Προς το περιεχόμενο

παραπληροφοριση πωλητη

ts0glanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, σημερα πηγα στα εγκαινια του καταστηματος saturn με σκοπο να αγορασω μια tv τα κριτιρια που ειχα θεσει για να βρω τιν καταληλη ηταν να βρω μια (lcd 32" full hd) σε καλη τιμη... και ξεκινισα τιν αναζητηση στο συγκεκριμενο καταστημα λογο της προσφορας που ειχε (lg 32" full hd στα 269e) οταν εφτασα στο καταστημα ειχε τελειωσει ιδη το αποθεμα των LG, και επισης ειχε τελειωση μια ακομη προσφορα (samsung 32" full hd 299e) η οποια δεν ειχε διαφημηστει , αλλα μαλλον λογο τις ζητησης εμπνευστικαν εκεινη την στιγμη, και ηρθε η στιγμη τις 3ης προσφαρας οπου ο πωλητης αναφερει (sony 32" full hd 299e)(32bx300) οταν γυρισα σπιτι και κανοντας μια αναζητηση στο Internet ανακαλυψα οτι η sony η οποια και προμηθευτικα δεν ηταν full hd αλλα hd ready.. ποια ειναι η γνωμη σας να πας στο καταστημα και να απαιτησω αυτο το οποιο μου ειπαν οτι αγοραζω, (αν βγαλω ακρη), η να αρκεστω στο οτι πηρα μια αρκετα καλη tv σε καλη τιμη... ?

σας ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιο ασχοληθει με το θεμα μου... και να ζητησω συγνωμη αν εχω κανει καποιο λαθος στο post διοτι ειναι το πρωτο μου.

Δημοσ.

Μπορείς αν έχεις τη συσκευασία στην αρχική της κατάσταση να την επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω για τους δικούς σου λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρεις.

Θέλει λίγο τσαμπουκά σίγουρα.

Αν είσαι καλά ψυχολογικά και δεν λες κάθε φορά που βλέπεις, " ρε γαμ@τι, τη πάτησα, νόμιζα ότι ήταν Full HD", τότε κράτα τη.

Δημοσ.

αν θελεις οποσδοιποτε full hd,να την πας πισω.με ολοκληρη την συσκευασια και την αποδειξη.δεν χρειαζεται τπτ.και μονο να πεις οτι"νομιζα οτι ειναι......"θα την παρουν πισω.αν μαλιστα πεις οτι" μου ειπε ο πωλητης..."φωναζουν τον πωλητη,επιβεβαιωνει και περνεις τα χρηματα.αρκει να πεις οτι θελεις επιστροφη χρηματων ,γιατι αλλιως προτεινουν αγορα αλλης ή πιστωτικο.παντως απο αυτην την αλυσιδα δεν ειχα ποτε προβλημα,εν αντιθεση με αλλα ελληνικα καταστηματα.....

Δημοσ.

Και βέβαια να τη πας πίσω! Πες τους απλά και ωραία ότι έγινε "λάθος συνεννόηση με το πωλητή". Δε θα σε αμφισβητήσουν. Και εγώ έχω αλλάξει monitor-tv σ΄αυτούς χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Κράτα την μιας και σε 32" έτσι κι'αλλιώς δεν μπορείς να δεις Full HD σήμα μιας και είναι μικρή. Δεν θα καταλάβεις διαφορά σε αυτές τις ίντσες. Απο 37 και πάνω ναι αλλα σε 32 μια χαρά θα είσαι.

Δημοσ.

γεια σας σημερα πηγα πισω στο καταστημα και τους αναφερα το προβλημα το οποιο υπηρχε μετα απο τον ενλενχω που πραγματοποιησαν στιν tv την οποια επεστρεψα δεχτηκαν το λαθος (χωρις να φερουν καμια αντηρηση, μου ζητησαν συγνωμη και ζητησαν να εχω κατανοηση λογο των εγκαινιων και τις καταστασης που υπηρχε εχτες) την οποια και ειχαν λογο τις αψοχης συμπεριφορας που ειχαν στο service.. πειρα πιστοτικο το ποσο που πληρωσα και με ενα ποσο το οποιο συμπληρωσα πειρα μια 40ΒΧ40.. (παρολο που ειχαν σαν κυριο σκοπο να με πεισουν να παρω ενα αλλο προιων του καταστηματος , δεν μου στερησαν το δικαιομα επιστροφης χρηματων).

ηταν αψογοι και το προβλημα ληθηκε πολυ ευκολα..

σας ευχαριστω για την συμμετοχη σας στο topic μου οπου και με ωθησατε να παω πισω και να ζητησω το δικιο μου ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...