Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πριν κάνω format ο υπολογιστής κοκκάλωνε μερικές φορές και εμφανιζόντουσαν κίτρινες γραμμές και δεν ανταποκρινόταν....τώρα έχω κάνει 2 απανωτά format και συνεχίζει να το κάνει...μήπως ξέρετε τι φταίει???βοηθήστε όποιος ξέρει κάτι...
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πριν κάνω format ο υπολογιστής κοκκάλωνε μερικές φορές και εμφανιζόντουσαν κίτρινες γραμμές και δεν ανταποκρινόταν....τώρα έχω κάνει 2 απανωτά format και συνεχίζει να το κάνει...μήπως ξέρετε τι φταίει???βοηθήστε όποιος ξέρει κάτι... πες καταρχήν τι σύστημα έχεις. Και θα βοηθούσε ενα screenshot. Πιθανόν κάρτα γραφικών!
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 πες καταρχήν τι σύστημα έχεις. Και θα βοηθούσε ενα screenshot. Πιθανόν κάρτα γραφικών! screenshot δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω....λοιπόν έχω έναν turbo-x με επεξεργαστή intel pentium dual 2.20 GHz...RAM 2 GB...κοίταξα στο device manager για να σου πω για κάρτα γραφικών και μου λέει στο display adapters ότι έχω NVIDIA GeForce 8500 GT (Microsoft Corporation -WDDM v1.1)....δεν ξέρω τι είναι αυτό...δεν είμαι και πολύ σχετικόςεν τω μεταξύ εγώ κάρτα γραφικών έχω μια ASUS 8500GT silent...μήπως είναι το ίδιο???δεν ξέρω και καλά...ελπίζω να σε βοηθάω
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 screenshot δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω....λοιπόν έχω έναν turbo-x με επεξεργαστή intel pentium dual 2.20 GHz...RAM 2 GB...κοίταξα στο device manager για να σου πω για κάρτα γραφικών και μου λέει στο display adapters ότι έχω NVIDIA GeForce 8500 GT (Microsoft Corporation -WDDM v1.1)....δεν ξέρω τι είναι αυτό...δεν είμαι και πολύ σχετικόςεν τω μεταξύ εγώ κάρτα γραφικών έχω μια ASUS 8500GT silent...μήπως είναι το ίδιο???δεν ξέρω και καλά...ελπίζω να σε βοηθάω Κατέβασε 2 προγράμματα. Το ένα είναι για να δούμε ποια κάρτα έχεις και το άλλο αν η κάρτα έχει πρόβλημα. 1. GPU-Z 2. FurMark
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 screenshot δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω....λοιπόν έχω έναν turbo-x με επεξεργαστή intel pentium dual 2.20 GHz...RAM 2 GB...κοίταξα στο device manager για να σου πω για κάρτα γραφικών και μου λέει στο display adapters ότι έχω NVIDIA GeForce 8500 GT (Microsoft Corporation -WDDM v1.1)....δεν ξέρω τι είναι αυτό...δεν είμαι και πολύ σχετικόςεν τω μεταξύ εγώ κάρτα γραφικών έχω μια ASUS 8500GT silent...μήπως είναι το ίδιο???δεν ξέρω και καλά...ελπίζω να σε βοηθάω Ναι το ίδιο είναι έχεις NVIDIA GeForce 8500 GT μόνο που δεν είναι της Nvidia άλλα της ASUS το ότι γράφει Microsoft Corporation ίσος να δείχνει ότι δεν έχεις τα σωστά driver κατέβασε τα αν θες να δοκιμάσεις,αλλά και εγώ για χαλασμένη κάρτα γραφικών το βλέπω.
