Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ακόμα και μετά από το format.....

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά προτείνω να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τους, άμα είναι χαμηλότερου επιπέδου κάρτα, τότε για εμένα να την επιστρέψεις πίσω, και να ζητήσεις μία ανάλογη, ή παρόμια

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικά προτείνω να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τους, άμα είναι χαμηλότερου επιπέδου κάρτα, τότε για εμένα να την επιστρέψεις πίσω, και να ζητήσεις μία ανάλογη, ή παρόμια

θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί γιατί τελικά το συνεχίζει αυτό:-(

---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ----------

ε άκυρη και η ερώτησή μου τότε!!!

την θερμοκρασία πως την είδες???

Δημοσ.
θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί γιατί τελικά το συνεχίζει αυτό:-(

---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ----------

την θερμοκρασία πως την είδες???

Κάνε μου μία χάρη, άστο να τρέξει παραπάνω, πόσταρε φώτο εδώ, πραγματικά απορώ τι έχουν κάνει.

Δημοσ.
Κάνε μου μία χάρη, άστο να τρέξει παραπάνω, πόσταρε φώτο εδώ, πραγματικά απορώ τι έχουν κάνει.

οκ θα το αφήσω κανα τέταρτο τώρα...επιστρέφω σε λίγο:fear:

Δημοσ.
ναι το είδα:-D

dsdasdasn.png

τωρα τι λεει??το πέτυχα???

Μπράβο!!! smileybounce016.gif

Είδες δεν ήταν δύσκολο άκου και το θείο washcloud ;)

Λοιπόν καλό το Furmark, συνεχίζει η κιτρινίλα;;; Τσέκαρε μήπως δεν έχουν κουμπώσει καλά τα καλώδια πίσω από την οθόνη και πίσω στο pc σου. Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή :-(

Δημοσ.
Μπράβο!!! smileybounce016.gif

Είδες δεν ήταν δύσκολο άκου και το θείο washcloud ;)

Λοιπόν καλό το Furmark, συνεχίζει η κιτρινίλα;;; Τσέκαρε μήπως δεν έχουν κουμπώσει καλά τα καλώδια πίσω από την οθόνη και πίσω στο pc σου. Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή :-(

κατα πρώτον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια:-)κοίταξα τα έβγαλα και τα ξανάβαλα τα καλώδια αλλά συνεχίζει...βασικά με την καινούρια κάρτα έφυγε η κιτρινίλα..τώρα έχω κυματάκια:-(γιατί όλα σε μένα???:mad:

Δημοσ.
κατα πρώτον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια:-)κοίταξα τα έβγαλα και τα ξανάβαλα τα καλώδια αλλά συνεχίζει...βασικά με την καινούρια κάρτα έφυγε η κιτρινίλα..τώρα έχω κυματάκια:-(γιατί όλα σε μένα???:mad:

βρε μήπως δε πήγες για μπανάκια το καλοκαίρι και το Pc σου, σου υπενθυμίζει τα κύματα, τις ακρογιαλιές και τα μπάνια που έχασες;;;;; :lol:

Αστειεύομαι από ότι κατάλαβες... Έχεις άλλη οθόνη στο σπίτι;;;

Δημοσ.
βρε μήπως δε πήγες για μπανάκια το καλοκαίρι και το Pc σου, σου υπενθυμίζει τα κύματα, τις ακρογιαλιές και τα μπάνια που έχασες;;;;; :lol:

Αστειεύομαι από ότι κατάλαβες... Έχεις άλλη οθόνη στο σπίτι;;;

χαχαχαχαχα......κανονικά έκανα διακοπές λες να ήθελα και άλλες όμως και για αυτό κάνει ετσι???:lol:οθόνη όχι...τώρα αν πιάσουμε τα laptop έχω:lol:γίνεται κάτι έτσι???:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...