Προς το περιεχόμενο

Στατική Ip?

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

για να συνδεθώ στο μητρώο καταχορητών .gr χρειάζομαι public στατική ip. Γνωρίζετε πως μπορώ να αποκτήσω, πόσο στοιχίζει και αν υπάρχει free τρόπος;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Παίρνει τηλέφωνο τον πάροχο σου και στο μητρώο που λες και σε κατατοπίζουν .

Κατά κανόνα μπορείς να το κάνεις μόνη σου με ρυθμίσεις από τα widows.

Δημοσ.

Μόνη μου πως; Μήπως γίνεται και με χρήση proxy;

Δημοσ.

Ζήτησε για public static ip όχι local ip.

Πάρε τηλ τον πάροχό σου και ζήτησε να σου δώσουν static ip και πόσο κοστίζει. Αλλιώς ναι γίνεται μέσω proxy αλλά δε προτείνεται λόγο ασφαλείας.

Δημοσ.

Αν έχεις ΟΤΕ και δεν έχεις εταιρία μην κάνεις τον κόπο να πάρεις καν... 45 ευρώ τον μήνα (σε πάνε στο conn-x@work) Δηλαδή μόνο 30 ευρώ παραπάνω τον μήνα για μία static ip!!!

Μόλις έψαχνα και εγώ το ίδιο και ότι έκλεισα το τηλ...

Δημοσ.
Ζήτησε για public static ip όχι local ip.

Πάρε τηλ τον πάροχό σου και ζήτησε να σου δώσουν static ip και πόσο κοστίζει. Αλλιώς ναι γίνεται μέσω proxy αλλά δε προτείνεται λόγο ασφαλείας.

Ευχαριστώ πολύ, γιατί δεν προτείνεται μέσω proxy; Τουλάχιστον να το δοκιμάσω για αρχή, γνωρίζετε κάποιο τρόπο με proxy ώστε να φαίνεται πάντα η ίδια ip;

Δημοσ.

Αν πας μέσω free proxy μπορώ και εγώ να βρώ τον ίδιο proxy να πάρω την ίδια ip κλπ κλπ. Θέμα ασφαλείας. Μετά μπορείς μέσω αγοράς αλλά δε νομίζω να σε συμφέρει πάλι. Το κόστος λογικά είναι μεγάλο γιατί συνήθως είναι για επαγγελματική χρήση.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ, γιατί δεν προτείνεται μέσω proxy; Τουλάχιστον να το δοκιμάσω για αρχή, γνωρίζετε κάποιο τρόπο με proxy ώστε να φαίνεται πάντα η ίδια ip;

για δες τις παρακάτω σελίδες:

http://www.dyndns.com/

http://www.no-ip.com/

αν κ χρειάζεται να τρέχει κ προγραμματάκι (client) στον υπολογιστή για να ενημερώνεται, θα δεις ότι κ τα περισσότερα modem/router έχουν την υπηρεσία ενσωματωμένη για να το κάνουν αυτόματα.

ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Δηλαδή θα κάνεις redirect απο το http://www.katina.gr στο http://www.katina.no-ip.com για να πας στο μηχάνημα που θες. Και το μητρώο ζητάει ip όχι url. :D Δε νομίζω ότι είναι δυνατό να δεχτεί redirect του redirect οοοο μέγιστε redirect... :D

Δημοσ.

To dyndns και τα λοιπά προγράμματα του είδους, βοηθάνε στην περίπτωση που θέλει κάποιος να συνδεθεί στην Κατίνα, χρησιμοποιώντας πάντα το ίδιο hostname. Αν η Κατίνα θέλει να συνδεθεί κάπου αλλού, δεν θα εμφανιστεί αυτό το hostname, αλλά η ΙΡ της, που είναι δυναμική. Πρέπει να πάρει στατική από τον provider.

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις και με χρήση proxy για παράδειγμα squid. Εγώ έτσι το δουλεύω ώστε να μπορώ να συνδέομαι από οποιαδήποτε σύνδεσηλ

Δημοσ.

H κατίνα θέλει να πάρει Domain Name. Πείτε μου ασφαλή τρόπο και δωρεάν χωρίς να πάρει τον πάροχο της να σηκώσει σελίδα. Γιατί βλέπω πολλές πληροφορίες που είναι εν μέρη σωστές και εν μέρη λάθος.

Βέβαια μπορεί να κάνω και εγώ λάθος. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι και αυτό λειψό το κακόμοιρο.

Δημοσ.

H Κατίνα είναι καταχωρητής domain name, δηλ. εμείς πάμε και αγοράζουμε τα domains μας από την Κατίνα. Δεν θέλει να σηκώσει σελίδα. Για να συνδεθεί στο μητρώο τον καταχωρητών στο ΙΤΕ πρέπει να έχει στατική ΙΡ.

Δημοσ.
Μπορείς να το κάνεις και με χρήση proxy για παράδειγμα squid. Εγώ έτσι το δουλεύω ώστε να μπορώ να συνδέομαι από οποιαδήποτε σύνδεσηλ

Ευχαριστώ πάρα πολύ, πως μπορώ να χρησιμοποιήσω squid;

Δημοσ.

Θα πρέπει να αγοράσεις την υπηρεσία από κάποιον που την παρέχει, αλλιώς αγοράζεις ένα μικρό VPS και το στήνεις εσύ. Πιστεύω ότι θα βρεις είτε το ένα είτε το άλλο με 5-10 ευρώ / μήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...