aledjo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Για γέλια και για κλάματα, είναι ο τρόπος που τα χεις βολέψει όλα στο μυαλό σου, ώστε να πιστεύεις αυτά που λες απο το username σου καταλαβαινω οτι εισαι μικρος. οταν μεγαλωσεις και πας για δουλεια, μετα θα γελας εσυ με αυτα που ελεγες καποτε... ---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:51 ---------- αν και δεν ειμαι του χωρου σας τα 50 δεν μου φαινονται παραλογα με τα σημερινα δεδομενα στο μεγαλυτερο κοινο, ειναι μια λογικη τιμη.
Linus_21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 απο το username σου καταλαβαινω οτι εισαι μικρος.οταν μεγαλωσει και πας για δουλεια, μετα θα γελας εσυ με αυτα που ελεγες καποτε... Έχω φτάσει ήδη σε 3ψήφιο αριθμό format. Το περισσότερο που έχω πάρει είναι 2,5 ευρώ Δεν το χω κάνει ακόμα επάγγελμα, αλλά από τον χρόνο και τον κόπο του να κάνω format και να του πετάξω μέσα τρείς παπαριές, τα 50 ευρώ μου φαίνονται εξωφρενική τιμή. Όπως παρατήρησες δεν απάντησα στο δικό σου μήνυμα, πίστεψε με δεν με απασχολεί σε ποιους πιάνεις τον κώλο καθημερινά. Απ' ότι φαίνεται εσύ έχεις πρόβλημα με την αντίθετη άποψη. Μετα την επισήμανση της ηλικίας μου, περιμένω σύντομα και επισήμανση για την ορθογραφία μου, γνωστές τα τακτικές ιντερνετικών διαλόγων.
aledjo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Έχω φτάσει ήδη σε 3ψήφιο αριθμό format. Το περισσότερο που έχω πάρει είναι 2,5 ευρώ Δεν το χω κάνει ακόμα επάγγελμα, αλλά από τον χρόνο και τον κόπο του να κάνω format και να του πετάξω μέσα τρείς παπαριές, τα 50 ευρώ μου φαίνονται εξωφρενική τιμή. Όπως παρατήρησες δεν απάντησα στο δικό σου μήνυμα, πίστεψε με δεν με απασχολεί σε ποιους πιάνεις τον κώλο καθημερινά. Απ' ότι φαίνεται εσύ έχεις πρόβλημα με την αντίθετη άποψη. Μετα την επισήμανση της ηλικίας μου, περιμένω σύντομα και επισήμανση για την ορθογραφία μου, γνωστές τα τακτικές ιντερνετικών διαλόγων. απο αυτα που λες καταλαβενω οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε. με τη δικα σου λογικη εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι οι καθαριστριες περνουν λεφτα αφου αυτο το κανω και γω και συ! γιατι δινεις 3-4 ευρω για το φραπε αφου το κοστος ειναι 2 κουταλιες καφε και ζαχαρη? αυτο το εχεις αναρωτηθει ποτε? οι μαθηματικοι που κανουν ιδιαιτερα σε παιδια γυμνασιου, γιατι περνουν 30ευρω ΤΗΝ ΩΡΑ για πραγματα που ξερουμε σχεδον ολοι μας? και προσεξε, ΤΗΝ ΩΡΑ, βαλε ποσες ωρες κανει και ποσες φορες παει.... και συ μου μιλας για ΕΝΑ φορματ, δηλαδη μονο για μια φορα! αφου ο μαθηματικος πηγενει συνεχεια, δε θα επρεπε να του περνει λιγοτερα??? μια εκπτωση βρε αδερφε... δε συνεχιζω τη κουβεντα μαζι σου γιατι ειναι εντελως ασχετο με τη πραγματικοτητα. οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις.
Linus_21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 απο αυτα που λες καταλαβενω οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε. δε συνεχιζω τη κουβεντα μαζι σου γιατι ειναι εντελως ασχετο με τη πραγματικοτητα. οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις. Έχω δουλέψει όταν χρειάστηκε, και έβγαζα σε ένα 8ωρο, 25 ευρώ λιγότερα από ένα format των 50 ευρώ. Μακάρι να πατούσα κλικ για format Άσχετο με την πραγματικότητα, είναι το φανταστικό σου σενάριο, περί πειρατείας, PC ως ακριβό σπορ, και των σημερινών δεδομένων στην Ελλάδα. (Οικονομικών άραγε?)