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 edit: επειδή είπες πως δεν ξέρεις να ανεβάζεις εικόνα εδώ ή να παίρνεις screenshot και θα μας χρειαστεί ένα από το FurMark δες τα απο κάτω. 1. Ανέβασμα εικόνας εδώ 2. Για το Screenshot α) πατάς το κουμπί πάνω δεξιά στο πληκτρολόγιο σου που λέγεται PrtScn β) ανοίγεις πχ τη ζωγραφική ή paint αν έχεις αγγλικά windows και κάνεις επικόλληση. γ) αποθηκεύεις την εικόνα και την ανεβάζεις να την δούμε. Εγώ μάλλον θα την δω αύριο πάω για νανά
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 edit: επειδή είπες πως δεν ξέρεις να ανεβάζεις εικόνα εδώ ή να παίρνεις screenshot και θα μας χρειαστεί ένα από το FurMark δες τα απο κάτω.1. Ανέβασμα εικόνας εδώ 2. Για το Screenshot α) πατάς το κουμπί πάνω δεξιά στο πληκτρολόγιο σου που λέγεται PrtScn β) ανοίγεις πχ τη ζωγραφική ή paint αν έχεις αγγλικά windows και κάνεις επικόλληση. γ) αποθηκεύεις την εικόνα και την ανεβάζεις να την δούμε. Εγώ μάλλον θα την δω αύριο πάω για νανά λοιπόν κατέβασα τα driver...τώρα λέει κανονικά NVIDIA και τα λοιπάλύθηκε???ή να κάνω και αυτά που μου είπατε???
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 λοιπόν κατέβασα τα driver...τώρα λέει κανονικά NVIDIA και τα λοιπάλύθηκε???ή να κάνω και αυτά που μου είπατε??? Αν σταμάτησε να το κάνει λύθηκε . Αν όχι δεν
Riquelme10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αν σταμάτησε να το κάνει λύθηκε . Αν όχι δεν ωραία...ευχαριστώ πάρα πολύ...ελπίζω να μην το ξανακάνει...αν το ξανακάνει θα χρειαστώ μάλλον πάλι βοήθεια...ευχαριστώ και πάλι...καλό βράδυ...
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα για καλό και για κακό να τρέξεις το FurMark, για να σιγουρευτείς εσύ περισσότερο, για να μην σου παρουσιαστούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Καλό σου βράδυ.
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα για καλό και για κακό να τρέξεις το FurMark, για να σιγουρευτείς εσύ περισσότερο, για να μην σου παρουσιαστούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Καλό σου βράδυ. +1 από μένα τι θα γίνει με μένα θα πάω για ύπνο απόψε ή μπα;;;;
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 1.Ανέβασμα εικόνας εδώ 2. Για το Screenshot α) πατάς το κουμπί πάνω δεξιά στο πληκτρολόγιο σου που λέγεται PrtScn β) ανοίγεις πχ τη ζωγραφική ή paint αν έχεις αγγλικά windows και κάνεις επικόλληση. γ) αποθηκεύεις την εικόνα και την ανεβάζεις να την δούμε. Fixed : 1. 2. (...διότι ορθά τα προηγούμενα, αλλά αν είναι να μάθει τρόπο, να μάθει "καλύτερο", κι όχι τον γουιντοουΐσιο που θυμίζει πρόταση για ζωγράφισμα και αποστολή με ΕΛΤΑ στα γραφεία του Ινσόμνια...) ...πάει ο ύπνος
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Fixed : 1. 2. (...διότι ορθά τα προηγούμενα, αλλά αν είναι να μάθει τρόπο, να μάθει "καλύτερο", κι όχι τον γουιντοΐσιο που θυμίζει πρόταση για ζωγράφισμα και αποστολή με ΕΛΤΑ στα γραφεία του Ινσόμνια...) Και έλεγα που είσαι, που είσαι;;; edit: Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο γουιντοϊσιο γίνεται μια και ανέφερε ότι δε ξέρει πολλά. Αλλά δε σου πάω ΠΟΤΕ κόντρα ---------- Προσθήκη στις 02:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:10 ---------- το πάει ο ύπνος το έβαλες μετά ε;;;;;; Μπα μια και μίλησες θα κοιμηθώ γλυκά
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Χα, ναι, γιουβ μπην εν έηντζελ συμπεριφοράς... (...δεν το περίμενα να λειτουργώ ως βαρβιτουρικό) Καληνύχτεν
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Χα, ναι, γιουβ μπην εν έηντζελ συμπεριφοράς... (...δεν το περίμενα να λειτουργώ ως βαρβιτουρικό) Καληνύχτεν Απλά μαθαίνω το γιορ σμάρτ χούμορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.