arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Προτείνετε κανένα ωραίο μέρος για χειμερινή απόδραση στη Β. Ελλάδα. Θα ήθελα: - Να μην γίνεται της πόπης (τύπου Αράχωβα, Αγ. Αθανάσιος Βόρρα, κλπ) αλλά να μη μας φάνε και οι αρκούδες. - Να έχει παραδοσιακούς ξενώνες, όχι κιτς του στυλ "πέταξα μια κουρελού και ένα χαλινάρι στον τοίχο και την είδα "χωριό"" ή τεράστιες κοκκινες καρδιές στα στρώματα του στυλ "ξέρουμε ότι ήρθατε για σεξ" - Να είναι ΚΑΡΓΑ παραδοσιακό, πλακόστρωτα, δάσος, the whole nine yards - Να έχει ωραίο φαγητό (πίτες, κλπ) - ΟΙ ξενώνες να εχουν site για να τους δώ Φαντάζομαι κάτι σε Ιωάννινα/Άρτα ή Νέστο, αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο.
nogoso Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Με την περιγραφή που έκανες το μυαλό μου πάει κατευθείαν στο Νυμφαίο το μόνο που δεν κολλάει είναι το "να μη μας φάνε οι αρκούδες". Είναι περιφραγμένες πάντως, χεχε. Ξενώνες έχει πάρα πολλούς, φαγητό ικανοποιητικό, πίτες κλπ θα τα φας στον ξενώνα.Το θεωρώ ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις ένα 2ήμερο, να αράξεις στο δωμάτιο και να κάνεις τις βόλτες σου μέσα στο δάσος. Κόσμο δεν έχει πάρα πολύ και απλά κάνουν βόλτες όπως θα κάνεις και εσύ. Εγώ πήγα το Πάσχα και θα ξαναπάω. Αν θέλεις να ρωτήσεις τίποτα άλλο εδώ ήμαστε.
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τιμές; Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
nogoso Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν το τιμές πήγαινει σε μένα έχει για (σχεδόν ) όλα τα γούστα. Από 45-50 εώς 150-200.
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ας με συγχωρήσει ο Αρχάγγελος αλλά έχω μια παρόμοιου περιεχομένου ερώτηση Ένα μέρος ορεινό, στην Κόρινθο, που είναι ότι πρέπει για χειμωνιάτικες εξορμήσεις πως στο καλό ονομάζεται ;
leonidas_fs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Φιλε εγω θα παω τα χριστουγεννα στο ΚΑΣΤΑΝΟΔΑΣΟΣ. δες εδω
Mene Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Και αν κάποιος απο σας ξέρει κάποιο τέτοιο μέρος και πιο νότια απο τη Β.Ελλάδα, ας το πει, δεν θα πάει χαμένο σίγουρα!!!
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Στο μεταξύ πέτυχα στο ιντερνετ και το δασικό χωριό Κέδρος. Δεν ξέρω από κόσμο πως τα πάει. Το ξέρει κανένας;
kage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 βορεια καιμακτσαλαν,τα ζαγοροχωρια+τζουμερκα(βορεια Ιωαννινα) Πιερία(κοντα στην κατερινη),Βασιλιτσα(πινδος),τρικαλα-πινδος Νοτια πηλιο+καλαβρυτα(να υποθεσω τα βγαζουμε εκτος?)καρπενησι,τρικαλα κορινθιας(γενικοτερα ορεινη κορινθια ),ορεινη ναυπακτια(+ευηνος ποταμος),Δημητσάνα ------------- http://www.lifo.gr/mag/features/1635 (http://www.web-greece.gr/wintertourism/wintertourism_gr.htm) http://www.in2life.gr/delight/hobbies/articles/148896/article.aspx?singlepage=1 αν εχεις και 4χ4 και θες να το χρησιμοποιησεις μπες σε ενα φορουμ με 4χ4 εχουν καλες διαδρομες...
imr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λεβίδι.(δέκα χαρακτήρες) Καλο το Λεβιδι αλλα δεν το λες καργα παραδοσιακο σε καμια περιπτωση (ουτε ειναι στην Βορεια Ελλαδα )
kakaraki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλο το Λεβιδι αλλα δεν το λες καργα παραδοσιακο σε καμια περιπτωση (ουτε ειναι στην Βορεια Ελλαδα ) Έχεις καιρό να πας;Έχουν αναπαλαιώσεις κάργα,έχει μονοπάτια για περπάτημα,τριγύρω χωριουδάκια σκαρφαλωμένα στο πουθενά,κάμποσα απ' αυτά ακατοίκητα για το εξερευνητικόν του θέματος και ενδείκνυται για ημοσιοτούρισμ.... Συμπλήρωμα:Κάτω από μιάμισυ ώρα απ' την Αθήνα με καλούτσικο τουτού,1.000 υψόμετρο (έλατα κιετς),κόσμος και κοσμάκης για "περπάτημα ξενερώματος" (ξέρεις,αυτό που κατεβαίνεις από κει που "σκαρφάλωσες"...),πολλά και ανταγωνιστικά φαγάδικα με τοπικές παχυντικές σπεσιαλιτέ,καλούτσικα γλυκά (σαν του Λούσιου όμως,νάδα)... Όχι,δεν είμαι από τοπικό οργανισμό προώθησης,ούτε έχω συμφέροντα στο τόπο,απλά σταματάω για καφέ ή κοψίδια καμια φορά,διερχόμενος γαρ.
imr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Έχεις καιρό να πας;Έχουν αναπαλαιώσεις κάργα,έχει μονοπάτια για περπάτημα,τριγύρω χωριουδάκια σκαρφαλωμένα στο πουθενά,κάμποσα απ' αυτά ακατοίκητα για το εξερευνητικόν του θέματος και ενδείκνυται για ημοσιοτούρισμ.... Εχω καταγωγη απο πολυ κοντινο χωριο οποτε ξερω τι ειναι, δεν λεω μια χαρα χωριο ειναι για 2ημερο, αλλα δεν ταιριαζει στην περιπτωση, δεν το λες Καργα γραφικο χωριο οπως ζητησε το παιδι πχ γραφικο χωριο (απο τα ''γνωστα'') στην περιοχη λες την Δημητσανα η την Στεμνιτσα οχι το Λεβιδι
lary7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Θα σου προτεινα να δεις και Παλαιο Παντελεημονα στην Πιερια. ΕΙναι επανω στην ΠΑΘΕ οποτε η προσβαση ειναι ευκολη και συνδιαζει βουνο (500+ μετρα) και θαλασσα(σε 25 λεπτα εισαι σε παραθαλασσια μερη).Και ο οικισμος ειναι αρκετα παραδοσιακος με πετρινα σπιτια , ταβερνες κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.