kafridon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα στο forum...Ήρθα αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας.. Πρόσφατα αποφάσισα να μετατρέψω το καρτοκινητό μου Vodafone CU σε Whatsup...Η μετατροπή έγινε επιτυχώς και όπως είναι λογικό η παλιά SIM Card ( CU ) έπαψε να λειτουργεί έχοντας ξεχάσει να αντιγράψω τις επαφές μου οι οποίες ήταν ΟΛΕΣ αποθηκευμένες σε αυτη τη κάρτα...Το αποτέλεσμα είναι να μου εμφανίζει το μήνυμα "Η εγγραφή της κάρτας SIM απέτυχε" και χωρίς να μπορώ απο το κινητό να έχω οποιαδήποτε πρόσβαση σε αυτην... Η ερώτηση μου είναι αναμενόμενη και προβλέψιμη φαντάζομαι Υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο πρόγραμμα η κάποιο "κολπάκι" ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ---------- Προσθήκη στις 02:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:57 ---------- Και ΌΧΙ δεν θα μπορούσα να αγοράσω SIM Card Reader ...
Heatspreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γίνεται να βάλεις τη κάρτα SIM και να επιλέξεις από το κινητό σου Offline Mode? Το Profil για το αεροπλάνο.
kafridon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γίνεται να βάλεις τη κάρτα SIM και να επιλέξεις από το κινητό σου Offline Mode? Το Profil για το αεροπλάνο. Ναι,στην αρχή μου ζητάει το PIN το βάζω και μετά απλα προσπαθεί να βρει δίκτυο χωρίς επιτυχία φυσικά ενώ έχω κανονικά πρόσβαση στο "πλουσιο" UI της Symbian ( Nokia 5530XM )
pp6210 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ναι,στην αρχή μου ζητάει το PIN το βάζω και μετά απλα προσπαθεί να βρει δίκτυο χωρίς επιτυχία φυσικά ενώ έχω κανονικά πρόσβαση στο "πλουσιο" UI της Symbian ( Nokia 5530XM ) άρα θεωρητικά θα έχεις και πρόσβαση στο phonebook? Τουλάχιστον στα sony ericsson που ξέρα, ακόμα και με inactive sim μπορείς να δεις το phonebook, αν δεν βρεις άκρη αλλιώς δανείσου ένα sony ericsson από κάποιον φίλο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.