De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Γι αυτό καλό είναι όταν πάμε σε κάποιο πελάτη, κρατάμε ένα ghost σε δίσκο το λειτουργικό του (χωρίς τα προσωπικά του αρχεία) ούτως ώστε αν ξαναχρειαστέι φορμάτ σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γλιτώσουμε χρόνο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απαραιτητη προϋποθεση για καποιον που ασχολειται με τα pc ειναι να ξερει να κανει format. Πρωτοεκανα σε pc δικο μου με win 95 gr που για να αναγνωριστει η καρτα ηχου επρεπε να την βγαλω και να την κουμπωσω μετα την εγκατασταση !!! Βεβαια την πρωτη φορα εγω εβγαλα ...την καρτα οθονης αντι του ηχου αλλα λιγη σημασια εχει .Απεκτησα αυταρκεια οπως μου ειχε πει αυτος που ειχα αγορασει το πρωτο μου pc .Επεξεργαστης Cyrix 686 , δισκος 1GB !!!! Αν ειχα πληρωθεις για τα format και εγκαταστασεις προγραμματων σε οσα pc φιλων και γνωστων το εχω κανει θα ημουν σε καλυτερη οικονομικη κατασταση !!!
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απαραιτητη προϋποθεση για καποιον που ασχολειται με τα pc ειναι να ξερει να κανει format.Πρωτοεκανα σε pc δικο μου με win 95 gr που για να αναγνωριστει η καρτα ηχου επρεπε να την βγαλω και να την κουμπωσω μετα την εγκατασταση !!! Βεβαια την πρωτη φορα εγω εβγαλα ...την καρτα οθονης αντι του ηχου αλλα λιγη σημασια εχει .Απεκτησα αυταρκεια οπως μου ειχε πει αυτος που ειχα αγορασει το πρωτο μου pc .Επεξεργαστης Cyrix 686 , δισκος 1GB !!!! Αν ειχα πληρωθεις για τα format και εγκαταστασεις προγραμματων σε οσα pc φιλων και γνωστων το εχω κανει θα ημουν σε καλυτερη οικονομικη κατασταση !!! Εγώ θα είχα αγοράσει αυτοκίνητο.
kage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πως προκυπτει οτι ενας που θελει 20ε καθαρο με αποδειξη παει 50ε με φπα+φορους? παντως καλο ειναι να λεμε ποσο κοστιζαν ολα αυτα με δραχμες! @deathlord κανεις ανακτηση με sw ,αν δεν ειναι εντελως νεκροι οι σκληροι?
kakaraki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πως προκυπτει οτι ενας που θελει 20ε καθαρο με αποδειξη παει 50ε με φπα+φορους?Αλλοιώς το κλείνει κι αφήνει τον Αλέντζο να αλωνίζει εν ου παικτοίς.παντως καλο ειναι να λεμε ποσο κοστιζαν ολα αυτα με δραχμες!Με διακόσια χιλιάρικα μισθό το μήνα,ακριβώς 17kδρχ.
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ! Δικαιωμα στη γνωση και τη πληροφοριση εχουν ολοι! εκμεταλεύεστε την αγνοια των "πελατων" σας να προσπαθειτε με διαφορους τροπους να τους παρετε λεφτα για πραγματα που ειναι δωρεαν για ολους! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ το format πρεπει να ειναι δωρεαν για ολους!
kakaraki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ!Με αρχινταβατζή το κράτος -φπα,περαίωση,εισόδημα και λοιπές ένδοξες δυνάμεις.Τί από τα ανωτέρω δεν έχεις εσύ είπαμε;Α,δεν βάζω νοίκι,ΟΑΕΕ,ΔΕΗ,τηλέφωνο,νερό.Αυτά εμπίπτουν στη 12η εντολή:ας πρόσεχα.(η 11η είναι ου μπλέξεις. Δικαιωμα στη γνωση και τη πληροφοριση εχουν ολοι! 100% με βρίσκεις σύμφωνο!εκμεταλεύεστε την αγνοια των "πελατων" σας να προσπαθειτεμε διαφορους τροπους να τους παρετε λεφτα για πραγματα που ειναι δωρεαν για ολους! Όση ώρα κάθομαι και στο φορμάρω,μήπως θα μπορούσες να πιάσεις τα απορυπαντικά να μου πλύνεις μια στιγμούλα τη τουαλέτα;Κι όπως πας προς τα κει,δεν ρίχνεις κι ένα σφουγγαρισμάκι;Όχι στα ξερά,ε,κάνε κι ένα σκουπισματάκι... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ το format πρεπει να ειναι δωρεαν για ολους! Μάλλον θα ήθελα να μου σμπρώξεις ένα πιπινάκι (ενήλικο,μή μας τρέχουνε...) να με πιπώνει την ώρα που της τον φορμάρω...
kakaraki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πλακα κανει ο aledjos Το κατάλαβα,απλά το τράβηξα λίίίγο παραπέρα. Είναι μιάμισυ ώρα,χωρίς τους drivers ή κανα soft παραπανίσιο....
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πλακα κανει ο aledjos εμ... με τοσες μαλακιες που διαβαζω εδω μεσα τι αλλο να κανω? μπορω να σκεφτω σοβαρα?
million_voices Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ας πουμε απλα οτι η τιμη της αγορας για κομπλε φορματ ξεκινα απο 50€ και απο κει και περα ο καθενας αναλογως των προβληματων,των απαιτησεων του πελατη και του ποσο κοστολογει τον εαυτο του και τον χρονο του ζηταει και μετα η αγορα κρινει τζαμπα δεν ειναι και δεν πρεπει να ειναι οπως τζαμπα δεν δουλευει κανεις επαγγελματιας οσο και αν εμεις εδω μεσα φορματ κανουμε για πλακα
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ας πουμε απλα οτι η τιμη της αγορας για κομπλε φορματ ξεκινα απο 50€ και απο κει και περα ο καθενας αναλογως των προβληματων,των απαιτησεων του πελατη και του ποσο κοστολογει τον εαυτο του και τον χρονο του ζηταει και μετα η αγορα κρινει τζαμπα δεν ειναι και δεν πρεπει να ειναι οπως τζαμπα δεν δουλευει κανεις επαγγελματιας οσο και αν εμεις εδω μεσα φορματ κανουμε για πλακα +1 συμφωνω
kakaraki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 τζαμπα δεν ειναι και δεν πρεπει να ειναι οπως τζαμπα δεν δουλευει κανεις επαγγελματιας οσο και αν εμεις εδω μεσα φορματ κανουμε για πλακα Δεν είναι το χρήμα το παν στη ζωή (υπάρχουν και οι επιταγές,όπως έλεγε και ο μπακαλόγατος Μανωλίτο στη Μαφάλντα του Κινό),γιατί μπορεί κάποιος να αναγάγει το φορματ σε ένα καλό γαμήσι (ας πούμε...) ή ένας έμπορος να μην το χρεώσει γιατί προσβλέπει σ' αυτή του τη κίνηση πολλαπλάσια ωφέλη ή γιατί θέλει συνδρομητή κι όχι πελάτη. Ουδέν ακριβώτερο του τζάμπα!
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σαν τον Σακη τον υδραυλικο. Φορματζης με εφαρμοστο μπλουζακι, να πινει νωχελικα τον καφε που του εφτιαξε η πελατισσα , καθοτι μαστορας , και να την κοιταει με λαγνο ερωτικο βλεμμα καθως κατεβαζει τους τελευταιους catalyst .Αντε , υπαρχουν και τα τυχερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.