Linus_21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Για την χρέωση των 25 ευρώ του συνοικιακού καταστήματος που ανέφερα παραπάνω πάντως, δεν σε είδα να σχολιάζεις κάτι. Και οι τεχνικοί τους φιλικά την έκαναν και όχι επαγγελματικά?
aledjo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Για την χρέωση των 25 ευρώ του συνοικιακού καταστήματος που ανέφερα παραπάνω πάντως, δεν σε είδα να σχολιάζεις κάτι. Και οι τεχνικοί τους φιλικά την έκαναν και όχι επαγγελματικά? α μπραβο και ηθελα να το ασχολιασω αλλα το ξεχασα. το συνοικιακο μαγαζι ΓΙ'ΑΥΤΟ εχει παραμεινει συνοικιακο και παταει ενας πελατης μια φορα στο τοσο. γι'αυτο χρεωνει τοσο φτηνα μπας και τραβηξει κανεναν πελατη. οπως το ιδιο κανουν και αλλες επειχηρησεις με προσφορες κτλ, για να μεινει ευχαριστημενος ο πελατης και αυτος να το πει σε αλλους οπως εσυ. αυτο ΔΕ σημαινει οτι τον συμφερει αυτο που κανει και κερδιζει μπολικα λεφτα απο αυτο. εκτος αυτου, φανταζομαι δε θα του εκανε και παρα πολλα. windows + office + drivers. δε πηγε στο σπιτι του να του εξηγησει τις αποριες, να του εγκαταστησει τα απειρα usb εκτωπωτες, φωτογραφικες μηχανες και οτι αλλο εχει καποιος σπιτι του. επισης ουτε θα τον παρει ποτε τηλεφωνο να τον ρωτησει γιατι στο msn χαθηκαν τα emotions και τα email απο το outlook! αν ηταν να μου εφερνες ΕΣΥ στο χωρο μου, υπολογιστες και να εβαζα μονο windows + office και απο κει και περα, μη σε ειδα, μη σε ακουσα, δε σε ξερω, τοτε στο χρεωνω 10 ευρω ανα υπολογιστη. παμε?
Linus_21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Βλέπω απέκτησες και νέες μαντικές ικανότητες. Ξέρεις πόσοι ακριβώς πελάτες πηγαίνουν στο συγκεκριμένο μαγαζί καθημερινά. Κάνουν προσφορές οι επιχειρήσεις, σέβονται τον πελάτη, προσπαθούν να έχουν ευχαριστημένους αυτούς που τους ταΐζουν, και έχεις ενστάσεις? Που θέλεις να καταλήξεις? Seiously. Δεν πρόσεξες πάντως ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα ταλαιπωρούνταν από freezes, αν λύνονταν με απλό format δεν υπήρχε πρόβλημα. Έξτρα 25+ Ευρώ για msn smiles και outlook? Please.
aledjo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 τι 25? απατεωνας ειναι αυτος! 10 σου λεω εγω! δε διαβαζεις?
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Και τα υπολοιπα 140 τι ειναι τελικα ? Οι εξτρα συσκευες-ερωτησεις και η βενζινη ? Λιγο ακριβα δεν χρεωνονται ?
Linus_21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 τι 25? απατεωνας ειναι αυτος! 10 σου λεω εγω! δε διαβαζεις? Ακόμα χειρότερα τότε. Τα υπόλοιπα 40+ τι ακριβώς χρεώνεις? Την ζαχαρένια σου? Μήπως πρέπει σιγά σιγά να σκέφτεσαι κάποια άλλη δουλειά?
aledjo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Και τα υπολοιπα 140 τι ειναι τελικα ? Οι εξτρα συσκευες-ερωτησεις και η βενζινη ? Λιγο ακριβα δεν χρεωνονται ? εσυ θυμασαι το 150ευρω ε? 150 ευρω δεν ειπα οτι κοστιζουν ολα αυτα, απλα ΕΓΩ θελω 150.... πως ειναι οι φιρμες στα νυχτερινα κεντρα που ο καθενας ζηταει οσα θελει??? ετσι ειναι και οι επαγγελματιες σε ολα τα ειδη οπως πχ στις κρεπες (το ειχαμε αναφερει καποτε) που ο καθενας τη χρεωνει οσο γουσταρει αφου ειναι ελευθερη αγορα.... για τα 10 ευρω, ειπα στο φιλο απο πανω, να στησουμε μια μπιζνα και να τον χρεωνω αυτον 10 ευρω και τα υπολοιπα αυτος. μπορει να παει απεναντι απο το μαγαζι που χρεωνει 25 ευρω, και να βαλει μια ταμπελα και να λεει "format 20 ευρω" ετσι θα τα φερνει σε μενα, θα τα φτιαχνω εγω με 10 ευρω και τα υπολοιπα 10 ευρω θα τα περνει αυτος. αυτη ειναι η προσφορα μου
Linus_21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η προσπάθεια, αλλά δυστυχώς για σένα δεν μιλάς με τον μαλάκα(!!!) των 50 ετών.
