Dhmhtrhs16 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πιστευω οτι θα συμφωνησουν πολλοι στην αποψη οτι ειναι πολυ καλα ηχεια για τα λεφτα τους....μπηκα στο e-shop αλλα εξαντληθηκαν....μπορω να τα βρω με κανενα 130ευρω?καινουρια?αν ναι δωστε μου ενα σιτε
WiseGuy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πολύ καλή επιλογή φίλε... τα έχω και εγώ πολύ καιρό τώρα. αλλά προς το παρόν φαίνεται πως για κάτω από 150€ δε τα βρίσκεις... (εγώ πάντως δε τα βρήκα)
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 υπαρχειε ενα σιτε να τα βρω,γιατι στο ε-shop δεν υπαρχουν
vrodinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 υπαρχειε ενα σιτε να τα βρω,γιατι στο ε-shop δεν υπαρχουν Εδω αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για αυτα.Κοιτα και άλλα.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι κολαση φιλος. Να φανταστεις τα εχω εδω και περιπου 1.5 χρονο και ειναι σκυλια μαυρα τοσο απο αποψη ποιοτητας ηχου αλλα και χωρις προβληματα με τους δορυφορους και οτιδηποτε αλλο. Κρυσταλλο ηχος μιλαμε και το γουφερ κανει δουλεια (120 watt ειναι αυτα). Δεν παραμορφωνουν ηχο, δεν "κολλανε" στα χαμηλα, μεσαια, ψηλα και φυσικα δεν σου "κρυβουν" ηχους. Τα μοναδικα ηχεια που θα διαλεγα στη θεση τους αν δεν τα εβρισκα ειναι τα m-audio studiovile AV40.
jvgrjohn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι κολαση φιλος. Να φανταστεις τα εχω εδω και περιπου 1.5 χρονο και ειναι σκυλια μαυρα τοσο απο αποψη ποιοτητας ηχου αλλα και χωρις προβληματα με τους δορυφορους και οτιδηποτε αλλο. Κρυσταλλο ηχος μιλαμε και το γουφερ κανει δουλεια (120 watt ειναι αυτα). Δεν παραμορφωνουν ηχο, δεν "κολλανε" στα χαμηλα, μεσαια, ψηλα και φυσικα δεν σου "κρυβουν" ηχους. Τα μοναδικα ηχεια που θα διαλεγα στη θεση τους αν δεν τα εβρισκα ειναι τα m-audio studiovile AV40. Δεν είναι βδομάδα που μπήκαν σπίτι μου τα ΥΑΜΑΗΑ HS-50M.Μεταξύ των AV40 και των HS-50M ήμουν και τελικά επέλεξα τα δεύτερα.Τα βρήκα και σε δελεαστική τιμή.Θεωρώ πλέον την καλύτερη επιλογή για ηχεία υπολογιστή (και όχι μόνο).Αυτοενισχυόμενα - Ενεργά(DYNAUDIO,YAMAHA,M-AUDIO,KRK,FOSTEX,ROISTER).Αν κάποιος δηλαδή ψάχνει ηχεία υπολογιστή και διαθέτει 200-300€ η καλύτερη επιλογή είναι να πάει στην κατηγορία αυτή.Είχα σκοπό να πάρω τα HS-80Μ,αλλά ευτυχώς ένας φίλος με έπεισε να πάρω τα πενηντάρια.Το ευτυχώς πηγαίνει στο ότι τα HS-50M είναι αρκετά δυνατά και τα ογδοντάρια θα ήταν υπερβολικά.Το sub το βρίσκω περιττό.Έχουν πολύ καλά μπάσα.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και αυτα καλα ειναι αλλα με βαση τα review τα AV40 διαθετουν ποιο ποιοτικο ηχο σε σχεση με τα HS-50M. Προσωπικα δεν εχω ακουσει HS-50M αλλα εχω ακουσει AV40 και απλα σαν ιδιοκτητης των Ζ-2300 θα ειναι τα μοναδικα ηχεια που αγοραζα με κλειστα τα ματια.
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Εδω αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για αυτα.Κοιτα και άλλα. ποσα??? κατσε τα ειχα βρει και 150
Dj_kourampies Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μακριά από αυτή την αθλιότητα. Θα το μετανιώσεις πικρά. Διάβασε τα post από το 83 και μετά, και την δική μου αλλά και τις αντίθετες απόψεις.
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μακριά από αυτή την αθλιότητα. Θα το μετανιώσεις πικρά. Διάβασε τα post από το 83 και μετά, και την δική μου αλλά και τις αντίθετες απόψεις. το λινκ ξεχασες?
Dj_kourampies Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 oops sorry http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=397847&page=9
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ναι εχει δικιο ο dj tiesto εεε εε kourampies πρωτινε μονιτορ για τον φιλο μας μην παρει τα σκουπιδια
GREGKERKYRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τα έχω 3 χρόνια τα z2300 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, για τον μέσο χρήστη είναι πάρα πολύ καλά(παιχνίδια, ταινίες, μουσική, κάνα πάρτι στο σπίτι). Πάντως για 130e αξίζουν, αν είναι για παραπάνω λεφτά καλύτερα να πας σε άλλη κατηγορία όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις στην ποιότητα στη μουσική που ακούς από θέμα συχνοτήτων κλπ μην τα πάρεις. Πάντως για την κατηγορία τους είναι τα καλύτερα! Απίστευτη ένταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.