aledjo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Άσχετο με την πραγματικότητα, είναι το φανταστικό σου σενάριο, περί πειρατείας, PC ως ακριβό σπορ, και των σημερινών δεδομένων στην Ελλάδα. (Οικονομικών άραγε?) μονο οι παλιοι μπορουν να καταλαβουν. το 1998 ΔΕΝ ειχαν υπολογιστη ολοι οσοι εχουν σημερα γιατι τοτε δεν υπηρχε η πειρατεια (σε βαθμο που υπαρχει σημερα) δε συμφερνε πολλους να ασχοληθουν με το αθλημα και μην αρχισετε για τιμες των υπολογιστων τοτε και σημερα γιατι τοτε στην αγορα υπηρχε χρημα. σημερα ειμαστε φτωχοι σε σχεση με τοτε... ---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ---------- http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=02.SupportHome
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εκτος απο το κοστος των win ΟΛΕΣ οι αλλες δουλειες μπορουν να γινουν εφαμιλλα και σε πολλες περιπτωσεις καλυτερα με freeware προγραμματα προσωπικα εκτος απο τα win και το office ολα τα αλλα προγραμματα που βαζω και στο δικο μου pc και στους αλλους ειναι freeware
Linus_21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 μονο οι παλιοι μπορουν να καταλαβουν. το 1998 ΔΕΝ ειχαν υπολογιστη ολοι οσοι εχουν σημερα γιατι τοτε δεν υπηρχε η πειρατεια (σε βαθμο που υπαρχει σημερα) δε συμφερνε πολλους να ασχοληθουν με το αθλημα και μην αρχισετε για τιμες των υπολογιστων τοτε και σημερα γιατι τοτε στην αγορα υπηρχε χρημα. σημερα ειμαστε φτωχοι σε σχεση με τοτε... Δεν καταλαβαίνεις ότι η λογική σου μπάζει από παντού? Δεν καταλαβαίνεις ότι το φανταστικό σενάριο που έχεις φτιάξει δεν ισχύει? Δεν καταλαβαίνεις ότι πλέον οι περισσότεροι έχουν έναν υπολογιστή των ~700 ευρώ? Δεν τα μαθες ότι μοίρασαν ένα σωρό laptop σε όλους τους πρωτοετής τα ταλευταία χρόνια?Το PC των 5000 χιλιάδων ευρώ από ακριβώς προέκυψε, ώστε να δικαιολογείς ένα format 50 ευρώ με βάση την υποθετική οικονομική κατάσταση του καθένα? Ποιος σου είπε ότι όλοι έχουν στον υπολογιστή τους όλα τα προγράμματα που ανέφερες? Και ποιος σου είπε, ότι όλοι όσοι τα έχουν αυτά πειρατικά, αν δεν μπορούσαν να τα αποκτήσουν δωρεάν, θα πλήρωναν για αυτά, και δεν θα το γυρνούσαν σε freeware και open source? Φυσικά ας μην κάνουμε καν τον κόπο να ανοίξουμε κουβέντα για το "πλασάρισμα" πειρατικών photoshop και λοιπών ακριβών προγραμμάτων στην αγορά για τους home users. Ο Linus21 θα στα εξηγεί?
aledjo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εκτος απο το κοστος των win ΟΛΕΣ οι αλλες δουλειες μπορουν να γινουν εφαμιλλα και σε πολλες περιπτωσεις καλυτερα με freeware προγραμματα προσωπικα εκτος απο τα win και το office ολα τα αλλα προγραμματα που βαζω και στο δικο μου pc και στους αλλους ειναι freeware δε μιλαμε για ανθρωπους που γνωριζουν απο υπολογιστες. αν γνωριζαν δε θα ειχαν αναγκη κανεναν να τους κανει φορματ. οταν λοιπον η κιτσα εχει παρει το ecdl και ξερει μονο office και word, οταν ο μητσος πηγε στο ιεκ και του μαθανε photoshop και αλλα πολλα... δε μπορει ο καθενας να παει σε κατι αλλο. μη περνεις παραδειγμα ατομα σαν εμας που ειμαστε εδω στο ινσομνια και καταλαβενουμε. αλλοι ουτε εγραφη στο facebook δε μπορουν να κανουν και φωναζουν ατομο για μαθημα.... ---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:32 ---------- @Linus_21 καλα ααααστο
Linus_21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 [/color]@Linus_21 καλα ααααστο μη περνεις παραδειγμα ατομα σαν εμας που ειμαστε εδω στο ινσομνια και καταλαβενουμε. Καλά καλά σε αφήνω :lol:
