johnyb98 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Σε σύστημα με Windows 7 κάνω burn με nero 6 ένα image και συμβαίνουν τα εξής δύο παράδοξα: α. Όταν πάω να κάψω το .img σε ένα DVD+ disk στα 8x (όπως καταλαβαίνετε πολύ χαμηλή ταχύτητα), δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή. Δοκίμασα σε 2 δισκάκια με σκεπτικό ότι είχε πρόβλημα το πρώτο. Και στο δεύτερο τα ίδια. Αποκλείται, είπα... Βάζω ένα DVD-RW και το γράφω στα 2x με επιτυχία. Αλλά μου πήρε 25 min περίπου. Όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να κάνω τόσο χρόνο για ένα .img. β. Είτε γράψω το .img είτε αποτύχει η εγγραφή, μετά χρειάζεται περίπου 5 min για να μπορέσει να ξαναανταποκριθεί το nero. Φαίνεται σαν να κολλάνε τα Windows. Όπου και να κάνω click στο πρόγραμμα, αμέσως not responding αλλά αν το αφήσω μετά 5 min επανέρχεται. Κατά τη διάρκεια αυτών των 5 min το λαμπάκι του σκληρού SATA ανάβει συνέχεια. Να διευκρινίσω ότι αποκλείται να είναι το DVD drive γιατί βάζοντας στο pc άλλο δίσκο με XP όλα τρέχουν κανονικά. Κανονικές ταχύτητες και κανένα κόλλημα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο !! Ideas? Υ.Γ. Μήπως φταίει η χαμηλή έκδοση του nero για τα 7? Η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά που το έτρεξα, έβγαλε εκείνο το προειδοποιητικό μήνυμα των 7 για την εφαρμογή. Εγώ πάτησα να τρέξει και τσέκαρα το remember this option (κάπως έτσι τέλος πάντων... καταλάβατε). Ευχαριστώ!!
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 έβγαλε εκείνο το προειδοποιητικό μήνυμα των 7 για την εφαρμογή Ποιο το ότι δεν είναι αναγνωρισμένη εφαρμογή; δεν έχει σημασία. Εγώ βάζο 1 προς 4 ότι φταίει η συγκεκριμένη μάρκα δισκακίων και όταν δοκιμάσεις με άλλη θα φτιάξει το πρόβλημα. Βάλε το μοντέλο του drive + την μάρκα τον DVD σε κάνα google να δεις αν θα βγάλει κάτι.
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Επίσης δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα. (Alcochol 120% , daemon tools κλπ)
johnyb98 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η λύση ευρέθη!! Πάνω στη φούρια μου, όταν εγκατέστησα τα w7, και επειδή όλες οι συσκευές έπαιζαν, δεν είχα περάσει drivers. Έπαιζε και η κάρτα δικτύου, είχα και ήχο, και ξεχάστηκα. Πέρασα drivers και τώρα όλα ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.