Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα για καλό και για κακό να τρέξεις το FurMark, για να σιγουρευτείς εσύ περισσότερο, για να μην σου παρουσιαστούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Καλό σου βράδυ. εντάξει...το κατέβασα..το αφήνω όπως είναι???τρέχει το stability test και περιμένω να τελειώσει κάποια στιγμή???
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εντάξει...το κατέβασα..το αφήνω όπως είναι???τρέχει το stability test και περιμένω να τελειώσει κάποια στιγμή??? Άστο μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία η Gpu σου! Κάτω σου δείχνει τη θερμοκρασία. Βγάλε ένα screenshot όπως είπε washcloud . Και ανέβασέ το να το δούμε. @washcloud όντως πάει ο ύπνος
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Άστο μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία η Gpu σου! Κάτω σου δείχνει τη θερμοκρασία. Βγάλε ένα screenshot όπως είπε washcloud . Και ανέβασέ το να το δούμε. @washcloud όντως πάει ο ύπνος μου φάνηκε πιο εύκολο αυτό που είπες εσύ ελπίζω να μην έκανα βλακεία...
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σόρρυ αλλά δεν φαίνεται κάτι ή εγώ νύσταξα αρκετά washcloudddddddddddddddd
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Σόρρυ αλλά δεν φαίνεται κάτι ή εγώ νύσταξα αρκετά washcloudddddddddddddddd τίποτα??ποιο κομμάτι θες ακριβώς???
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το 106 βαθμοί Κελσίου πάντως φάνηκαν Riquelme10 σβήσε των αμέσως βγάλε την κάρτα γραφικών και καθάρισε τον από σκόνες .
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τίποτα??ποιο κομμάτι θες ακριβώς??? όλο το παράθυρο με το <<μάλλινο ντόνατ>> που κόβει σβούρες γύρω γύρω! Η θερμοκρασία πάντως είναι υψηλή δώσε όμως φώτο και σταμάτησέ το
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Furmark stability σε passive υλοποιήσεις είναι σα να προκαλείς λίγο την τύχη σου πάντως. Στο screenshot φαίνεται πως χτύπησε 106C η σκύλα, πυρετός. Αν ο υπολογιστής έχει σταματήσει να freez-άρει, ξέχασέ το και προχώρα. Αν δε σταματήσει, ghetto mod. ;p
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το 106 βαθμοί Κελσίου πάντως φάνηκαν Riquelme10 σβήσε των αμέσως βγάλε την κάρτα γραφικών και καθάρισε τον από σκόνες . να ανοίξω το pc δηλαδή??μετά δε θα έχει πρόβλημα??? όλο το παράθυρο με το <<μάλλινο ντόνατ>> που κόβει σβούρες γύρω γύρω! Η θερμοκρασία πάντως είναι υψηλή δώσε όμως φώτο και σταμάτησέ το το σταμάτησα...φώτο ολόκληρη δεν με αφήνει να ανεβάσω..λέει είναι πολύ μεγάλο το αρχείο ---------- Προσθήκη στις 02:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:57 ---------- Furmark stability σε passive υλοποιήσεις είναι σα να προκαλείς λίγο την τύχη σου πάντως. Στο screenshot φαίνεται πως χτύπησε 106C η σκύλα, πυρετός. Αν ο υπολογιστής έχει σταματήσει να freez-άρει, ξέχασέ το και προχώρα. Αν δε σταματήσει, ghetto mod. ;p liopyr τι είναι αυτό???δεν το χω και πολύ το θέμα..
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βγάλε ένα screenshot όπως είπε washcloud @washcloud όντως πάει ο ύπνος ...τί να πω κι εγώ, που έβαλα "indian feather" στο Google και ορίστε τί έβγαλε...
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 E, δες στο link.Αυτοσχέδιο φουρφούρι. ναι το είδα...δηλαδή να του βάλω κάτι ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία εε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.