slygeo87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ναι Ελληνάρα έγινε. Αν είχα γκόμενα θα σου την έδινα κιόλας! ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ 70άρι στον Μαραντόνη! ΧΑΡ ΧΑΡ
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ναι Ελληνάρα έγινε.Αν είχα γκόμενα θα σου την έδινα κιόλας! ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ 70άρι στον Μαραντόνη! ΧΑΡ ΧΑΡ ωχου μωρε ουτε λιγο πειραγμα δεν σηκωνετε marantonis μεσα 70
slygeo87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Είσαι για ιστορία με ηθικό δίδαγμα ρε αλήτη! Φτου σου! =)
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Είσαι για ιστορία με ηθικό δίδαγμα ρε αλήτη!Φτου σου! =) το αλητης στα αυτια μου ηχει ως κοπλιμεντο διαβασε απο την αρχη το τοπικ και μετα πες μου αν εχεις κανενα προβλημα να στο φτιαξω με εναν καφε μονο και paradise lost υποκρουση
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Φτηνό φορμάτ=30 ευρώ θα έλεγα. +1 Aν και δεν θα το ελεγα εγω φθηνο αλλα λογικη τιμη.
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για να συνοψισουμε λιγο περα απο τον χαβαλε format βαζω win και drivers 30 backup δεδομενων,format βαζω win και drivers,προγραμματα που θα μου ζητηθουν,ρυθμιση 50 ?
FilipposMD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λογικές φαίνονται αυτές οι τιμές. Πέρνα και μια βόλτα από το ΠΛΑΙΣΙΟ πάντως. Εκεί στο service έχουν φάτσα κάρτα τον τιμοκατάλογο. Δες τις τιμές, για να ξέρεις τους ανταγωνιστές σου.
aledjo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ζητα οσα θες. οι τιμες που λες ειναι λογικες. ζουμε σε μια ελευθερη αγορα και ο καθενας χρεωνει οσα θελει. εγω για παραδειγμα (δε το κανω για επαγγελμα αλλα οποτε τυχει) λεω οτι θελω 100ευρω για να βαλω τα windows 7 ή xp και αμα θελουν και αλλα προγραματα το παω στα 150ευρω. το θεμα για ποσο ζηταει ο καθενας ειναι μεγαλο θεμα. θα σας πω ενα απλο παραδειγμα. 1) εισαι αρρωστος, απλη γριπη και πας στο γιατρο της γειτονιας σε εξεταζει και σου ζηταει 50ευρω. τιμη λογικη σωστα? 2) εισαι αρρωστος, απλη γριπη και πας σε μεγαλογιατρο που μπορει να κανει και εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, σε εξεταζει και σου ζηταει 200 ευρω. τιμη λογικη σωστα? ποια ειναι η διαφορα? ιδια αρρωστια, ιδια εξεταση, ιδια φαρμακα, ιδιες κινησεις. Η διαφορα ειναι στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ! σε ενα pc μπορει να κανει format και ενα παιδι απο το γυμνασιο, μπορει να κανει και bill gates. ΑΝ στο εκανε ενα παιδι απο το γυμνασιο θα του εδινες μια καρτα των 10ευρω για το κινητο του και θα ηταν ευχαριστημενο. ΑΝ στο εκανε ο bill gates θα επρεπε να του δωσεις πολλαααα λεφτα. γιατι ομως? τα ιδια δε κανανε? δεν ειναι ετσι ομως. το παιδι ξερει τα απλα και βασικα που χρειαζονται σε αυτη τη δουλεια και κατα 90% θα τη κανει και θα δουλευει σωστα. ο bill gates ξερει ακομα και αυτο το 10% που δε ξερει το παιδι, ΑΣΧΕΤΑ αν χρειαστει στη δικια σου δουλεια.... ΕΤΣΙ ειναι σε οοοοολες της δουλειες. μηχανικο αυτοκινητων, μπετατζη, ηλεκτρονικο, κτλ κτλ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και σταματηστε να κρινεται τους ανθρωπους που κανουν επαγγελμα αυτο που εσεις το κανετε για χομπι μια φορα το εξαμηνο. επισης σταματηστε να κρινεται τις τιμες ολων των επαγγελματων αν εσεις δεν εχετε καμια σχεση με αυτο και σας φαινονται πολλα. ακομα ενα πολυυυυ παραδειγμα για οσους δε καταλαβενουν! ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ! γιατι ρε πουστη μου οι καθαριστριες περνουν λεφτα? αφου οοοολοι οι ανθρωποι ξερουν να σκουπιζουν και να σφουγγαριζουν! γιατι περνουν λεφτα? τζαμπα επρεπε να το κανουν. καταλαβενετε τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λετε οταν αρχιζεται τις εξυπναδες "σιγα το πραγμα και γω το κανω, γιατι να δωσω τοσα λεφτα στο απατεωνα?...." "περνει τοσα λεφτα για 2 κλικ" ΟΛΟΙ ΣΑΣ ξερετε να φτιαχνετε φραπε στο σπιτι σας αλλα αγοραζετε και απ'εξω ειτε σε καντινα ειτε σε καφετερια! γιατι??? συγχίστηκα παλι
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη αν ενα μηχανικος της φορμουλα 1(η μπορει να δηλωνει τετοιος ) ανοιξει συνεργειο στην γειτονια μας να χρεωνει την αλλαγη λαδιου 1000 Ε ... Ρε ποσα 'ονοματα' (ανεξαρτητως αντικειμενου εργασιας ) θα δουν συντομα την πραγματικοτητα...αν δεν εχει συμβει ηδη
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Την επόμενη φορά όμως που θα πάτε για μάθημα σε κάποιον (τα-αρπάζουν-με-το-μπλα-μπλα) ή για μετάφραση (ό,τι-λέξη-βλέπουν-την-βάζουν-σε-άλλη-γλώσσα-σε-5'-και-το-λενε-δουλειά), και σας φανεί αστρονομικό το ποσό, μόκο όλοι. Σύμφωνοι;
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ρε aledjo θελω να παρω το καινουργιο VFR 1200 αμα κανω γαμω τα φορματ και το pc δουλευει τζαμι του ζηταω μια χηνα και νο προμπλεμα? λεμε τιμες που παιζουν στην αγορα πανω κατω,γιατι ετσι ξερω και εγω αλλα αμα σταυρωσω πελατη γραψε μου
alexb_10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 1) εισαι αρρωστος, απλη γριπη και πας στο γιατρο της γειτονιας σε εξεταζει και σου ζηταει 50ευρω. τιμη λογικη σωστα? 2) εισαι αρρωστος, απλη γριπη και πας σε μεγαλογιατρο που μπορει να κανει και εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, σε εξεταζει και σου ζηταει 200 ευρω. τιμη λογικη σωστα? ποια ειναι η διαφορα? ιδια αρρωστια, ιδια εξεταση, ιδια φαρμακα, ιδιες κινησεις. Η διαφορα ειναι στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ! +1 συμφωνώωωωω
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 1) εισαι αρρωστος, απλη γριπη και πας στο γιατρο της γειτονιας σε εξεταζει και σου ζηταει 50ευρω. τιμη λογικη σωστα? 2) εισαι αρρωστος, απλη γριπη και πας σε μεγαλογιατρο που μπορει να κανει και εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, σε εξεταζει και σου ζηταει 200 ευρω. τιμη λογικη σωστα? ποια ειναι η διαφορα? ιδια αρρωστια, ιδια εξεταση, ιδια φαρμακα, ιδιες κινησεις. Η διαφορα ειναι στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ! Εσυ το λες οτι ειναι λογικη...ποιος ειπε οτι συμφωνουμε ?
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 προσωπικα δε θεωρω οτι δουλεία μιας ώρας που μπορεί κάλλιστα να γίνει ταυτόχρονα με οποιαδήποτε αλλη δουλεία αξιζει 50-60-70. Κατ εμε ένα πληρες φορματ με εγκαταστασεις τα πάντα όλα μετα αξίζει 30 ευρώ ουτε 1 ευρω παραπάνω ενω ενα "σκετο" φορματ+drivers 15-20 το πολύ. Τωρα αν είναι κατοικον προφανώς και ανεβαίνει κάπως η ταρίφα αλλα παλι πάνω απο 40-45 δεν αξίζει επ ουδενη λόγο. προσωπικά επιλέγω και προτείνω την περίπτωση σουβλακια και μπύρες αντι για λεφτα σε τεχνικους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.