Rooters Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο μηχάνημα και λόγω έλλειψης χρημάτων, φυσικό στις μέρες μας, ο τεχνικός μου είπε ότι για να μην ανεβεί το κόστος πάρα πολύ, θα βάλει μητρική με onboard κάρτα γραφικών και συνεπώς δεν χρειάζομαι κάρτα, αλλά δεν θα μπορώ να παίζω παιχνίδια. Η ερώτησή μου προς εσάς κανα online game θα μπορώ να παίζω, και άν ξέρετε κάποιο free...Μου αρέσουν με αυτοκίνητα. Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας είμουν ευγνώμων...
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο μηχάνημα και λόγω έλλειψης χρημάτων, φυσικό στις μέρες μας, ο τεχνικός μου είπε ότι για να μην ανεβεί το κόστος πάρα πολύ, θα βάλει μητρική με onboard κάρτα γραφικών και συνεπώς δεν χρειάζομαι κάρτα, αλλά δεν θα μπορώ να παίζω παιχνίδια. Η ερώτησή μου προς εσάς κανα online game θα μπορώ να παίζω, και άν ξέρετε κάποιο free...Μου αρέσουν με αυτοκίνητα. Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας είμουν ευγνώμων... ποια η μητρικη σου ποια η ενσωματωμενη καρτα γραφικων. ειναι καποιο γνωστο τσιπ ενσωματομενο? ποια η μνημη της καρτας γραφικων σου ποση ραμ εχεις...και το βασικο..Τι επεξεργαστη εχεις μετα θα δεις το θεμα σου να γεμιζει με προτασεις για ραλλάκια!!!!παλια ή νεοτερα θα εξαρτηθει απο το μηχανημα σου. σαν προταση για ραλλάκι απο εμένα need for speed carbon και prostreet. για online παιζουν και τα 2 αλλα πρεπει να εχεις αγορασει το παιχνιδι αλλα δεν ξερω αν πια εχει κοσμο να τα παιζει καθως ειναι παλια.
Rooters Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Θα μπορέσω να παίξω κανένα...;;; Παραθέτω screenshots
Rooters Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Και να προσθέσω ότι αυτοκίνητα μου αρέσουν...Όχι στρατηγικής και τέτοια...
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς με τη συγκεκριμένη onboard δεν πας πουθενά. Ίσως κανα παλιότερο παιχνίδι να το παλεύει με σχετικά χαμηλές ρυθμίσεις.
chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γενικά έχεις τρέξει κάποιο game με αυτό το σύστημα και αν ναι ποιο ήταν και πως έτρεχε?
Rooters Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Γενικά έχεις τρέξει κάποιο game με αυτό το σύστημα και αν ναι ποιο ήταν και πως έτρεχε? Όχι διότι μου είπε ο τεχνικός ότι δεν θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια και για αυτό δεν αγόρασα κάποιο...
GamerManiac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παίξε car town στο fb τρελο κόλλημα αλλιώς Παίξε dota
Michaels_V2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 δοκιμασε το need for speed world...free ειναι μεχρι καποιο lvl...
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πάρε μια κάρτα γραφικών και απέκτησε σύστημα? Δες τις αγγελίες εδώ, έχει φτηνό μεταχειρισμένο πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.