VictoriusGS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα..! Θελω να αγορασω 2 φουτερ απο το ebay, απο τον ιδιο πωλητη... αν και με μια μικρη διαφορα στην σταμπα, κοστιζουν 16ε εκαστο..και τα μεταφορικα ειναι 26ε τι ακριβως μπορουμε να κανουμε για να μου ερθουν με 16+16+26=58ευρω αντι για 16+26+16+26=84ευρω...? του εστειλα ενα εμαιλ να μαθω εαν μπορει να μου τα κανει combined shipping?! και τωρα περιμενω την απαντηση του.... τι αλλο πρεπει να κανω/να γνωριζω; ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο ebay.. ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 τα μεταφορικά πηγαίνουν αναλογα με το βάρος έχοντας ωστόσο τη "βαση¨. Δεν νομίζεις πάντως οτι ειναι πολλα τα 26€ για μεταφορικά; Γνωστός εφερε ολόκληρο imac απο εξω και πλήρωσε λιγότερο απο 40. Αυτο που μπορει να γίνει λογικα ειναι να κάνει combined shipping όπως ειπες και εαν δεν είναι λαμογιο (=βγαζει λεφτα και απο τα μεταφορικα) θα το κανει και θα πληρώσεις μόνο εξτρα βάρος 3-4 ευρώ...
VictoriusGS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Για κάτι τέτοιο μιλάμε.. οντως ειναι αρκετα τα μεταφορικα..και εγω ακριβως ετσι το σκεφτηκα...αν θελει να βγαλει λεφτα θα μου πει να τα στειλει ξεχωριστα...θα περιμενουμε την απαντηση του μεσω εμαιλ και θα σας ενημερωσω..! thx
isay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πρώτον υπάρχει σχετικό θέμα για το ebay ΕΔΩ και το ξέρεις γιατί εχεις κάνει τις ίδιες ερωτήσεις και έχεις λάβει και απαντήσεις. Για την περίπτωση σου κοίτα το κλασσικό template του ebay ΕΔΩ (η ελληνική μετάφραση ειναι δυσχρηστη, μην πω κάτι αλλο) και γράφει οτι τα μεταφορικά για ένα τεμάχιο ειναι 19 δολάρια, ενώ για κάθε πρόσθετο τεμαχιο ειναι 15 δολάρια (έκαστο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.