Προς το περιεχόμενο

Η γνωμη σας μετραει!

suspiria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.opseis.gr/

Το παραπανω λινκ ειναι απο το site της φωτογραφικης ομαδας ‘’οψεις’’. Παρακαλω πολυ αφιερωστε 5 λεπτα απο τον χρονο σας να περιηγηθειτε σε αυτο και μετα γραψτε μου τις εντυπωσεις σας. Πως σας φανηκε; Τι σας αρεσε και τι δεν σας αρεσε; Τι θα θελατε να βελτιωθει; Πως κατα τη γνωμη σας θα μπορουσε να γινει πιο ελκυστικο; Η απαντησεις σας θα βοηθησουν να γινει καλυτερο.Παρακαλω πολυ εμπεριστατωμενες αποψεις για να ειναι πιο επικοδομητικες.

Δημοσ.

Μια αποψη και απο εμενα. Μου φαινονται πολυ μικρα τα ορια της σελιδας. Χρησιμοποιω widescreen οθονη 1920χ1080, και εχω ενα τεραστιο μαυρο κενο στα δεξια...

Δημοσ.

και σε μενα ετσι φαινεται.το site ειναι φτιαγμενο σε μικροτερη αναλυση.εγω μαζευω γνωμες για να τις παω σε αυτον που το εκανε και να του τις δειξω.

Δημοσ.

οκ το θέμα να αναθερμανθεί αλλά σκέψου έναν επισκέπτη ο οποίος με το που μπει βλέπει αυτό στην οθόνη του!!!

sshot1jh.png

Πραγματικά πολύ μικρή ανάλυση, απουσία χρωμάτων και γενικά πολύ ουδέτερο δεν θα με κέντριζε να το εξερευνήσω πάντως. Φιλικά πάντα :-)

Δημοσ.
οκ το θέμα να αναθερμανθεί αλλά σκέψου έναν επισκέπτη ο οποίος με το που μπει βλέπει αυτό στην οθόνη του.

sshot1jh.png

Πραγματικά πολύ μικρή ανάλυση, απουσία χρωμάτων και γενικά πολύ ουδέτερο δεν θα με κέντριζε να το εξερευνήσω πάντως. Φιλικά πάντα :-)

αυτο θελω.γνωμες!για να πεισω τους υπευθυνους οτι ειναι καιρος να αλλαξει το site.ευχαριστω

Δημοσ.

συμφωνώ ουσιαστικά χρειάζεται να αλλάξουν τα χρώματα , η ανάλυση (γιατί και όχι η γραμματοσειρά "πιο φιλική" στον αναγνώστη ) επίσης να έχεις βλέψεις στην πρόσβαση ώστε κάποιο μέρος της σελίδας σου να μην είναι προσβάσιμο από συγκεκριμένο σημείο άλλα από πολλά πχ να πας στο α όχι μόνο μέσω του β άλλα και μέσω του γ δν ξέρω αν με πιάνεις :)

Δημοσ.
Σε γενικές γραμμές ωραία είναι..

Αλλά βαλτε και λίγο χρώμα μέσα βρε παιδιά...

Φωτογραφική ομάδα είστε...

δεν συμφωνώ ορεο παλαιωμενο ειναι !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...