TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 να ανοίξω το pc δηλαδή??μετά δε θα έχει πρόβλημα??? το σταμάτησα...φώτο ολόκληρη δεν με αφήνει να ανεβάσω..λέει είναι πολύ μεγάλο το αρχείο ---------- Προσθήκη στις 02:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:57 ---------- liopyr τι είναι αυτό???δεν το χω και πολύ το θέμα.. Σαν Έλληνας έπρεπε να ξέρεις τι εστί πατέντα . Πάτα εκεί που έχει διαφορετικό χρώμα το μήνυμα του liopyr να καταλάβεις. να ανοίξω το pc δηλαδή??μετά δε θα έχει πρόβλημα??? Αν δεν τον ανοίξεις θα έχεις πρόβλημα αν φοβάσαι και δεν θες να το ψάξεις πάνε το σε κάποιο τεχνικό για καθάρισμα.
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ...τί να πω κι εγώ, που έβαλα "indian feather" στο Google και ορίστε τί έβγαλε... Σου έχουνε κάνει εμβόλιο spam εσένα ρε; Άσε ένα thread καθαρό ναούμ! ---------- Προσθήκη στις 03:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:04 ---------- ναι το είδα...δηλαδή να του βάλω κάτι ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία εε?? Ναι, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου δεν είναι τίποτα δύσκολο.
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 washcloud θα μας τρελάνεις σου έβγαλε τέτοια εικόνα και ακόμα ασχολείσαι με εμάς;;
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ...τί να πω κι εγώ, που έβαλα "indian feather" στο Google και ορίστε τί έβγαλε... Ακόμα να πας για ύπνο εσύ;;;;;; Ε όχι και ινδιάνα βρεεεεεεεεεεεε. Πάλι αρχίζω να μην πιάνω το γιορ σμαρτ χουμορ
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σαν Έλληνας έπρεπε να ξέρεις τι εστί πατέντα .Πάτα εκεί που έχει διαφορετικό χρώμα το μήνυμα του liopyr να καταλάβεις. Αν δεν τον ανοίξεις θα έχεις πρόβλημα αν φοβάσαι και δεν θες να το ψάξεις πάνε το σε κάποιο τεχνικό για καθάρισμα. για την πατέντα το πιάσα απλά δεν ξέρω πως να το κάνω οπότε θα αναλάβει γνωστός με γνώσεις σ αυτά ευχαριστώ πολύ
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για την πατέντα το πιάσα απλά δεν ξέρω πως να το κάνω οπότε θα αναλάβει γνωστός με γνώσεις σ αυτά ευχαριστώ πολύ Πιθανόν να μην είναι απαραίτητο πάντως, άστο πρώτα ως έχει να δεις αν θα ξαναβγάλει πρόβλημα.
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για την πατέντα το πιάσα απλά δεν ξέρω πως να το κάνω οπότε θα αναλάβει γνωστός με γνώσεις σ αυτά ευχαριστώ πολύ Ανοίξτε πρώτα το κουτί να δείτε τη κάρτα είναι (με η χωρίς ανεμιστήρα) Για να φτάνει τα 106 σε ένα τέταρτο σίγουρα θα έχει προβλήματα.
