Προς το περιεχόμενο

Ξέρετε κανα online game να μου προτείνετε...;;;

Rooters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο μηχάνημα και λόγω έλλειψης χρημάτων, φυσικό στις μέρες μας, ο τεχνικός μου είπε ότι για να μην ανεβεί το κόστος πάρα πολύ, θα βάλει μητρική με onboard κάρτα γραφικών και συνεπώς δεν χρειάζομαι κάρτα, αλλά δεν θα μπορώ να παίζω παιχνίδια. :-(

Η ερώτησή μου προς εσάς κανα online game θα μπορώ να παίζω, και άν ξέρετε κάποιο free...Μου αρέσουν με αυτοκίνητα.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας είμουν ευγνώμων...:)

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο μηχάνημα και λόγω έλλειψης χρημάτων, φυσικό στις μέρες μας, ο τεχνικός μου είπε ότι για να μην ανεβεί το κόστος πάρα πολύ, θα βάλει μητρική με onboard κάρτα γραφικών και συνεπώς δεν χρειάζομαι κάρτα, αλλά δεν θα μπορώ να παίζω παιχνίδια. :-(

Η ερώτησή μου προς εσάς κανα online game θα μπορώ να παίζω, και άν ξέρετε κάποιο free...Μου αρέσουν με αυτοκίνητα.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας είμουν ευγνώμων...:)

ποια η μητρικη σου

ποια η ενσωματωμενη καρτα γραφικων. ειναι καποιο γνωστο τσιπ ενσωματομενο?

ποια η μνημη της καρτας γραφικων σου

ποση ραμ εχεις...και το βασικο..Τι επεξεργαστη εχεις

μετα θα δεις το θεμα σου να γεμιζει με προτασεις για ραλλάκια!!!!παλια ή νεοτερα θα εξαρτηθει απο το μηχανημα σου. σαν προταση για ραλλάκι απο εμένα need for speed carbon και prostreet. για online παιζουν και τα 2 αλλα πρεπει να εχεις αγορασει το παιχνιδι αλλα δεν ξερω αν πια εχει κοσμο να τα παιζει καθως ειναι παλια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Θα μπορέσω να παίξω κανένα...;;;

Παραθέτω screenshots

attachment.php?attachmentid=37362&stc=1&d=1289508631

attachment.php?attachmentid=37363&stc=1&d=1289508631

attachment.php?attachmentid=37364&stc=1&d=1289508631

attachment.php?attachmentid=37365&stc=1&d=1289508638

post-170374-129063138712_thumb.jpg

post-170374-129063138714_thumb.jpg

post-170374-129063138716_thumb.jpg

post-170374-129063138717_thumb.jpg

Δημοσ.

Δυστυχώς με τη συγκεκριμένη onboard δεν πας πουθενά. Ίσως κανα παλιότερο παιχνίδι να το παλεύει με σχετικά χαμηλές ρυθμίσεις.

Δημοσ.
Γενικά έχεις τρέξει κάποιο game με αυτό το σύστημα και αν ναι ποιο ήταν και πως έτρεχε?

Όχι διότι μου είπε ο τεχνικός ότι δεν θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια και για αυτό δεν αγόρασα κάποιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...