Προς το περιεχόμενο

Κοστος format;

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρωντας οτι 2,3 ωρες (για να μην πω μια ) ειναι υπεραρκετες για ενα βασικο φορματ,εγω δεν ειδα πουθενα να θωρειται λογικη η τιμη των 20-40-60 Ε (ποσο μαλλον να δινει ο πελατης τοσα και να το δεχεται ο τεχνικος).Απεναντιας καταλαβα (λαθος ? )οτι η ταριφα παιζει στο 100-150.. :rolleyes:

Η ταριφα 100 - 150 για ενα σκετο φορματ δεν παιζει και δεν την εχω συναντησει πουθενα σε καμια απο τις εταιριες και μαγαζια που εχω δουλεψει. Δεν αμφισβητω οτι μπορει και να υπαρχουν κανα δυο εταιριες που χρεωνουν τοσα αλλα για να μην λεω και πολλα να πω οτι οι τιμες αλλαζουν οταν ο πελατης λεει "θελω ΤΩΡΑ".

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικα πιστευεις οτι θα ηθελαν κατι τετοιο ? :rolleyes:

(αυτο πχ σημαινει για 3 ωρες δουλειας 60 Ε με αποδειξη..δεν θα τους φανουν λιγα ? :rolleyes: )

Κι ομως εχουν ερθει μεχρι και στα χερια ( :blink: ) με ασοβαρους πελατες [?] που -εκ των υστερων-

θεωρουσαν οτι πχ 60e + φπα ηταν παραλογη απαιτηση (sic) για 3ωρη εργασια στο χωρο τους...

Γνωστος μου, υποχρεωθηκε να καλεσει την αστυνομια [!] για να πληρωθει τελικα.

Απο ιδιωτες (περισσοτερο) μπορει να (τα) ακουσεις τα παντα ολα, κυριολεκτικως :o

Ειναι λοιπον ζωτικης σημασιας να καθοριστει

ελάχιστη αποζημίωση-αμοιβή / ώρα εργασιας.

Δημοσ.

Η ταριφα 100 - 150 για ενα σκετο φορματ δεν παιζει και δεν την εχω συναντησει πουθενα σε καμια απο τις εταιριες και μαγαζια που εχω δουλεψει. Δεν αμφισβητω οτι μπορει και να υπαρχουν κανα δυο εταιριες που χρεωνουν τοσα αλλα για να μην λεω και πολλα να πω οτι οι τιμες αλλαζουν οταν ο πελατης λεει "θελω ΤΩΡΑ".

και γω τι κανω εδω περα? τι λεω? τοσα ζηταω

βρικες εναν

Δημοσ.

Κατ' αρχην κοφτε αυτη την καραμελα με το βασικο φορματ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡΜΑΤ. ΤΕΛΟΣ.

Εκτος κι αν αληθεια παει κανεις σε σπιτι πελατη (οχι στο φιλαρακι του, σε κανονικο πελατη), βαζει το cd με τα windows, και μετα απο 2 restart και μολις φτασει στο τελος η εγκατασταση σηκωνονται και φευγουν. Οποτε μη βαζετε μη πραγματοποιησιμες καταστασεις σαν σημειο αναφορας.

Το "βασικο" φορματ, περιλαμβανει, backup οποια προσωπικα αρχεια (φωτογραφιε,ς εικονες, βιντεο, κειμενα κλπ), εγκατασταση των windows, εγκατασταση οδηγων της μητρικης (αν υπαρχει το cd και αν ταιριαζει πλεον με τα win7 πχ), εγκατασταη οδηγων καρτας γραφικων, ηχου, δικτυου κλπ, εκατασταση των οποιων περιφερειακων (εκτυπωτων, καμερας, κλπ), download (αφου μπει το ιντερνετ), των τελευταιων οδηγων για τις καρτες κλπ, download antivirus, και εγκατασταση αυτων, και τελος, download και εγκατασταση τυχον προγραμματων που θελει ο πελατης (εστω και τιποτε στο παρανομο, αν ειναι γνωστος).

Μεσα σε αυτα δεν βαζουμε καμμια αναποδια που μπορει να σκασει (τιποτε μπλε οθονουλες, μη συνβατα drivers, εχασε το cd απο τα drivers της μητρικης κλπ).

Οποιος μου πει οτι δεν κανει αυτα τα "βασικα", ή οτι αυτα τα βασικα ειναι χρονος 2-3 ωρων, για μενα λεει ψεμματα.

Δημοσ.

Κατ' αρχην κοφτε αυτη την καραμελα με το βασικο φορματ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡΜΑΤ. ΤΕΛΟΣ.

Εκτος κι αν αληθεια παει κανεις σε σπιτι πελατη (οχι στο φιλαρακι του, σε κανονικο πελατη), βαζει το cd με τα windows, και μετα απο 2 restart και μολις φτασει στο τελος η εγκατασταση σηκωνονται και φευγουν. Οποτε μη βαζετε μη πραγματοποιησιμες καταστασεις σαν σημειο αναφορας.

Το "βασικο" φορματ, περιλαμβανει, backup οποια προσωπικα αρχεια (φωτογραφιε,ς εικονες, βιντεο, κειμενα κλπ), εγκατασταση των windows, εγκατασταση οδηγων της μητρικης (αν υπαρχει το cd και αν ταιριαζει πλεον με τα win7 πχ), εγκατασταη οδηγων καρτας γραφικων, ηχου, δικτυου κλπ, εκατασταση των οποιων περιφερειακων (εκτυπωτων, καμερας, κλπ), download (αφου μπει το ιντερνετ), των τελευταιων οδηγων για τις καρτες κλπ, download antivirus, και εγκατασταση αυτων, και τελος, download και εγκατασταση τυχον προγραμματων που θελει ο πελατης (εστω και τιποτε στο παρανομο, αν ειναι γνωστος).

Μεσα σε αυτα δεν βαζουμε καμμια αναποδια που μπορει να σκασει (τιποτε μπλε οθονουλες, μη συνβατα drivers, εχασε το cd απο τα drivers της μητρικης κλπ).

Οποιος μου πει οτι δεν κανει αυτα τα "βασικα", ή οτι αυτα τα βασικα ειναι χρονος 2-3 ωρων, για μενα λεει ψεμματα.

Εμεις το ξερουμε πουρναρας. Καποιοι αλλοι αδυνατουν να το καταλαβουν και νομιζουν οτι και οι πελατες συμπεριφερονται το ιδιο με τους κολλητους και φιλους τους και οτι η δουλεια ειναι κατι το "στανταρ" με συγκεκριμενο χρονο εργασιας.

Δημοσ.

δικος μας εισαι και συ.

εγω σε καταλαβαινω, αλλοι δε καταλαβαινουν....

btw ξεχασες και το συμμαζεμα καλλωδιων που δε θελει να τα βλεπει η καθε θειτσα που θελει να μπαινει στο facebook.

Δημοσ.

μονο το update σε windows μπορει να παρει κανα 2ωρο αν ειναι να περαστουν τιποτα service packs...!

Δημοσ.

Αυτα θεωρω εγω βασικο φορματ (αντε και 3,4 βασικα για καθημερινη χρηση προγραμματακια του ''λεπτου'' , msn, winamp κλπ )

Δημοσ.

Οποτε... αν ο πελατης σου ζητησει backup, η αν τα drivers της ταδε μητρικης δεν λειτουργουν πλεον (γιατι ας πουμε το cd ειναι για windows xp κι εσυ εβαλες win7), οποτε πρεπει να κατεβασεις καινουρια, σε ποια κλιμακα θα το βαλεις και ποσο παραπανω θα το χρεωσεις; Συν του, ποσο χρονο θα κανεις για αυτα; Μπορεις να τον υπολογισεις απο πριν;

Δημοσ.

Ποση ωρα χρειαζεται για να περασεις windows , catalyst η forceware , drivers καρτας ηχου (απο cd ) αντε και drivers απο εκτυπωτη σκανερ camera (αν δεν περιλαμβανονται στα win ).Πανω απο 2,3 ωρες σε ενα νορμαλ μηχανημα ?(χωρις απροοπτα ) seriously ? :rolleyes:

Δημοσ.

Οποτε... αν ο πελατης σου ζητησει backup, η αν τα drivers της ταδε μητρικης δεν λειτουργουν πλεον (γιατι ας πουμε το cd ειναι για windows xp κι εσυ εβαλες win7), οποτε πρεπει να κατεβασεις καινουρια, σε ποια κλιμακα θα το βαλεις και ποσο παραπανω θα το χρεωσεις; Συν του, ποσο χρονο θα κανεις για αυτα; Μπορεις να τον υπολογισεις απο πριν;

backup ολου του δισκου παιρνω σε κανω 20, 30 λεπτα (δεν το εχω υπολογισει ) .Eνταξει παιδια, δεν ειμαστε ο ''πενηνταρης''... :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε σεις,τα Unattended,τα ξέρετε;

Πού έχει πενηντάρηδες να δαγκώσω κι εγώ;Προτιμητέοι αυτοί που δουλεύαν με Fortran IV...

Δημοσ.

Οκ αν εσυ μπορεις να κανεις οσα ειπα σε λιγοτερο απο 3 ωρες μαγκια σου, και καντο να κονομησεις, εγω παντως δεν μπορω. Επισης ουτε κοιταω το "πενηνταρης" ουτε κοιταω το "βασικο φορματ". Για μενα ολα τα φορματ βασικα ειναι, αναλογα το τι θελει ο καθενας.

Δημοσ.

Για μενα ολα τα φορματ βασικα ειναι, αναλογα το τι θελει ο καθενας.

Σωστος .Αλλα για να 'κρινουμε' τιμες πρεπει να αναφερομαστε σε κατι στανταρ.Εγω σαν πελατης δεν θα ειχα την απαιτηση στη ''βασικη'' τιμη να μου περασει ο αλλος ολα μου τα προγραμματα και παιχνιδια.Ουτε θα του πεταγα το laptop 10ετιας και θα του ζηταγα να ''πεταει'' με τα 7. :D

Δημοσ.

backup ολου του δισκου παιρνω σε κανω 20, 30 λεπτα (δεν το εχω υπολογισει ) .Eνταξει παιδια, δεν ειμαστε ο ''πενηνταρης''... :rolleyes:

Στα PC τα δικα μου, της αδερφης μου, των φιλων μου κτλ τοσο κανω και εγω. Στους πελατες ομως τα πραγματα δεν ειναι ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...