Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ακόμα και μετά από το format.....

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχαχαχαχα......κανονικά έκανα διακοπές λες να ήθελα και άλλες όμως και για αυτό κάνει ετσι???:lol:οθόνη όχι...τώρα αν πιάσουμε τα laptop έχω:lol:γίνεται κάτι έτσι???:whistle:

Με laptop δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια, αλλά νομίζω δεν γίνεται. Σίγουρα γίνεται το ανάποδο να συνδέσεις οθόνη σε laptop. Δοκίμασε αυτό που σου λέει ο fotis ίσως να έχει πρόβλημα η Mobo σου στη συγκεκριμένη υποδοχή αν συνεχίσει πήγαινε μια βόλτα από πλαίσιο και ο Θεός μαζί σου!!!

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με laptop δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια, αλλά νομίζω δεν γίνεται. Σίγουρα γίνεται το ανάποδο να συνδέσεις οθόνη σε laptop. Δοκίμασε αυτό που σου λέει ο fotis ίσως να έχει πρόβλημα η Mobo σου στη συγκεκριμένη υποδοχή αν συνεχίσει πήγαινε μια βόλτα από πλαίσιο και ο Θεός μαζί σου!!!

λοιπόν..το άλλαξα...δείχνει να δουλεύει καλά:lol:κρατάω τις επιφυλάξεις μου όμως μετά από τόσα που χω δει...:-)ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα:-)

Δημοσ.
λοιπόν..το άλλαξα...δείχνει να δουλεύει καλά:lol:κρατάω τις επιφυλάξεις μου όμως μετά από τόσα που χω δει...:-)ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα:-)

Μπράβο και πάλι, ας ελπίσω να μη σε ξαναδώ να ποστάρεις εδώ, να έχει λυθεί το prob και να κάνεις όλα σου τα μπανάκια από δω και πέρα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μπράβο και πάλι, ας ελπίσω να μη σε ξαναδώ να ποστάρεις εδώ, να έχει λυθεί το prob και να κάνεις όλα σου τα μπανάκια από δω και πέρα :lol::lol::lol::lol:

χαχαχα...το υπόσχομαι...από εδώ και πέρα όλα τα μπανάκια:-Dευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι...καλό βράδυ:-)

Δημοσ.

++++ Ν και απο εμένα..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...