katina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Θα πρέπει να αγοράσεις την υπηρεσία από κάποιον που την παρέχει, αλλιώς αγοράζεις ένα μικρό VPS και το στήνεις εσύ. Πιστεύω ότι θα βρεις είτε το ένα είτε το άλλο με 5-10 ευρώ / μήνα. Aν μπορείς να μου συστήσεις καποιον φτηνό θα σου είμαι ευγνώμων.
Haldol Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αν έχεις ΟΤΕ και δεν έχεις εταιρία μην κάνεις τον κόπο να πάρεις καν... 45 ευρώ τον μήνα (σε πάνε στο conn-x@work) Δηλαδή μόνο 30 ευρώ παραπάνω τον μήνα για μία static ip!!! Μόλις έψαχνα και εγώ το ίδιο και ότι έκλεισα το τηλ... Δεν είναι 30€ παραπάνω. Τόσο κοστίζει το Conn-X στα 2 Mbps με στατική IP ολόκληρο. Χωρίς στατική στην ίδια ταχύτητα έχει 17,06€. Η διαφορά είναι 12,94€ δηλαδή.
katina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι 30€ παραπάνω. Τόσο κοστίζει το Conn-X στα 2 Mbps με στατική IP ολόκληρο. Χωρίς στατική στην ίδια ταχύτητα έχει 17,06€. Η διαφορά είναι 12,94€ δηλαδή. Πάλι νομίζω πως είναι αρκετά....υπάρχει γενικά εναλλακτική με κάποιον proxy ή κάτι για να φαίνεται ότι έχεις πάντα την ίδια ip?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.