Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα ακόμα και μετά από το format.....

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεγκατάσταση τους παλιόυς drivers και μπαίνεις στο site της κάρτας σου και κατευάζεις τους τελευταίους οδηγούς και τους τρέχεις, και μετά ενημέρωσέ μας.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απεγκατάσταση τους παλιόυς drivers και μπαίνεις στο site της κάρτας σου και κατευάζεις τους τελευταίους οδηγούς και τους τρέχεις, και μετά ενημέρωσέ μας.

για να μην κάνω καμιά βλακεία..από που τους αντικαθιστώ???:o

Δημοσ.

για να μην κάνω καμιά βλακεία..από που τους αντικαθιστώ???:o

Πίνακας Ελέγχου-->Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων,

Εντοπίζεις τον οδηγό και πατάς αφαίρεση.

Δημοσ.

Πίνακας Ελέγχου-->Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων,

Εντοπίζεις τον οδηγό και πατάς αφαίρεση.

μπήκα αλλα έχει πολλά που λένε nvidia...ποιο να βγάλω??:o

Δημοσ.

μπήκα αλλα έχει πολλά που λένε nvidia...ποιο να βγάλω??:o

Κοίτα κάποιο που να λέει Display Drivers, διαφορετικά κάνε κλίκ σε ένα και μετά μπορεί να σου βγάλει επιλογή για το τί θες να κάνεις απεγκατάσταση. Εάν δεν τα καταφέρεις πες μου, να σου πώ να το κάνεις μέσα απο την διαχείριση συσκευών.

Δημοσ.

Κοίτα κάποιο που να λέει Display Drivers, διαφορετικά κάνε κλίκ σε ένα και μετά μπορεί να σου βγάλει επιλογή για το τί θες να κάνεις απεγκατάσταση. Εάν δεν τα καταφέρεις πες μου, να σου πώ να το κάνεις μέσα απο την διαχείριση συσκευών.

λοιπόν νομίζω πως απεγκατέστησα σωστά τους drivers...κάνω εγκατάσταση από το cd ου μου έδωσαν και το πρόβλημα συνεχίζεται παρόλο που τώρα δείχνει τη σωστή κάρτα:-(

Δημοσ.
Περιέγραψέ μου λίγο τι ακριβώς σου κάνει, τι σου εμφανίζει η οθόνη..?

η οθόνη φαίνεται κανονικά όλα κομπλέ...απλά κάνει κύματα....διαγώνια κύματα:-(

Δημοσ.
η οθόνη φαίνεται κανονικά όλα κομπλέ...απλά κάνει κύματα....διαγώνια κύματα:-(

Δε ξανακάνεις ένα τεστ στη κάρτα σου με το furmark, έτσι από περιέργεια για να δούμε τι σου έδωσαν από πλαίσιο;;;

Δημοσ.
Δε ξανακάνεις ένα τεστ στη κάρτα σου με το furmark, έτσι από περιέργεια για να δούμε τι σου έδωσαν από πλαίσιο;;;

του έβαλα να κάνει αλλά αυτό θα λύσει το πρόβλημα???:-(

Δημοσ.
εξαρτάται τι θα δούμε!!!

πόση ώρα να το αφήσω???να κάνω και άλλη μια ερώτηση...μου άλλαξαν την κάρτα και μου έβαλαν αυτή...νομίζω η προηγούμενη είναι καλύτερη....στην εγγύηση λέει ότι αλλάζουν το ελλατωματικό εξάρτημα με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών...τι κάνω τώρα την αφήνω έτσι ή τους λέω τίποτα???

Δημοσ.
+1 και απο μένα, τρέξε το τέστ και πόσταρε εικόνα να δούμε τα αποτελέσματα.

λοιπόν δεν ξέρω πως γίνεται αυτό(προσωπικώς δεν με χάλασε) αλλά έφτιαξε:lol: το άφησα να τρέξει 8 λεπτά....minimum θερμοκρασία 42 βαθμοί και maximum 52...τι λέτε???

---------- Προσθήκη στις 01:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ----------

λοιπόν δεν ξέρω πως γίνεται αυτό(προσωπικώς δεν με χάλασε) αλλά έφτιαξε:lol: το άφησα να τρέξει 8 λεπτά....minimum θερμοκρασία 42 βαθμοί και maximum 52...τι λέτε???

άκυρο το κάνει πάλι...:mad:

Δημοσ.

Όταν λες έφτιαξε εννοείς δεν κάνει κίτρινα κύματα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...