momotis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εχω ενα icy box κουτι και το τροφοδοτικο του http://www.cwt.com.tw/english/2_product/1_detail.php?ID=1064 δεν δινει ρευμα στο κουτι,ενω μεν το τροφοδ.αναβει κανονικα το λαμπακι. Στην ακρη το στρογγυλο βυσμα που μπαινει στο πισω μερος του κουτιου,εχει τα 3/6 pin. Υποψιαζομαι λοιπον οτι κατα τη χρηση του καποια απτα pin εσπασαν. Εψαξα σε 2-3 καταστηματα ηλεκτρονικων και δεν υπηρχε κατι σε ανταλλακτικο. Το προιον ειναι εκτος εγγυησης κδεν μπορω να το παω στο πλαισιο πισω. Υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω κατι τετοιο στην αγορα?
gdriver Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 φίλε μου δυστυχώς δε νομίζω να βρείς κάτι για αυτό το κουτί σε αυτού του τύπου τροφοδοτικό. μόνο πατέντα μπορείς να κάνεις. νομίζω πως το βύσμα σου είναι ολόϊδιο με το βύσμα που είχαν τα παλαιά ποντίκια. κόβεις ένα από αυτό και το πας σε ένα γάτο ηλεκτρονικό και σου το ενώνει κάπως .
momotis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Θα κοιταξω να το κανω αυτο που λες. Ευχαριστω.
DioNiSis_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 το βυσμα ειναι ps/2 οπως τα παλαια μποντικια που σου λεει απο πανω. δυσκολο να βρεις, αν ψαξεις ebay ισως να εχει τιποτα αν βρεις να ξερεις υπαρχουν 2 ειδων τροφοδοτικα με ps/2 βυσμα τα ανλογα με τη συνδεσμολογια των καλωδιων τα type a και type b. πανω στο αυτοκολλητο του τροφοδοτικου λεει και εχει και σχεδιο με τη συνδεσμολογια των καλωδιων. χρησημοποιουνται ολα τα pins αρα σου εχουν σπασει. καλυτερα παρε ενα βυσμα ps/2 και αλλαξε το. εγω εχω βγαλει ενα απο χαλασμενο ποντικι και εχω φτιαξει καλωδιο και δινω ρευμα στο icybox απο ενα molex του pc για να μην εχω πολλα καλωδια/τροφοδοτικα. edit τελικα εχει στο ebay αν θελισεις τελικα να αλλαξεις ολο το τροφοδοτικο κανε αναζητηση για: hdd ac power adapter. και κοιτα τη συδεσμολογια του ps/2 πριν παρεις να ειναι ιδια με του δικου σου.
momotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 το βυσμα ειναι ps/2 οπως τα παλαια μποντικια που σου λεει απο πανω.δυσκολο να βρεις, αν ψαξεις ebay ισως να εχει τιποτα αν βρεις να ξερεις υπαρχουν 2 ειδων τροφοδοτικα με ps/2 βυσμα τα ανλογα με τη συνδεσμολογια των καλωδιων τα type a και type b. πανω στο αυτοκολλητο του τροφοδοτικου λεει και εχει και σχεδιο με τη συνδεσμολογια των καλωδιων. χρησημοποιουνται ολα τα pins αρα σου εχουν σπασει. καλυτερα παρε ενα βυσμα ps/2 και αλλαξε το. εγω εχω βγαλει ενα απο χαλασμενο ποντικι και εχω φτιαξει καλωδιο και δινω ρευμα στο icybox απο ενα molex του pc για να μην εχω πολλα καλωδια/τροφοδοτικα. edit τελικα εχει στο ebay αν θελισεις τελικα να αλλαξεις ολο το τροφοδοτικο κανε αναζητηση για: hdd ac power adapter. και κοιτα τη συδεσμολογια του ps/2 πριν παρεις να ειναι ιδια με του δικου σου. Eυχαριστω παρα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.