aledjo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα χειρότερα τότε. Τα υπόλοιπα 40+ τι ακριβώς χρεώνεις? Την ζαχαρένια σου? Μήπως πρέπει σιγά σιγά να σκέφτεσαι κάποια άλλη δουλειά? πια υπολοιπα 40? 10 ευρω σου λεω. θα μου φερνεις εσυ τα μηχανηματα, εγω θα τα φτιαχνω και θα μου δινεις 10 ευρω. so simple παμε?? να βγαλεις και κανενα φραφκο τωρα με τη κριση....
aledjo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η προσπάθεια, αλλά δυστυχώς για σένα δεν μιλάς με τον μαλάκα(!!!) των 50 ετών. δε καταλαβαινω πως το πηρες. 10 ευρω σου ζηταω εσενα. πολλα σου φαινονται?
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αν ψάχνεις δουλειά ή έξτρα εισόδημα κάνοντας κάτι χαλαρό χωρίς να τολμάνε να σε... ενοχλούν οι πελάτες με άσχετες/σχετικές απορίες για την δουλειά που σε φώναξαν και θα σε πληρώσουν, η φόρμα του πληροφορικάριου δεν είναι η κατάλληλη για σένα. Και εγώ στα μαθήματα αγγλικών που κάνω σε πιτσιρίκια, βρίσκω γελοίες τις μισές απορίες, αλλά δεν θα χρεώσω έξτρα τις μανάδες τους επειδή μπήκα στον κόπο να εξηγήσω στο που έκαναν λάθος. Αν λοιπόν σε χαλάει τόσο,το να εξηγήσεις στον μαλάκα(!!!!) των 50 ετών μερικά πραγματάκια για την ανάλυση, σταμάτα τις επισκέψεις. Τα επιχειρήματά σου βλέπω γίνονται όλα και καλύτερα. Από τον αχταρμά ακριβού σπορ-πειρατείας-autocad και λοιπών φτάσαμε εδώ Ειδες λοιπον που τα γνωριζεις πολυ θεωρητικα τα πραγματα και οχι επι της ουσιας? Εσυ στο παιδακι θα κανεις μαθημα -συγκεκριμενες- ωρες και για -συγκεκριμενο- χρονο. Δεν εχεις να "χωρεσεις" 3-4-5-6+ πελατες μεσα σε 1 μερα που θελουν η δουλεια τους να γινει χθες και οχι απλα τωρα. Επισης οι μαθητες δεν σπανε δεν χαλανε και ακομα και αν παθουνε κατι τετοιο δεν ειναι δικο σου θεμα. Δεν θελω να το παιξω εξυπνακιας αλλα σε παρακαλω κανε μια βολτα απο το συγκεκριμενο thread γιατι το φορματ πεφτει σε αυτον που λεγεται "τεχνικος Η/Υ" και συνεπως ειναι καλο να διαβασεις το συγκεκριμενο thread και τοτε -ισως- καταλαβεις κατα το 1/10 για τι πραγμα μιλαμε. Επισης για το bolt κομματι του ποστ σου εκει ειναι το σημειο που προσπαθεις ευγενικα να τον ξεκοψεις απο πελατη και ειναι το σημειο που αρχιζουν οι κατηγοριες. Σε εχουν πει ποτε απατεωνα γιατι ετυχε να κανεις re-install σε ενα προγραμμα και να κανει σαματα ολοκληρο στο αφεντικο σου και σε εσενα επειδη δεν βλεπει πλεον το εικονιδιο του προγραμματος στο desktop ή επειδη τα εικονιδια ειναι "μπερδεμενα" και οχι οπως τα ειχε? Σου φενεται τραβηγμενο? Ενημερωτικα αυτο δεν ειναι τιποτα. Σταγονα στη βροχη ειναι.