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Linus εχει ενα point το οτι εσενα σου φαινεται ευκολη δουλεια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι για ολους πχ αν φωναξεις υδραυλικο για να σου φτιαξει τον θερμοσιφωνα οτι προβλημα και να υπαρχει minimum θα σου παρει 20-30 ευρω μονο γιατι ηρθε σπιτι σου και εχασε τον χρονο του 50 ευρω θεωρω οτι ειναι λογικοτατη τιμη
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 μη περνεις παραδειγμα ατομα σαν εμας που ειμαστε εδω στο ινσομνια και καταλαβενουμε. αλλοι ουτε εγραφη στο facebook δε μπορουν να κανουν και φωναζουν ατομο για μαθημα.... Το ειπες μονος σου.Οπως καταλαβαινεις εδω δυσκολα θα εντυπωσιαστουμε απο το φοβερο και τρομερο φορματ (των 5 κλικ), απο τους τρομακτικους ιους , απο το δυσκολο και χρονοβορο ντε και καλα install η backup προγραμματων η απο την απλοχερια των απαραιτητων επιπλεον (δηλαδη κανα avg , winamp,msn..) προγραμματων που εβαλε ο μαστορας για να σε ''προσεξει'' ---------- Προσθήκη στις 14:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:42 ---------- πχ αν φωναξεις υδραυλικο για να σου φτιαξει τον θερμοσιφωνα οτι προβλημα και να υπαρχει minimum θα σου παρει 20-30 ευρω μονο γιατι ηρθε σπιτι σου και εχασε τον χρονο του 50 ευρω θεωρω οτι ειναι λογικοτατη τιμη Μη κοιτας που οι αλλοδαποι δεν εχουν μπει ακομα δυναμικα στο χωρο του φορματ..
Linus_21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Linus εχει ενα point το οτι εσενα σου φαινεται ευκολη δουλεια αυτο δεν σημαινει οτι ειναι για ολους πχ αν φωναξεις υδραυλικο για να σου φτιαξει τον θερμοσιφωνα οτι προβλημα και να υπαρχει minimum θα σου παρει 20-30 ευρω μονο γιατι ηρθε σπιτι σου και εχασε τον χρονο του 50 ευρω θεωρω οτι ειναι λογικοτατη τιμη Δεν νομίζω ότι έχουν νόημα οι συγκρίσεις. Δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Προφανώς και εκμεταλλεύεται ο συγκεκριμένος, όπως και οι περισσότεροι φυσικά, την άγνοια της κυρας Κούλας και του οποιουδήποτε περί υπολογιστών και τους παίρνουν τα 50άρικα με καμάρι,δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, ας πρόσεχαν, αλλά δεν μπορώ και να κρατηθώ όταν διαβάζω στο insomnia, από άτομα που... ξέρουν, άκυρα επιχειρήματα που παραθέτει περι PC των 5000 ευρώ και λοιπών....
aledjo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το ειπες μονος σου.Οπως καταλαβαινεις εδω δυσκολα θα εντυπωσιαστουμε απο το φοβερο και τρομερο φορματ (των 5 κλικ), απο τους τρομακτικους ιους , απο το δυσκολο και χρονοβορο ντε και καλα install η backup προγραμματων η απο την απλοχερια των απαραιτητων επιπλεον (δηλαδη κανα avg , winamp,msn..) προγραμματων που εβαλε ο μαστορας για να σε ''προσεξει'' εγω το ξερω και το ειπα. δε περιμενω να αντυπωσιαστει κανενας εδω. εξω ομως ο κοσμος δεν ειναι οπως εδω..... εχει μεγαλη διαφορα.
koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγω ειχα χρεωσει 80€ αλλα πρωτα εκανα backup τα παντα ( που πηρε 3 ωρες ) μετα format σε αργο pc, τα ΧΡ σε αργο pc..πολυ αργο pc.. Μετα install ενα καρο προγραμματα, 2 εκτυπωτες, 1 μηχανημα για τιμολογια και Ζ ( ζήτα ) και το προγραμμα διαχειρισης της επιχειρησης του το οποιο ειχε αρχεια 3-4 ετων και το ειχε παρει σε δισκετες τις οποιες δεν θυμωταν που ειχε, και για να λειτουργησει το εκανα copy paste απο τον παλιο σκληρο και πειραξα ενα αρχειο μεσα απο τον νεο φακελο των windows ψιλοτυχαια.. Με πηρε κανα 2 μερες να τελειωσει και πηγα και του αγορασα ενα HDD & 1 DVD-RW. δε νομιζω να ξεχναω κατι.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
kage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 και best απατη(win98,me,xp) τυπων που πανε σε σπιτια ειναι να κανουν scanning για errors ή defragmentation πριν και μετα το φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.