Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επος,αριστουργημα, τετοια ταινια δεν εχει υπαρξει στην ιστορια του κινηματογραφου, 2μιση ωρες εκστασης, δειτε την οπωσδηποτε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγηκαν ελληνικοι υποτιτλοι για το αριστουργημα αυτο.

Εαν η προταση σου δεν εχει ερωτηματικο στο τελος, κανε τον κοπο με ενα πμ να μου πεις που βρισκονται... :rolleyes:

Δημοσ.

Επος,αριστουργημα, τετοια ταινια δεν εχει υπαρξει στην ιστορια του κινηματογραφου, 2μιση ωρες εκστασης, δειτε την οπωσδηποτε.

Αντε να δουμε, γιατι δυσκολα ενθουσιαζομαι πλεον και αυτο ειναι μια μικρη απογοητευση.

Δημοσ.

Μου πήρε καιρό αλλά τελικά κατάφερα και την είδα την ταινία. Τώρα τι λες? Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να την σχολιάσω μιας και για μένα ξεφεύγει από τον όρο ταινία. Η ταινία είναι εμπειρία, συναίσθημα. Αχ ρε Gaspar .

Καταρχάς να πω ότι αν κάποιος έχει διαβάσει το " the Tibetan book of the dead " και γενικώς έχει μια έφεση προς ανατολίτικη φιλοσοφία θα καραγουστάρει.

Εγώ προσωπικά βρήκα πολλά κοινά σημεία. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Είμαι σίγουρος ότι πολύ θα την μισήσουν. Θα λένε "ρε μαλάκες 2,5 ώρες visualization του winamp με βάλατε να δω?" Είναι όπως είχε πει και ο Gaspar Noé "the whole movie is a dream of someone who read The Tibetan Book of the Dead, and heard about it before being [shot by a gun]. It's not the story of someone who dies, flies and is reincarnated, it's the story of someone who is stoned when he gets shot and who has an intonation of his own dream".

Εμένα η ταινία με γονάτισε ψυχικά και σωματικά. κλείνοντας θα quotaro ένα αγαπημένο απόσπασμα από το βιβλίο,

" Your body being a mental body is incapable of dying even though beheaded and quartered. In reality, your body is of the nature of voidness; you need not be afraid. The Lords of Death are your own hallucinations. Your desire-body is a body of propensities, and void. Voidness cannot injure voidness; the qualityless cannot injure the qualityless. Apart from one's own hallucinations, in reality there are no such things existing outside oneself as Lord of Death, or god, or demon. Act so as to recognize this.

O nobly-born, when thy body and mind were separating, thou must have experienced a glimpse Of the Pure Truth, subtle, sparkling, bright dazzling, glorious, and radiantly awesome, in appearance like a mirage moving across a landscape in spring-time in one continuous stream of vibrations. Be not daunted thereby, nor terrified, nor awed. That is the radiance of thine own true nature. Recognize it.”

Δημοσ.

Tι να πω. Διαβαζα τα σχολια και δεν ειχα ακουσει τιποτα για την τανια.Αντεξα να την δω μεχρι τα πρωτα 40 λεπτα.

Μου φανηκε τελειως ανουσια, δεν με κεντρισε και τελικως οσο την ειδα απλα δεν μου αρεσε.

απλα τα 2 μου σεντς

Δημοσ.
"the whole movie is a dream of someone who read The Tibetan Book of the Dead, and heard about it before being [shot by a gun]. It's not the story of someone who dies, flies and is reincarnated, it's the story of someone who is stoned when he gets shot and who has an intonation of his own dream".

Μου φαινεται δηλαδη πως δε θα καταλαβουμε χριστο αν δε το χουμε διαβασει κι εμεις ε;

Δημοσ.

Μου φαινεται δηλαδη πως δε θα καταλαβουμε χριστο αν δε το χουμε διαβασει κι εμεις ε;

Κοίτα να δεις εξαρτάται, τα ποιο πολλά θα τα πιάσεις, βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που θα λες "Τώρα τι θέλει να μας πει ο ποιητής;"

Δημοσ.

Τι μαλακια, να κατεβαζεις 720p rip για να τη δεις να τη χαρεις, να ξεκιναει και να καυλωνεις ασχημα με το ποσο τριπαρισμα ειναι η ταινια, και στο 20λεπτο να σου κολλαει το γαμημενο PS3? Media server και μαλακιες, δε το καναν να παιζει mkv.

Θελοντας και μη θα το δω τελικα αυριο-μεθαυριο, παντως απ' οσο ειδα μου φανηκε οπτικο-ηχητικο alternative υπερθεαμα φιλμ.

Δημοσ.

Γιατι ρε συ?Ασυρματο το εχεις?Μια χαρα παιζει και τα 1080p.Το Avatar 18GB το επαιξε νερακι ο Media Server.

Ειναι θεμα επεξεργαστη αυτο. Δε προσπαθουσα να το παιξω απο desktop pc στο PS3 αλλα απο Laptop. Για να το δω σε full hd Tv και οχι απο υπολογιστη. Τελικα κατεβασα ενα διπλο dvdrip για να μην τυραννιεμαι, και θα το βαλω να το δω τωρα.

ΥΓ. Ναι, ασυρματο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...