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Προτείνω να καθαρίσεις απο τις σκόνες το μηχάνημά σου και κυρίως την κάρτα γραφικών σου, και μετά ξανατρέξε πάλι το προγραμματάκι να δείς εάν πέρνεις καλύτερα αποτελέσματα. Για μένα μην μπαίνεις στην διαδικασία να πειράξεις την κάρτα σου σαν πρώτη επιλογή. Σε διαφορετική περίπτωση που δεν δείς κάποια αλλαγή εφάρμοσε τον ορισμό της πατέντας Παρατήρηση: Η κάρτα γραφικών σου δεν έχει απο την μαμά της ψύχτρα ;
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 θα του ρίξω μια ματιά αύριο.....ελπίζω να μην ξαναβγάλει πρόβλημασας ευχαριστώ όλουςκαλό βράδυ ---------- Προσθήκη στις 03:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:13 ---------- Προτείνω να καθαρίσεις απο τις σκόνες το μηχάνημά σου και κυρίως την κάρτα γραφικών σου, και μετά ξανατρέξε πάλι το προγραμματάκι να δείς εάν πέρνεις καλύτερα αποτελέσματα. Για μένα μην μπαίνεις στην διαδικασία να πειράξεις την κάρτα σου σαν πρώτη επιλογή. Σε διαφορετική περίπτωση που δεν δείς κάποια αλλαγή εφάρμοσε τον ορισμό της πατέντας Παρατήρηση: Η κάρτα γραφικών σου δεν έχει απο την μαμά της ψύχτρα ; αυτό δεν το ξέρωθα το ανοίξω και θα το δω αν όχι αύριο μεσα στο ΣΚ και αν προκύψει τίποτα θα ξανακάνω post εδώ
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παρατήρηση: Η κάρτα γραφικών σου δεν έχει απο την μαμά της ψύχτρα ; Αν είναι η silent υλοποίηση όπως λέει στο τρίτο ποστ, έχει passive ψύκτρα. Not furmark friendly.
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σου έχουνε κάνει εμβόλιο spam εσένα ρε; Άσε ένα thread καθαρό ναούμ! Σους, ξεχρεώνω την κοσμιωτάτη σχολική διαγωγή τώρα. washcloud θα μας τρελάνεις σου έβγαλε τέτοια εικόνα και ακόμα ασχολείσαι με εμάς;; Ε τί να κάνω, να πάω να την βρω; Ακόμα να πας για ύπνο εσύ;;;;;; Ε όχι και ινδιάνα βρεεεεεεεεεεεε. Πάλι αρχίζω να μην πιάνω το γιορ σμαρτ χουμορ Αν εννοείς ότι δεν κατάλαβες το ινδιανο-χιούμορ, πρόσεξε τι είχες πει (τονισμένο με τα κόκκινα γράμματα). Αν πάλι εννοείς το ss από Google, ε που να με πιάσει ύπνος μ' αυτό που είδαν τα ματάκια μου
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ενημέρωσέ μας σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, και επείσης post-αρε μας όταν το κοιτάξεις για το εάν η κάρτα σου έχει ψύκτρα-ανεμυστηράκι, για να ξέρουμε να συκρίνουμε τα αποτελέσματα σου με το Hardware σου. Καλό σου βράδυ
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σους, ξεχρεώνω την κοσμιωτάτη σχολική διαγωγή τώρα. Ε τί να κάνω, να πάω να την βρω; Αν εννοείς ότι δεν κατάλαβες το ινδιανο-χιούμορ, πρόσεξε τι είχες πει (τονισμένο με τα κόκκινα γράμματα). Αν πάλι εννοείς το ss από Google, ε που να με πιάσει ύπνος μ' αυτό που είδαν τα ματάκια μου Ότι πεις λέμε σου χαλάω εγώ χατήρι και ειδικά μετά από αυτό που είδες :lol:;;;; ΠΟΤΕ!!! Και όπως είπε ο washcloud ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΝΊΣΤΙΚΑ αλλά μόνο ΙΝΔΙΑΝΙΣΤΙΚΑ μετα τις 2 :lol:
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Wc8QJNF9CJU
Riquelme10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν παιδιά πήγα το pc στο πλαίσιο...μου άλλαξαν κάρτα γραφικών...δεν νομίζω να έβαλαν την ίδια...στην απόδειξη πάνω λέει VGA PCI-X Twintech GT 220 512 MB HDMI (οπότε φαντάζομαι έβαλαν άλλη)...το σύνδεσα πριν λίγο και η οθόνη κάνει κύματα ξέρετε τι μπορεί να φταίει??παρολα αυτά στο device manager στα windows λέει οτι έχω την παλιά κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.