dolmadakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 γεια σας και παλι μετα απο 3 χρονια... θα ηθελα να σας ρωτησω κατι θεματακια που εχω.παλι με επιασε η "αυτη" μου να κανω overclock τον εχω παει λοιπον παλι στα 3.66 333*11 δουλευει κανονικα αλλα στο cpu-z που το ανοιγω δεν ειναι καθολου σταθερο και ειναι 2.11 ghz τι πρεπει να πειραξω ωστε να γινει σταθερο? στο μεταξυ εχω βαλει 2 χ 2gb ram ddr2 στα 800 και στο bios λεει πως ειναι 667.... τα φωτα σας!!
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ρε ντολαμαδάκια, τώρα που σφίγγουν οι ζέστες σ' έπιασε η αυτή σου να κλοκάρεις; Γίνε λίγο πιο σαφής αν θες. - Όταν λες δουλεύει κανονικά τι εννοείς; Τρέχεις stress tests και είναι σταθερός; - Στο cpu-z που λες ότι δεν είναι σταθερό, εννοείς ότι αυξομειώνεται η συχνότητα; - Στο cpu-z, σε τι συχνότητα βλέπεις τις μνήμες;
Antwni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ρε ντολαμαδάκια off topic Βλέπω και τον λες ντολμαδάκια και λέω γιατί το ''βρίζει'' το παιδί :D Μετά είδα το name του χαχαχαχα Sorry αλλά δε κρατήθηκα :lol: 2
dolmadakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ρε ντολαμαδάκια, τώρα που σφίγγουν οι ζέστες σ' έπιασε η αυτή σου να κλοκάρεις; Γίνε λίγο πιο σαφής αν θες. - Όταν λες δουλεύει κανονικά τι εννοείς; Τρέχεις stress tests και είναι σταθερός; - Στο cpu-z που λες ότι δεν είναι σταθερό, εννοείς ότι αυξομειώνεται η συχνότητα; - Στο cpu-z, σε τι συχνότητα βλέπεις τις μνήμες; εννοω οτι ουτε πεταει μπλε οθονες ουτε κολλαει και απο θερμοκρασιες ειναι κομπλε. στο cpu-z δεν ειναι σταθερο.εννοωντας οτι η συχνωτητα ειναι στα 2200 περιπου και παει καποιες στιγμες στο 3.6 και μετα ξανα κατεβαινει στα 2.2 ενω παλια μου ηταν σταθερο παντα στα 3.6. οσο για τις μνημες θα σου πω το απογευμα γιατι ειμαι στο μαγαζι. παντως μου κανει εντυπωση να λεει 667 ενω ειναι 800αρες.
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Θα έχει γίνει reset στο BIOS και θα 'χουν αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις. Λογικά θα είναι ενεργοποιημένο το C1E και τα συναφή, γι' αυτό αυξομειώνεται η συχνότητα ανάλογα με το φόρτο. Το ίδιο και με τις μνήμες.
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κοιτάς πρώτα να δεις αν όντως είναι έτσι και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα