KilliK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 θελω να περναω mp3 απο το laptop μου στο ipod, αλλα επειδη το itynes ειναι λιγακι βαρυ και δυσχρηστο,εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλυτερο και πιο ελαφρυ software που να κανει την ιδια δουλεια; μου χει βγαλει το google καποια αποτελεσματα αλλα θελω να ακουσω και την αποψη σας για το πιο ειναι το πιο ευχρηστο. θενξ.
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις μερικά από αυτά που βρήκες και να μας πεις την άποψη σου; ΑΠ' ότι διάβασα το flooba είναι καλό, δωρεάν και portable. Αυτό φτάνει για μένα. Και το CopyTransSuite είναι δωρεάν και φαίνεται καλό. BTW, νομίζω ότι το παρών ανήκει στο τμήμα για τα κινητά.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει καλυτερο λογισμικο κατα την αποψη μου απο το iTunes οσο αναφορα την διαχειριση των συσκευων της εταιριας , απο εκει και περα το Floola ειναι μια καλη λυση.
mrpink Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω ipod φίλε, αλλά είχα βρει πρόσφατα μπροστά μου αυτόν τον οδηγό. Ίσως σε ενδιαφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.