Linus_21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 πια υπολοιπα 40? 10 ευρω σου λεω. θα μου φερνεις εσυ τα μηχανηματα, εγω θα τα φτιαχνω και θα μου δινεις 10 ευρω. so simple παμε?? να βγαλεις και κανενα φραφκο τωρα με τη κριση.... Χρεώνεις 10 ευρώ την όποια δουλειά στο μηχάνημα, αρκεί να μην έχεις επαφή με τον άσχετο και μαλάκα(!!!!) πελάτη? Αλλιώς 50+ για τις msn και double clikc απορίες?? :blink: Θα συνεχίζεις για πολύ ώρα στο ίδιο μοτίβο?
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εσυ θυμασαι το 150ευρω ε? 150 ευρω δεν ειπα οτι κοστιζουν ολα αυτα, απλα ΕΓΩ θελω 150.... πως ειναι οι φιρμες στα νυχτερινα κεντρα που ο καθενας ζηταει οσα θελει??? ετσι ειναι και οι επαγγελματιες σε ολα τα ειδη οπως πχ στις κρεπες (το ειχαμε αναφερει καποτε) που ο καθενας τη χρεωνει οσο γουσταρει αφου ειναι ελευθερη αγορα.... Ξαναγυρισες στο πιο δυνατο επιχειρημα , ..εδω πασο .Τα ειπα και πιο πισω .Αφου ο πελατης θελει να τα σκασει αλλoτε σε λουλουδια αλλoτε σε φορματ, τι λογος μας πεφτει.Απλως , οπως οι αμοιβες καποιων καλλιτεχνων μας φαινονται προκλητικες ετσι μας φαινεται και το..150αρι (πραγματικα προσπαθω να το ξεχασω και δεν μπορω )
kgkatzi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα χειρότερα τότε. Τα υπόλοιπα 40+ τι ακριβώς χρεώνεις? Την ζαχαρένια σου? Μήπως πρέπει σιγά σιγά να σκέφτεσαι κάποια άλλη δουλειά? Αρχηγέ νομίζω είσαι λίγο φάουλ στο συγκεκριμένο θέμα...Το κόστος το φορμάτ είναι 0 €, μπαίνεις από ένα boot cd σε περιβάλλον DOS δίνεις την εντολή format c: και όλα είναι ωραία! Αυτό που πουλάω εγώ και ο κάθε τεχνικός είναι η ώρα που θα σπαταλήσω για να κάνω backup να επαναφέρω το backup να σετάρω email skype κτλ, ενδεχομένως το πειρατικό παιχνίδι που θέλει ο μικρός, να μάθω σε μια κυρία 70 χρονών πως να περνάει μέσω bluetooth video από το κινητό της και μετά πως να τα μετατρέπει σε dvd για να μπορούν να τα δουν οι άλλες 70χρονες φίλες της που δεν έχουν Η/Υ(true story). Επίσης εξαρτάται αν ο άλλος με καλέσει Κυριακή ή βράδυ και καίγεται, τότε θα υπάρχει σίγουρα αυξημένη χρέωση. Μια σκέτη εγκατάσταση Windows ναι σίγουρα δεν αξίζει πάνω από 20 € αν δεν έχω ξοδέψει βενζίνη, αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο.... Λες ότι κάνεις μαθήματα αγγλικών. Σκέψου το ανάλογο παράδειγμα ένα αστέρι να θέλει μόνο 10 ώρες μάθημα για να δώσει ένα πιστοποιητικό αγγλομάθειας τύπου IELTS και ένας "μπούφος" να θέλει 40 ώρες για να πιάσει το ίδιο σκορ. Θα τους χρεώσεις το ίδιο; Δε νομίζω... Άλλωστε μπορούν πάντα να κατεβάσουν 1 ebook και να το κάνουν μόνοι τους. Πιστεύω πιάνεις το νόημα
aledjo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Χρεώνεις 10 ευρώ την όποια δουλειά στο μηχάνημα, αρκεί να μην έχεις επαφή με τον άσχετο και μαλάκα(!!!!) πελάτη? Αλλιώς 50+ για τις msn και double clikc απορίες?? :blink: Θα συνεχίζεις για πολύ ώρα στο ίδιο μοτίβο? αφου σου φαινεται τοσο παραξενο, γουσταρεις να κανουμε αυτη τη μπιζνα που σου λεω και να τα κανεις εσυ τα υπολοιπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.