Προς το περιεχόμενο

overclocking E6500???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Antwni

off topic    

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάνε την καλή και μέτρα την απόσταση από το καπάκι του επεξεργαστή μέχρι τον πλαϊνό ανεμιστήρα να δούμε πόσο περιθώριο έχεις, γιατί αν είναι λιγότερο από 16εκ. δεν παίζει να χωράει αυτή που πρότεινα και κάποιες άλλες που έχω κατά νου.

Δημοσ.

δεν καταλαβα απο που πρεπει να μετρησω...για καντο πιο λιανα.

---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:09 ----------

ααα χωραει εχω 18 περιπου...ετσι κι αλιως θα τον καταργησω τον πλαινο γιατι εχει χαλασει οποτε μη σε φοβηζει...

Δημοσ.

Σε κατάσταση ηρεμίας δε θα δεις μεγάλη διαφορά, θα δεις όμως υπό φόρτο.

Πάντως και με τη stock που έχεις καλά είσαι από temps προς το παρόν.

Δημοσ.

οκ απλα μου φανηκε πολυ το 67 που επιασε με 100% cpu και φοβηθηκα...να σας πω υπαρχει προγραμμα να δω θερμοκρασια του northbridge??

Δημοσ.

Αν θες να ρίξεις τη θερμοκρασία, υπάρχουν διάφοροι τρόποι πέρα απ' το να αλλάξεις ψύκτρα, αλλά όχι με το ίδιο αποτέλεσμα.

1. Να καθαρίσεις όσο καλύτερα την ψύκτρα και το εσωτερικό του κουτιού.

2. Να αλλάξεις θερμοαγώγιμη.

3. Να βελτιώσεις όσο περισσότερο μπορείς το cable management και ν' αυξήσεις τη ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού.

4. Να ρυθμίσεις χειροκίνητα το CPU Vcore στην ελάχιστη τιμή για την εκάστοτε συχνότητα σε περίπτωση που στο Auto η μητρική σου εφαρμόζει περίσσια τάση χωρίς λόγο.

Αν από όλα τα παραπάνω, δεν κερδίσεις τα αναμενόμενα (5°C π.χ. ή και περισσότερο) υπό φόρτο, πας και σε αλλαγή ψύκτρας προς το καλοκαίρι που θα ανέβουν οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος.

Δημοσ.

τα εχω κανει...αλλα δεν καταλαβαινω αυτο με το vcore....εννοεις μεσα απο το bios να το χαμηλωσω?

του εχω βαλει 1.40000v πιο κατω ισως πεταει μπλε οθονη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...