majnun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Απο τη μια δεν εχεις και αδικο.Αλλα απο την αλλη επειδη και εμεις καποτε θα πιαστουμε κοροιδα, καλο ειναι να μην κοροιδευουμε . (δεν το λεω προσωπικα για εσενα, γενικη διαπιστωσις)
strouga2000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 μηπως ειναι ο ιδιος . http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/site-nline.html
Pooky(1) Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 XA XA XA!!!!!!!! Πρόβατα μουλφόν!!!!!! Άκου ρε συ οι τύποι το Θεό τους δεν έχουν!!!!!!!! Μακριά λεμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panos2000gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς αν δεν το κυνηγήσεις δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτό το κράτος. Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται. Οι τύποι θα έπρεπε να είναι ήδη στην φυλακή και εμείς ακόμη συζητάμε. Προτείνω να γίνει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν κάποιος έχει πέσει θύμα απάτης.
GoldenEye Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς αν δεν το κυνηγήσεις δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτό το κράτος. Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται. Οι τύποι θα έπρεπε να είναι ήδη στην φυλακή και εμείς ακόμη συζητάμε. Προτείνω να γίνει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν κάποιος έχει πέσει θύμα απάτης. καταγγελια στην αστυνομια για απατη και μετα ενημερωση των εδω αντιπροσωπειων οπως ειχε προτεινει ενας συμφορουμιτης σε αναλογο θεμα για να αναλαβουν ο καθενας για την παρτι του και για να μην την πληρωνουν κακομοιρηδες γιατι εν μεσω κρισης θα εχουμε πολλα τετοια φρουτα απο δω και μπρος
leonidas_fs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ασε τους απατεώνες..Καλος η κακός αν θέλεις mac θα πρέπει να βάλεις το χερι βαθια στην τσέπη σου..Γνωμη μου ειναι να αγοράσεις απο public που έχει τις πιο φθηνές τιμες για mac..Μαλιστα είναι τόσο σιγουροι οτι είναι οι φθηνότεροι που έχουν ταμπελάκι στο stand της apple και λέει οτι αν βρείς φθηνότερο σου επιστρέφουν τα χρήματα!!!
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Public Madmacs Θα μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω;
invisiblesurfer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 xaxaxa πολυ σωστος!! ειμαι σιγουρος οτι η προσφορα επιστροφης χρηματων του public θα συνοδευεται απο μερικες δεκαδες αστερισκους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.