fotis4u Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά προτείνω να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τους, άμα είναι χαμηλότερου επιπέδου κάρτα, τότε για εμένα να την επιστρέψεις πίσω, και να ζητήσεις μία ανάλογη, ή παρόμια
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 άκυρο το κάνει πάλι... ε άκυρη και η ερώτησή μου τότε!!!
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά προτείνω να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τους, άμα είναι χαμηλότερου επιπέδου κάρτα, τότε για εμένα να την επιστρέψεις πίσω, και να ζητήσεις μία ανάλογη, ή παρόμια θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί γιατί τελικά το συνεχίζει αυτό ---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- ε άκυρη και η ερώτησή μου τότε!!! την θερμοκρασία πως την είδες???
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί γιατί τελικά το συνεχίζει αυτό ---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ---------- την θερμοκρασία πως την είδες??? Κάνε μου μία χάρη, άστο να τρέξει παραπάνω, πόσταρε φώτο εδώ, πραγματικά απορώ τι έχουν κάνει.
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Κάνε μου μία χάρη, άστο να τρέξει παραπάνω, πόσταρε φώτο εδώ, πραγματικά απορώ τι έχουν κάνει. οκ θα το αφήσω κανα τέταρτο τώρα...επιστρέφω σε λίγο
fotis4u Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ το ίδιο, παίζει να σου έχουν πλασάρει καμία μεταχειρισμένη..
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ το ίδιο, παίζει να σου έχουν πλασάρει καμία μεταχειρισμένη.. ελπίζω να φαίνεται...
fotis4u Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Εγώ συνεχίζω να είμαι της άποψης να την πας πίσω.
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχεις pm!!! ναι το είδα τωρα τι λεει??το πέτυχα???
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ναι το είδα τωρα τι λεει??το πέτυχα??? Μπράβο!!! Είδες δεν ήταν δύσκολο άκου και το θείο washcloud Λοιπόν καλό το Furmark, συνεχίζει η κιτρινίλα;;; Τσέκαρε μήπως δεν έχουν κουμπώσει καλά τα καλώδια πίσω από την οθόνη και πίσω στο pc σου. Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο!!! Είδες δεν ήταν δύσκολο άκου και το θείο washcloud Λοιπόν καλό το Furmark, συνεχίζει η κιτρινίλα;;; Τσέκαρε μήπως δεν έχουν κουμπώσει καλά τα καλώδια πίσω από την οθόνη και πίσω στο pc σου. Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή κατα πρώτον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειακοίταξα τα έβγαλα και τα ξανάβαλα τα καλώδια αλλά συνεχίζει...βασικά με την καινούρια κάρτα έφυγε η κιτρινίλα..τώρα έχω κυματάκιαγιατί όλα σε μένα???
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 κατα πρώτον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειακοίταξα τα έβγαλα και τα ξανάβαλα τα καλώδια αλλά συνεχίζει...βασικά με την καινούρια κάρτα έφυγε η κιτρινίλα..τώρα έχω κυματάκιαγιατί όλα σε μένα??? βρε μήπως δε πήγες για μπανάκια το καλοκαίρι και το Pc σου, σου υπενθυμίζει τα κύματα, τις ακρογιαλιές και τα μπάνια που έχασες;;;;; Αστειεύομαι από ότι κατάλαβες... Έχεις άλλη οθόνη στο σπίτι;;;
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 βρε μήπως δε πήγες για μπανάκια το καλοκαίρι και το Pc σου, σου υπενθυμίζει τα κύματα, τις ακρογιαλιές και τα μπάνια που έχασες;;;;; Αστειεύομαι από ότι κατάλαβες... Έχεις άλλη οθόνη στο σπίτι;;; χαχαχαχαχα......κανονικά έκανα διακοπές λες να ήθελα και άλλες όμως και για αυτό κάνει ετσι???οθόνη όχι...τώρα αν πιάσουμε τα laptop έχωγίνεται κάτι έτσι???
fotis4u Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Άμα έχει δεύτερη υποδοχή για οθόνη η κάρτα γραφικών τότε δοκίμασε να την συνδέσης στην δεύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.