Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα έχετε δει τα καινούργια All in one PC ??? Τι γνώμη εχετε? πήγα χθες στα εγκαίνια του Saturn (Πυλαία-Θεσσαλονικη) και τα είδα εκει..Απο τιμες μια χαρα ειναι πάντως..Μερικα εχουν και touch screen οθόνη!!

Ενα παράδειγμα στα 600$ και αξίζει πολυ για τα λεφτα του...imac ιδεα...:lol:

edit : και αλλα All in one Pc...

Επεξ/σία από leonidas_fs
Δημοσ.

δυνατοτητα αναβαθμισης σε 3-4 χρονακια;

κοστος επισκευων απαξ και βγει απο εγγύηση;

θερμοκρασιες που ανεβαζει θα ειναι σαν τα laptop; (φανταζομαι πως ναι...)

Δεν ξερω αλλα μ'αρεσει να εχω παραπανω επιλογες και ελευθεριες στο pc μου κι ας εχω 500 καλωδια να κρεμονται απο πισω και μισο μετρο λιγοτερο χωρο στο γραφειο μου.

Κατα τ'αλλα (και παντα κατα τη γνωμη μου) καλο ειναι για βιτρινα κατι τετοιο!!

Δημοσ.
δυνατοτητα αναβαθμισης σε 3-4 χρονακια;

κοστος επισκευων απαξ και βγει απο εγγύηση;

θερμοκρασιες που ανεβαζει θα ειναι σαν τα laptop; (φανταζομαι πως ναι...)

Δεν ξερω αλλα μ'αρεσει να εχω παραπανω επιλογες και ελευθεριες στο pc μου κι ας εχω 500 καλωδια να κρεμονται απο πισω και μισο μετρο λιγοτερο χωρο στο γραφειο μου.

Κατα τ'αλλα (και παντα κατα τη γνωμη μου) καλο ειναι για βιτρινα κατι τετοιο!!

Εντάξει τι αναβάθμιση να κανεις σε 3-4 χρονια ????? σε 3 χρονια θα ειναι παλιο αυτο το μηχανημα και θα το εχεις δωσει..(Μην ξεχνας οτι θα δωσεις περιπου 550€...) για θερμοκρασίες πιστευω οτι θα ειναι οκ..δεν θα αντιμετωπίσει καποιο προβλημα...

Δημοσ.

Εστω κι ετσι πες οτι παιζει με την αναβαθμιση. Με τις επισκευες; Πες οτι με το που τελειωνει η εγγυηση που μου εχουν δωσει τα φτηνει ο σκληρος ή η καρτα γραφικων.

Ποιος θα μου το αλλαξει και ποσο θα παρει;

Τουλαχιστον στο κανονικο pc ξερω οτι, για την καρτα γραφικων πχ, την παραγγελνω και καθομαι και την αλλαζω μονος μου. 10 λεπτα υποθεση! Σε αυτο;

Δημοσ.
Ποιος θα μου το αλλαξει και ποσο θα παρει;

Καλα εδω δεν εχεις και άδικο...αλλα δεν ξερω να σου απαντήσω..λογικα δεν θα μπορείς να το ανοιξεις μονος σου και να το αλλάξεις οποτε δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση...:-) Αλλα γενικά σαν ιδέα καλό μου φάνηκε...

Δημοσ.

Ενταξει, αν το σκεφτεσαι για να κανεις την αγορα, δεν θελω να σε αποθαρρυνω... απλα το βλεπω καπως περιοριστικο ακομα και για 600 ευρα. Οπως ειπα, προσωπικη αποψη.

Κατσε να δεις τι θα σου πουν και αλλοι!

Δημοσ.

αναλογα τι χρηση θα του κανεις, συνηθως αυτα τα μηχανηματα ειναι για ελαφριες χρησεις(surfing, multimedia, word, etc) νομιζω πως στο δειχνει πανω κατω και στο σαιτ της Dell, τωρα αμα εσυ θες να το λιωσεις σε παιχνιδια...μαλλον δεν κανει για σενα.

Δημοσ.
Ενταξει, αν το σκεφτεσαι για να κανεις την αγορα, δεν θελω να σε αποθαρρυνω... απλα το βλεπω καπως περιοριστικο ακομα και για 600 ευρα.

οχι δεν θέλω να κάνω αγορα..Ευελπιστω η επόμενη αγορα να είναι macbook !! :mrgreen:

Hint : (δεν ειναι 600 ευρω , ειναι 600 $..)

Απλα σαν ιδέα μου φάνηκε καλη..τωρα το ποσο καλό θα είναι το touch screen δεν ξερω..

Δημοσ.

Φίλε Λεωνίδα έχω πάρει τον iMac 27 inches.πίστεψε με το σύστημα είναι μαγεία και σου προσφέρει και επιδόσεις συγκεκριμένα έχω την έκδοση με i7.Αλλα το χρυσοπληρωσα βέβαια σε ενα τέτοιο μηχάνημα δεν είναι για παιχνίδια.Πάντως άμα πάρεις MacBook θα το καταευχαριστηθεις πίστεψε με απλά ξεχνά παιχνίδια Εγώ Πήρα Νέο pc για games

Δημοσ.

και εμενα μια φορα το ειδε ο πατερας μου σε ενα φυλλαδιο και με τραβηξε να το δουμε. εγω δεν ειμαι φαν των all in one και δουλευω σε imac. αλλα οκ για τον πατερα μου που δεν μπορει αλλω να βλεπει τα καλωδια και τα σκατουλακια πανω κατω και θελει μονο βασικες χρησεις ειναι μια καλη επιλογη. περιμενω να τον αγορασει να τον τεσταρω :D

Δημοσ.

Λίγο αν ξεφεύγεις από την "βασική" χρήση των υπολογιστών δεν σου κάνει. Ένα xbox να φλασάρεις, ένα raid, έναν επιπλέον δίσκο να κουμπώσεις απευθείας στην μητρική πχ δεν γίνεται.

Δημοσ.

δεν νομιζω να ξεφυγει απο την βασικη χρηση δεν τα περνει και ευκολα :P

σαν Η/Υ γραφειου μια χαρα πιστευω θα του ερθει.υπαρχει κανας χρηστης εδω all in one ?? (no imac pls :PPPppp )

Δημοσ.

Για εγγύηση ισχύουν τα ίδια με ένα laptop. Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα έπρεπε να πέρναμε laptop.

Αντικειμενικά, μετά από 3-4 χρόνια, τί μπορείς να κρατήσεις σε ένα PC; Όλα θα είναι τόσο πίσω...

Εγώ προσωπικά σιχάθηκα τα καλώδια, που κάνουν το γραφείο να είναι άστα να πάνε. Για δουλειές γραφείου μια χαρά κάνει, άσε που μπορείς να τον κουβαλάς και σχετικά εύκολα (κάτι σαν φορητό :P).

Δες και της HP

Δημοσ.

Ρε Μάγκες όμως ωραία Συμφωνώ με τα καλώδια αλλα δεν συμφωνείτε να έχεις ενα pc όπως ΕΣΥ γουσταρεις;Να του Κανείς ΕΣΥ την μοντα και αλλα χίλια πράγματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...