Demonas23 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ακουστε πως εχει, με εναν φιλο μου θελουμε να στεισουμε ενα social network που να πλησιαζει το facebook απο θεμα εμφανισης και λειτουργιων αλλα χωρις να ειναι απολυτη προτεραιοτητα... εχω τσεκαρει καποια free host και καποια payment host... η απορια μου ειναι η εξης: ποια εταιρια μου προτεινετε να χρησιμοποιεισω ωστε να στεισω το Social Network μου?
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
poscaman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ακουστε πως εχει, με εναν φιλο μου θελουμε να στεισουμε ενα social network που να πλησιαζει το facebook απο θεμα εμφανισης και λειτουργιων αλλα χωρις να ειναι απολυτη προτεραιοτητα... εχω τσεκαρει καποια free host και καποια payment host... η απορια μου ειναι η εξης: ποια εταιρια μου προτεινετε να χρησιμοποιεισω ωστε να στεισω το Social Network μου? όχι άλλα facebook-like. Πήξαμε
alexandr0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ακουστε πως εχει, με εναν φιλο μου θελουμε να στεισουμε ενα social network που να πλησιαζει το facebook απο θεμα εμφανισης και λειτουργιων αλλα χωρις να ειναι απολυτη προτεραιοτητα... εχω τσεκαρει καποια free host και καποια payment host... η απορια μου ειναι η εξης: ποια εταιρια μου προτεινετε να χρησιμοποιεισω ωστε να στεισω το Social Network μου? Σου προτείνω να δεις το θέμα ρεαλιστικά εκτός και αν έχεις πολύ πλούσιο μπαμπά και να προσπαθήσεις να παλέψεις με το http://www.elgg.org/ Αν θες να κάνεις μέτρια προς σοβαρή δουλειά ξέχνα το free hosting.
jms Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 http://testbp.org/ είναι το buddypress το οποίο παίζει πάνω από wordpres(αν και είναι σαν άλλη λογική) τώρα για να το φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο θέλει ενασχόληση και γνώση...
Demonas23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 λοιπον, απο το θεμα χρηματων δεν εχω μεγαλο μπατζετ, εχω domain και host, εγω θελω με λιγα λογια ενα σαιτ (πχ οπως το τζουμλα για αντιστοιχη δουλια) που να ειναι για social networks, η αν υπαρχει καποιο σαιτ που να εξηγει την ολη δουλεια που χρειαζετε ενα social network@
giorgos147 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Θές 6 μήνες προγραμματισμό και τουλάχιστον 50.000 ευρώ. Καλή αρχή. Εκτός και αν χρησιμοποιήσει πλατφόρμα όπως για παράδειγμα και το JomSocial για Joomla το οποίο του προτείνω, που θα του έρθει και 49.900€ φθηνότερα. Αλλά και πάλι, 50.000 γιατί;
nikos_90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Θές 6 μήνες προγραμματισμό και τουλάχιστον 50.000 ευρώ. Καλή αρχή. 6 μηνες? γιατι? αν ξερεις τι κανεις και δουλευεις framework σε 2 μηνες εισαι ετοιμος
mixalis8 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 παιδιά το έφτιαξα..... 1 μέρα δουλεια..... χαχαχα έχετε πολύ πλάκα..... όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι όσοι είδαν το social network.... Απο την μέρα που ξεκίνησε η προβολή μου έχουν έρθει 10 πελάτες που θέλουν social network!!!! χαχαχα......
poscaman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 παιδιά το έφτιαξα..... 1 μέρα δουλεια..... χαχαχα έχετε πολύ πλάκα..... όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι όσοι είδαν το social network.... Απο την μέρα που ξεκίνησε η προβολή μου έχουν έρθει 10 πελάτες που θέλουν social network!!!! χαχαχα...... Μην πίνεις όταν ποστάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.