης να έχεις βλέψεις στην πρόσβαση ώστε κάποιο μέρος της σελίδας σου να μην είναι προσβάσιμο από συγκεκριμένο σημείο άλλα από πολλά πχ να πας στο α όχι μόνο μέσω του β άλλα και μέσω του γ δν ξέρω αν με πιάνεις
suspiria Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 οποια τεκμηριωμενη κριτικη ειναι ευπροσδεκτη
mark11 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σε γενικές γραμμές ωραία είναι..Αλλά βαλτε και λίγο χρώμα μέσα βρε παιδιά... Φωτογραφική ομάδα είστε... δεν συμφωνώ ορεο παλαιωμενο ειναι !!!
calculator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πρόκειται για μια καθαρά ερασιτεχνική δουλειά...
suspiria Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πρόκειται για μια καθαρά ερασιτεχνική δουλειά... γινε λιγο πιο συγκεκριμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.